Karro Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 ah ta poczta polska ;) Pochwal się szelkami jak dojda :) Quote
Milena9 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Jak mi ma coś przyjść dla psa to cały czas siedzę przy oknie i czekam na listonosza. :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 [quote name='understandme']ah ta poczta polska ;) Pochwal się szelkami jak dojda :) Pochwalę się jak najbardziej:eviltong: [quote name='Milena9']Jak mi ma coś przyjść dla psa to cały czas siedzę przy oknie i czekam na listonosza. :lol: [quote name='understandme']I co przyszły juz :D? Najgorsze jest właśnie to czekanie:lol: Dzisiaj już w szkole nie mogłam wysiedzieć bo myślałam, że w domu szelki już na mnie czekają. Ja przychodzę do domu a tu buuu.. nie ma szelek. Może jutro przyjdą:lol: Kurcze kasy brak a ja Sobie myślę że to by się przydało, tamto i jeszcze tamto i wszystko naraz chcę kupić a oszczędzać muszę na wakacje :lol: Wczoraj A. fajnie się zachowywała co do innych osób. Przytulała się i bawiła z innymi a bardzo mnie to cieszy bo ostatnim razem na początku to bez zaufania trochę podchodziła... Mamy nowy filmik ale zanim go wrzucę to się trochę zejdzie a jeszcze za naukę muszę się wziąć:eviltong: jakieś stary pstryk Quote
Ptysiak Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Słodkie to zdjęcie :loveu: Ja też nigdy nie mogę się doczekać jak coś zamawiam :D Ostatnio jak kupuję coś dla Ptysia to po kryjomu bo Seba już zaczyna się trochę wkurzać, że potyka się o zabawki :evil_lol: Ciekawa jestem filmiku :) Quote
Karro Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ale spojrzenie :loveu: Czekam na filmik ;) Ja mam juz luz, bo oceny wystawione :D Quote
Karro Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Może być? Mogę jeszcze cos pokombinować, jak cos to śmiało pisz :) Mogę zmienić kolory, zdjęcia, napis, rozmiar ( ten jest 400x100), jak cos nie pasuje to pisz :) Podlinkowany, mozna wkleić, ale na wszelki wypadek to zapisz go gdzieś sobie na komputerze, jakbym przez przypadek usunęła ;) Quote
Klaudia&Aza Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='Ptysiak']Ostatnio jak kupuję coś dla Ptysia to po kryjomu bo Seba już zaczyna się trochę wkurzać, że potyka się o zabawki :evil_lol: Zabawkoholiczka:evil_lol: [quote name='understandme']Ale spojrzenie :loveu: Czekam na filmik ;) Ja mam juz luz, bo oceny wystawione :D No u mnie oceny nie wystawione więc luzu nie ma:shake: [quote name='Ptysiak']No i co z filmikiem?:( Chwilowo to nie mam możliwości wrzucić, bo mam małe problemy z internetem, ciągle się zacina lub rozłącza:-( [quote name='understandme'] Może być? Mogę jeszcze cos pokombinować, jak cos to śmiało pisz :) Mogę zmienić kolory, zdjęcia, napis, rozmiar ( ten jest 400x100), jak cos nie pasuje to pisz :) Podlinkowany, mozna wkleić, ale na wszelki wypadek to zapisz go gdzieś sobie na komputerze, jakbym przez przypadek usunęła ;) Bardzo dziękuję, świetny jest:loveu: wszystko pasuje;) [quote name='magdabroy']Ładny banerek :) Też tak uważam:smile: Doszły dziś szelki:multi: W końcu! Bardzo fajnie wyglądają i już zaliczyły pierwszy spacerek. Nawet nie wiedziałam, że szelki mogą być tak wygodne, fajnie się w nich psa prowadzi i widać, że Azie też w nich wygodnie. Trochę się bałam, że będą za duże ale nie, wszystko w porządku. Byłam dziś w zoologicznym rozejrzeć się za frisbee gumowym i były ale nie takie jak chciałam. Dysk miał dziurę na środku a ja chce aby był pełny, podobno mają być w następnym tygodniu. Quote
*Magda* Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 To kiedy foty w nowych szelkach?:cool3: Kupiłaś norwegi czy jakieś inne? Quote
kalyna Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 oo jaki ładny banerek :loveu: a ja zawsze powtarzam, że szelki są super :multi: w zooplusie mają fajne dyski ;) Quote
Karro Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 To fajnie, że się podoba! :) No to teraz trzeba zobaczyć Aze w szelkach więc czekam na foty! ;) Quote
Ptysiak Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Co do zabawek to zamawiałam właśnie karmę i przy okazji 2 zabawki :D Już nie mogę doczekać się na paczkę :D I ja czekam na fotki w szeleczkach ;) Fajny banerek :) Quote
Klaudia&Aza Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='magdabroy']To kiedy foty w nowych szelkach?:cool3: Kupiłaś norwegi czy jakieś inne? Tak tak norwegi;) [quote name='kalyna']oo jaki ładny banerek :loveu: a ja zawsze powtarzam, że szelki są super :multi: w zooplusie mają fajne dyski ;) To są moje pierwsze szelki i już po dwóch dniach sobie je chwalę;) W ogóle wydaje mi się, że w szelkach Aza jest jakoś bardziej spokojna jak idzie na smyczy. Zdarzało się, że nieraz na obroży ciągnęła a teraz idzie ładnie przy nodze, nie szarpiąc się:smile: Zaraz zajrzę na ich stronę to może coś znajdę dla siebie;) [quote name='understandme']To fajnie, że się podoba! :) No to teraz trzeba zobaczyć Aze w szelkach więc czekam na foty! ;) [quote name='Milena9']Ja też czekam na foty :) Zaraz dodam, tylko zdjęcia słabej jakości bo pochmurno dziś u mnie i brzydko wychodziły A ja dzisiaj byłam na wycieczce w Warszawie, byliśmy w muzeum sportu, gdzie niedaleko spotkałam pięknego DONa:loveu:, byliśmy na AWF(Akademia Wychowania Fizycznego) i w paru innych miejscach. Byłam pod wielkim wrażenie zwiedzając Akademie bardzo wielka obszar , ciekawi ludzie i wgl. Pomyślałam, że w sumie fajnie było by iść tam po technikum i dalej rozwijać się pod względem sportu. Ale w sumie z drugiej strony to od zawsze moim marzeniem było iść na studia w kierunku psów, kursy szkoleniowe itp.:roll: Quote
Ptysiak Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-syJRkyXVC-8/T9o7ZptGdFI/AAAAAAAABwA/b7CuUIPUv1c/s640/DSCF4680.JPG Śliczne szeleczki :loveu: Quote
Kaaasia Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Do pyska jej w tych szelkach :lol: Oli w swoich ze dwa razy chodził :oops: ale może przydadzą się do nauki pływania. Quote
kalyna Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Ale piękne te szelki :loveu: i bardzo jej pasują ;) a co do dalszej nauki to dobrze wszystko przemyśl, bo mnie nachodzą coraz częściej myśli, dlaczego nie uczyłam się biologii i chemii :mad: choć w sumie to niczego się nie uczyłam :D Quote
*Magda* Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-b84SeVdhnkM/T9o69Z5h1VI/AAAAAAAABvI/Hcs83TCrw2A/s640/DSCF4659.JPG ślicznie :loveu: Wybieracie się na Jamajkę? Bo takie jamajskie kolory :D Quote
Klaudia&Aza Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 [quote name='Ptysiak']https://lh3.googleusercontent.com/-syJRkyXVC-8/T9o7ZptGdFI/AAAAAAAABwA/b7CuUIPUv1c/s640/DSCF4680.JPG Śliczne szeleczki :loveu: [quote name='Kaaasia']Do pyska jej w tych szelkach :lol: [quote name='kalyna']Ale piękne te szelki :loveu: i bardzo jej pasują ;) [quote name='magdabroy']https://lh5.googleusercontent.com/-b84SeVdhnkM/T9o69Z5h1VI/AAAAAAAABvI/Hcs83TCrw2A/s640/DSCF4659.JPG ślicznie :loveu: Cieszę się, że szele się podobają :) [quote name='Kaaasia']Oli w swoich ze dwa razy chodził :oops: ale może przydadzą się do nauki pływania. a to dlaczego tylko dwa razy? wychodzi z szelek? [quote name='kalyna']a co do dalszej nauki to dobrze wszystko przemyśl, bo mnie nachodzą coraz częściej myśli, dlaczego nie uczyłam się biologii i chemii :mad: choć w sumie to niczego się nie uczyłam :D Jeszcze mam dwa lata do namysłu i na początek to trzeba maturę zdać bo bez tego to ani rusz:lol: A to ty na jakim kierunku jesteś? [quote name='magdabroy']Wybieracie się na Jamajkę? Bo takie jamajskie kolory :D No oczywiście, że tak :-D Quote
Kaaasia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Klaudia&Aza napisał(a): a to dlaczego tylko dwa razy? wychodzi z szelek? Tego się jeszcze nie nauczył ;) On czasami potrafi ciągnąć w szelkach a obroża go trochę stopuje, a inna sprawa, że ja go po prostu wolę w obroży ;) Quote
kalyna Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Jeszcze mam dwa lata do namysłu i na początek to trzeba maturę zdać bo bez tego to ani rusz:lol: A to ty na jakim kierunku jesteś? szybko Ci zleci ten czas ;) ekonomia :lol: Quote
Molowe Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-7lk1EjfrvIQ/T9o7a1n2AXI/AAAAAAAABwI/f3TPNgWGee0/s640/DSCF4661.JPG cudne te szelki i bardzo jej pasują :D :loveu: Quote
Recommended Posts