Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='understandme']ah ta poczta polska ;) Pochwal się szelkami jak dojda :)
Pochwalę się jak najbardziej:eviltong:
[quote name='Milena9']Jak mi ma coś przyjść dla psa to cały czas siedzę przy oknie i czekam na listonosza. :lol:
[quote name='understandme']I co przyszły juz :D?
Najgorsze jest właśnie to czekanie:lol: Dzisiaj już w szkole nie mogłam wysiedzieć bo myślałam, że w domu szelki już na mnie czekają. Ja przychodzę do domu a tu buuu.. nie ma szelek. Może jutro przyjdą:lol: Kurcze kasy brak a ja Sobie myślę że to by się przydało, tamto i jeszcze tamto i wszystko naraz chcę kupić a oszczędzać muszę na wakacje :lol:

Wczoraj A. fajnie się zachowywała co do innych osób. Przytulała się i bawiła z innymi a bardzo mnie to cieszy bo ostatnim razem na początku to bez zaufania trochę podchodziła...
Mamy nowy filmik ale zanim go wrzucę to się trochę zejdzie a jeszcze za naukę muszę się wziąć:eviltong:

jakieś stary pstryk

Posted

Słodkie to zdjęcie :loveu:

Ja też nigdy nie mogę się doczekać jak coś zamawiam :D
Ostatnio jak kupuję coś dla Ptysia to po kryjomu bo Seba już zaczyna się trochę wkurzać, że potyka się o zabawki :evil_lol:

Ciekawa jestem filmiku :)

Posted

Może być? Mogę jeszcze cos pokombinować, jak cos to śmiało pisz :)
Mogę zmienić kolory, zdjęcia, napis, rozmiar ( ten jest 400x100), jak cos nie pasuje to pisz :)
Podlinkowany, mozna wkleić, ale na wszelki wypadek to zapisz go gdzieś sobie na komputerze, jakbym przez przypadek usunęła ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Ostatnio jak kupuję coś dla Ptysia to po kryjomu bo Seba już zaczyna się trochę wkurzać, że potyka się o zabawki :evil_lol:
Zabawkoholiczka:evil_lol:
[quote name='understandme']Ale spojrzenie :loveu: Czekam na filmik ;)

Ja mam juz luz, bo oceny wystawione :D
No u mnie oceny nie wystawione więc luzu nie ma:shake:
[quote name='Ptysiak']No i co z filmikiem?:(
Chwilowo to nie mam możliwości wrzucić, bo mam małe problemy z internetem, ciągle się zacina lub rozłącza:-(
[quote name='understandme']

Może być? Mogę jeszcze cos pokombinować, jak cos to śmiało pisz :)
Mogę zmienić kolory, zdjęcia, napis, rozmiar ( ten jest 400x100), jak cos nie pasuje to pisz :)
Podlinkowany, mozna wkleić, ale na wszelki wypadek to zapisz go gdzieś sobie na komputerze, jakbym przez przypadek usunęła ;)
Bardzo dziękuję, świetny jest:loveu: wszystko pasuje;)
[quote name='magdabroy']Ładny banerek :)
Też tak uważam:smile:

Doszły dziś szelki:multi: W końcu!
Bardzo fajnie wyglądają i już zaliczyły pierwszy spacerek. Nawet nie wiedziałam, że szelki mogą być tak wygodne, fajnie się w nich psa prowadzi i widać, że Azie też w nich wygodnie. Trochę się bałam, że będą za duże ale nie, wszystko w porządku.

Byłam dziś w zoologicznym rozejrzeć się za frisbee gumowym i były ale nie takie jak chciałam. Dysk miał dziurę na środku a ja chce aby był pełny, podobno mają być w następnym tygodniu.

Posted

Co do zabawek to zamawiałam właśnie karmę i przy okazji 2 zabawki :D Już nie mogę doczekać się na paczkę :D

I ja czekam na fotki w szeleczkach ;)

Fajny banerek :)

Posted

[quote name='magdabroy']To kiedy foty w nowych szelkach?:cool3: Kupiłaś norwegi czy jakieś inne?
Tak tak norwegi;)
[quote name='kalyna']oo jaki ładny banerek :loveu:

a ja zawsze powtarzam, że szelki są super :multi:

w zooplusie mają fajne dyski ;)
To są moje pierwsze szelki i już po dwóch dniach sobie je chwalę;) W ogóle wydaje mi się, że w szelkach Aza jest jakoś bardziej spokojna jak idzie na smyczy. Zdarzało się, że nieraz na obroży ciągnęła a teraz idzie ładnie przy nodze, nie szarpiąc się:smile:

Zaraz zajrzę na ich stronę to może coś znajdę dla siebie;)
[quote name='understandme']To fajnie, że się podoba! :)
No to teraz trzeba zobaczyć Aze w szelkach więc czekam na foty! ;)
[quote name='Milena9']Ja też czekam na foty :)
Zaraz dodam, tylko zdjęcia słabej jakości bo pochmurno dziś u mnie i brzydko wychodziły

A ja dzisiaj byłam na wycieczce w Warszawie, byliśmy w muzeum sportu, gdzie niedaleko spotkałam pięknego DONa:loveu:, byliśmy na AWF(Akademia Wychowania Fizycznego) i w paru innych miejscach. Byłam pod wielkim wrażenie zwiedzając Akademie bardzo wielka obszar , ciekawi ludzie i wgl. Pomyślałam, że w sumie fajnie było by iść tam po technikum i dalej rozwijać się pod względem sportu. Ale w sumie z drugiej strony to od zawsze moim marzeniem było iść na studia w kierunku psów, kursy szkoleniowe itp.:roll:

Posted

Ale piękne te szelki :loveu:
i bardzo jej pasują ;)

a co do dalszej nauki to dobrze wszystko przemyśl, bo mnie nachodzą coraz częściej myśli, dlaczego nie uczyłam się biologii i chemii :mad: choć w sumie to niczego się nie uczyłam :D

Posted

[quote name='Ptysiak']https://lh3.googleusercontent.com/-syJRkyXVC-8/T9o7ZptGdFI/AAAAAAAABwA/b7CuUIPUv1c/s640/DSCF4680.JPG Śliczne szeleczki :loveu:
[quote name='Kaaasia']Do pyska jej w tych szelkach :lol:
[quote name='kalyna']Ale piękne te szelki :loveu:
i bardzo jej pasują ;)
[quote name='magdabroy']https://lh5.googleusercontent.com/-b84SeVdhnkM/T9o69Z5h1VI/AAAAAAAABvI/Hcs83TCrw2A/s640/DSCF4659.JPG ślicznie :loveu:
Cieszę się, że szele się podobają :)
[quote name='Kaaasia']Oli w swoich ze dwa razy chodził :oops: ale może przydadzą się do nauki pływania.
a to dlaczego tylko dwa razy? wychodzi z szelek?
[quote name='kalyna']a co do dalszej nauki to dobrze wszystko przemyśl, bo mnie nachodzą coraz częściej myśli, dlaczego nie uczyłam się biologii i chemii :mad: choć w sumie to niczego się nie uczyłam :D
Jeszcze mam dwa lata do namysłu i na początek to trzeba maturę zdać bo bez tego to ani rusz:lol:
A to ty na jakim kierunku jesteś?
[quote name='magdabroy']Wybieracie się na Jamajkę? Bo takie jamajskie kolory :D
No oczywiście, że tak :-D

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):

a to dlaczego tylko dwa razy? wychodzi z szelek?

Tego się jeszcze nie nauczył ;)
On czasami potrafi ciągnąć w szelkach a obroża go trochę stopuje, a inna sprawa, że ja go po prostu wolę w obroży ;)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Jeszcze mam dwa lata do namysłu i na początek to trzeba maturę zdać bo bez tego to ani rusz:lol:
A to ty na jakim kierunku jesteś?

szybko Ci zleci ten czas ;)
ekonomia :lol: