Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='magdabroy']Obróżka też ładna :loveu:Może jakaś fotka Azy w niej :razz:
Bardzo chętnie mogę zostać Waszym menadżerem, ale muszę zatrudnić sobie pomocnika :cool3: Mojego brata ;) On był na wakacjach na Jamajce, to mógłby być naszym przewodnikiem po wyspie ;)

A co Aza dostaje do jedzenia?
Mam zdjęcia ale słabo widać, więc dzisiaj pójdę jakieś lepsze porobić:cool3:

Nie ma problemu, brat też może być:lol: a w jakim wieku?:cool3::D Żeby twojemu mężowi nie było smutno to może być naszym ochroniarzem:D

Rano dostaje gotowane z warzywami i mięskiem a popołudni ok 18 karmę suchą, w ciągu dnia dochodzą smakołyki i dodatkowo daje jej witaminy
[quote name='kalyna']https://lh6.googleusercontent.com/-d1HroE_jl4U/T-3g8c_DpsI/AAAAAAAACBo/BNhDh-RklXA/s640/DSCF5129.JPG Pańcia nie przeszkadzaj jak odpoczywam :D

a co do butów to znam ten problem i nie zazdroszczę :(

aaa i ta obróżka :loveu:
No trochę jest problem z dobraniem butów i jeszcze dochodzi to, że mam szczupłą nogę i nawet jak mi się jakieś buty spodobają to są na mnie za luźne:roll:
[quote name='Marta_Ares']witamy poraz pierwszy, jakies znajome szelki zobaczyłam w avatarze :diabloti:

Mogę kilka zdjęć wstawić do galerii klientów??

piękną masz tą trójcę :loveu: :loveu:
Hej;)

Jak najbardziej możesz, wybierz sama, które Ci się zdjęcia podobają:)
[quote name='understandme']https://lh6.googleusercontent.com/-v4iesdk5r5s/T-3fXzS5GiI/AAAAAAAAB5k/UEdaxVVy6iQ/s640/DSCF4995.JPG jaka ona piękna, jaka dumna i uśmiechnięta :) Super zdjęcie :)
Dzięki:)

Posted

Buty kupione ale nie na obcasie bo bym tam nie potańczyła w innych i po za tym nie było żadnych ładnych:) Kupiłam jeszcze sobie torebkę, kolczyki, bransoletkę, bluzkę i parę innych drobiazgów więc zakupy zaliczam do udanych;) Ja nie szczególnie lubię malować sobie paznokcie ale tak się zastanawiam do czerwonej sukienki to chyba tylko czerwony lakier nie? :D

Posted

mam czarną szeroka bransoletkę z takimi brylancikami do tego krótkie kolczyki w komplecie no i torebka. Możliwe, że paznokci to wgl nie pomaluję bo ja rzadko kiedy je maluję, nie zależnie od okazji:) teraz tylko muszę pomysł na fryzurę znaleźć i jakąś ciekawą książkę lub dobre wino kupić na prezent:)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Mam zdjęcia ale słabo widać, więc dzisiaj pójdę jakieś lepsze porobić:cool3:

Nie ma problemu, brat też może być:lol: a w jakim wieku?:cool3::D Żeby twojemu mężowi nie było smutno to może być naszym ochroniarzem:D

Rano dostaje gotowane z warzywami i mięskiem a popołudni ok 18 karmę suchą, w ciągu dnia dochodzą smakołyki i dodatkowo daje jej witaminy

O, to czekam na zdjęcie w obroży :)

Brat troszkę stary (34 lata) i już żonaty i dzieciaty :D Ale zawsze powtarza, że chce wrócić jeszcze na Jamajkę ;)

A chcesz ją jeszcze troszkę podtuczyć czy już taka waga Wam odpowiada? Bo jeśli miałaby jeszcze utyć, to ja bym zwiększyła ilość mięsa w gotowanym ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']A co to za impreza ? :lol: nie doczytałam :oops:
Wesele;) zamiast kwiatów zaproponowali właśnie jakąś książkę lub wino i się tak rozglądam ale wgl nie wiem pod jakim kontem tematycznym coś wybierać:roll: w środę będę w księgarni to coś wybiorę mam nadzieję:)
[quote name='DominikaAnna']witam się, po raz pierwszy chyba :)

będziemy zaglądać :loveu:
Witamy i zapraszamy częściej:)
[quote name='magdabroy']O, to czekam na zdjęcie w obroży :)

Brat troszkę stary (34 lata) i już żonaty i dzieciaty :D Ale zawsze powtarza, że chce wrócić jeszcze na Jamajkę ;)

A chcesz ją jeszcze troszkę podtuczyć czy już taka waga Wam odpowiada? Bo jeśli miałaby jeszcze utyć, to ja bym zwiększyła ilość mięsa w gotowanym ;)
Ach no to rzeczywiście już nie dla mnie:D

Popróbujemy z większą ilością mięsa;)

Jutro mam ostatni dzień na robienie zdjęć bo rodzice chwilowo wyjeżdżają do Budapesztu i mi aparat zabierają:roll: ale mam zdjęcia z dziś:)

W tej obroży też chyba nie najgorzej wygląda ale jednak jak dla mnie szelki wygrywają:)

cdn.

Posted (edited)

O o , jak chcesz to mogę spróbować banner zrobić. Tylko powiedz w jakie kolory pójść czy coś.

EDIT: Jeju mi to się strasznie w domu nuuudzi.

PIszcie ktoś jak coś ;D

Edited by monisiaxp