Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kaaasia']Tego się jeszcze nie nauczył ;)
On czasami potrafi ciągnąć w szelkach a obroża go trochę stopuje, a inna sprawa, że ja go po prostu wolę w obroży ;)
A u mnie zauważyłam, że jest odwrotnie bardziej spokojna jest w szelkach niż w obroży.
[quote name='kalyna']szybko Ci zleci ten czas ;)
ekonomia :lol:
Też tak myślę, jeszcze niedawno składałam papiery do szkól a teraz już trzecia klasa:roll:
[quote name='Milena9']Bardzo fajne te szelki :)
[quote name='Molowe']https://lh4.googleusercontent.com/-7lk1EjfrvIQ/T9o7a1n2AXI/AAAAAAAABwI/f3TPNgWGee0/s640/DSCF4661.JPG cudne te szelki i bardzo jej pasują :D :loveu:
Bardzo jestem z nich zadowolona, a rączka bardzo przydatna np. w samochodzie kiedy jest otwarta szyba i pies wystawia głowę:-D
[quote name='Aleksandra95']Witamy się :hand:

przeczytałam opis każdego psiaka-aktywna gromadka.:)

super szelki ahh uwielbiam te kolory :loveu:
Hej hej:multi:

Oj tak aktywna jest cała trójka, bez wyjątków:evil_lol:

Wczoraj byłam u babci z Azą. Pobawiła się trochę z sąsiadem (owczarkiem szkockim) który był nią bardzo zainteresowany, zdjęć niestety nie mam bo aparatu nie zabrałam;) Pomęczyła też suczkę babci, która pomimo tego że się jej bała nie odstępowała Azy na krok..

Dzisiaj Aza wywinęła mi taki numer że na spacerze zaczęła wolno iść, dyszeć aż w końcu położyła się w cieniu. Dobrze że miałam wodę to jej dałam i posiedziałyśmy tak dłuższy czas. Wróciłyśmy do domu trochę się przespała i znowu mi szaleje po domu:smile: w sumie to trochę mnie wystraszyła bo pierwzy raz się jej takie coś przytrafiło. nie lubię takiej pogody, słońca dużego nie ma ale duszno jak nie wiem co:roll:

No i wczoraj skończyło się oglądanie meczy. Polacy przegrali więc teraz oglądać nie ma po co

Posted

Melduję się Poniedziałkowo;)

[quote name='Aleksandra95']https://lh3.googleusercontent.com/-nvEfchBCVMM/T93a5Slo60I/AAAAAAAABwY/CtsSNG7Wodo/s640/DSCF4689.JPG
jaka ma piękną sylwetkę.:loveu: o rany.:)
[quote name='magdabroy']https://lh3.googleusercontent.com/-nvEfchBCVMM/T93a5Slo60I/AAAAAAAABwY/CtsSNG7Wodo/s640/DSCF4689.JPG figurka idealna :):loveu:
A mi się właśnie wydaje, że ona trochę przy chuda jest:shake:
[quote name='Anecioreczek']a my tam dalej mecze oglądamy a co :D ja tam sie sukcesów nie spodziewałam :D
[quote name='Milena9']Ja też oglądam mecze dalej. :-D
Ja też jednak wczoraj mecz oglądałam bo u mnie w domu jest przewaga płci męskiej więc jak chciałam coś oglądać to tylko mecz:lol: szczerze to ja też nie wierzyłam w sukces naszych, ale i tak najgorzej nie grali;)
[quote name='Kaaasia']Pogoda zupełnie nie psowa :roll:
Dokładnie :roll:
[quote name='Aleksandra95']zakochałam się w Twojej Czarnulce :loveu: ale jak ta sylwetka aaa.:loveu:
Miło mi:)

A ja wczoraj z nudów zrobiłam A. obrożę. W sumie może nie jest tak bardzo ciekawa bo nie miałam żadnych materiałów w domu ale i tak nie wyszła najgorzej:)
Teraz mykam na śniadanko a później dodam zdjęcia i filmik. Do filmiku próbowałam podstawić muzykę ale nie coś nie wyszło:watpliwy: mogłam tylko podstawić taką standardową muzykę która była już na komputerze a jak chciałam podstawić jakąś własną to pisało że plik nie występuje :roll:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):

A mi się właśnie wydaje, że ona trochę przy chuda jest:shake:

Oj tego Ci nie powiem, bo nie mam styczności z tą rasą, więc trudno mi się wypowiedzieć ;) A czujesz żebra jak ją głaszczesz? No i ile Aza waży?

Posted

[quote name='magdabroy']Oj tego Ci nie powiem, bo nie mam styczności z tą rasą, więc trudno mi się wypowiedzieć ;) A czujesz żebra jak ją głaszczesz? No i ile Aza waży?
Żeberka czuć ale tylko tak delikatnie. W następnym tygodniu będę pewnie u weta więc ją dokładnie zważę. Dawno nie była ważona ale jak dla mnie to waży tak ok 18-19kg
[quote name='understandme']Ale Aza pieknie wygląda w tych szeleczkach :loveu:
Fajnie, że się podobają;)

Mam filmik, oczywiście muzyki podstawić mi się nie udało:lol:
https://picasaweb.google.com/105625283992349092089/Filmiki#5755379447290130642

i parę zdjęć w własnoręcznie robionej obroży;)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Żeberka czuć ale tylko tak delikatnie. W następnym tygodniu będę pewnie u weta więc ją dokładnie zważę. Dawno nie była ważona ale jak dla mnie to waży tak ok 18-19kg

To musiałaby chyba troszeczkę przytyć, tak ze 2kg ;)

Ale Aza na filmiku ładnie ćwiczy :)

Posted

Dziękujemy za miłe słowa;)

[quote name='magdabroy']To musiałaby chyba troszeczkę przytyć, tak ze 2kg ;)
Trochę przytyła, może nie dużo ale zawsze coś i od razu lepiej wygląda:)

Poszłam wczoraj do zoologa zobaczyć czy już gumowe frisbee przywieźli. Niestety nie, to wzięłam to plastikowe aby chociaż trochę poganiała za dyskiem... No i co porzucałam parę razy i się połamało, tyle mieliśmy ze wspólnej zabawy.. Zostanę przy tym, że zamówię gumowe w zooplusie i nie będę kupowała jakiegoś plastikowego badziewia:angryy:

Wczoraj Colka mi się rozchorowała:( wymiotowała i nie chciała nic jeść, nie było nikogo w domu i nie miałam jak jechać do weta. Dzisiaj na szczęście jest wszystko ok, jest na chwilowej głodówce:roll:

Tak zdychamy po spacerku:lol:

:lol:Pasienie