vpassione Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Wystawa odbędzie się 15.09.2012, na terenie OSiR Skałka (ul. Bytomska 40, Świętochłowice) Zgłoszenia do 29.08.2012 Opłaty: Pierwszy pies (katalog) 100zł za drugiego i kolejne 90zł baby i szczenięta 40zł IntCh 15zł weterany 15zł rasy polskie 1zł MP 25zł OBSADA SĘDZIOWSKA (może ulec zmianie) Grupa I Andrzej Kotulski - owczarki niemieckie Barry Makepeace (Wielka Brytania) - owczarek szkocki długowłosy i krótkowłosy, border collie Ireneusz Picheta - pozostałe rasy Grupa II Małgorzata Jabłońska - sznaucery, pinczery, czarne teriery Marek Lewandowski - boksery, bernardyn, mastify, berneński pies pasterski, duży szwajcarski pies, rottweiler, o.kaukaski, o.śr-azjatycki Andrzej Kot – pozostałe rasy GRUPA III Agnieszka Nowak-Patyniak – west highland white terier, terier szkocki, yorkshire terrier, australian silky terrier, cairn terier Katarzyna Turecka – bulterier, bullterrier miniaturowy, american staffordshire terier, staffordshire terrier, staffordshire bullterier Monika Uhlik (Słowacja) - pozostałe rasy GRUPA IV Anna Samocka GRUPA V Iwona Patkowska GRUPA VI Leszek Salamon GRUPA VII Anna Samocka GRUPA VIII Maria Zasada – cocker spaniel angielski i amerykański, springer spaniel, golden retriever Anna Pulikowska-Klimonda – pozostałe rasy GRUPA IX Erika Homonnai (Austria) – cavalier king charles spaniel, chihuahua długowłosy i krótkowłosy, king charles spaniel, bichon frise Grzegorz Robak – chiński grzywacz, buldog francuski, mops, boston terier, pekińczyk, chin japoński, lhasa apso, terier tybetański, spaniel tybetański, shih tzu GRUPA X Rudi Peters Brandt (Dania) MŁODY PREZENTER: Maria Zasada Strona www (więcej info) Quote
cockermanka Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Heh..no i wygląda na to,że sobie odpuścimy... Quote
Banshee. Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Ma ktoś miejsce dla jednej osoby z psem? Dokładam się do paliwa. Jestem z Radomia, ale w razie czego mogę podjechać np. do W-wy. Quote
izabela.szczepaniak Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Pomyślimy, zobaczymy jeszcze czas ;) Quote
Marchewkowy Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 pomyślimy, fajnie że jest już rozpiska sędziów :) Quote
vpassione Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Dalej wszyscy myślą? Ja właśnie zgłosiłam :) Quote
killerek Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Ja niemal na pewno będę :) Służę pomocą w wystawieniu pupila :) Quote
izabela.szczepaniak Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 My będziemy na 100% ale w jakiej klasie to zobaczymy.Tu zaczynaliśmy bardzo udanie w tamtym roku w kl. baby i wstyd by było się teraz nie zgłosić :) Quote
Monalisa4 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 My na 100% ale ze zgłoszeniem czekamy ;) na Championat Quote
bogi Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Czy tylko w moim kalendarzu ta wystawa jest w sobotę? Jakoś tak dziwnie ... Quote
Monalisa4 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 No to do D ;( to IV grupa będzie marniutka Quote
izabela.szczepaniak Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Tak wystawa jest w sobote je nawet pisałam do oddziału czy sie nie pomylili ale odpowiedzieli że nie i data jest poprawna.Ja tam sie cieszę że w sobotę. Quote
Marchewkowy Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Jak by ktoś był zainteresowany to chętnie pomogę w wystawieniu lub zrobię zdjęcia :)) Quote
vpassione Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Faktycznie, wystawa w sobotę, dopiero teraz zwróciliście mi na to uwagę - choć w sumie dla mnie nic to nie zmienia :) Marchewkowy napisał(a):Jak by ktoś był zainteresowany to chętnie pomogę w wystawieniu lub zrobię zdjęcia :)) Jasne, że robić zdjęcia ;) O ile potem można je zobaczyć :eviltong: Quote
Marchewkowy Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Jasne że można wszyscy ktorzy zamawiali to zobaczyli, a zdjęcia "nie na zlecenie" które luźno cykałam dodaje w wolnym czasie którego niestety nie mam zbyt dużo :) Zdjęcia z naszych spacerków chyba były dość szybko Quote
Guest _Kamila Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ja będę na 100% w roli sekretarza :D I data jest dobra, właśnie w tym roku w sobote ^^ Quote
KarolinaW Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='_Kamila']Ja będę na 100% w roli sekretarza :D I data jest dobra, właśnie w tym roku w sobote ^^[/QUOTE] a potrzebujecie pomocy na miejscu bo w miarę możliwości mogę pomóc mojemu macierzystemu oddziałowi:lol: Quote
panienkabubu Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='KarolinaW']a potrzebujecie pomocy na miejscu bo w miarę możliwości mogę pomóc mojemu macierzystemu oddziałowi:lol:[/QUOTE] Pomoc zawsze się przyda :) pisz do Oddziału już teraz ! Quote
Guest _Kamila Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='KarolinaW']a potrzebujecie pomocy na miejscu bo w miarę możliwości mogę pomóc mojemu macierzystemu oddziałowi:lol:[/QUOTE] Ostatnio potrzebowaliśmy jeszcze 3 czy 2 osób jako właśnie sekretarzy, więc możesz napisac :D Quote
Shaunell Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Jedzie ktoś z okolic Wałbrzycha/ew. Wrocławia? Dołoże się do paliwa :) Quote
panienkabubu Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Tym, którzy zgłosili psa na naszą wystawę elektronicznie, będziemy wysyłać potwierdzenie e-mailem. Dodatkowo zostanie też, wzorem wystaw np. z Norwegii, numery do wydrukowania będziemy wysyłać także e-mailem (dla osób wysyłających zgłoszenie internetem). -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- [SIZE=5][B]PRZYPOMINAMY: WYSTAWA ODBYWA SIĘ W SOBOTĘ 15.09.2012 ![/B][/SIZE] Quote
McTeam16 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Jedzie ktoś może przez/z Lubina, Legnicy lub okolic? Ewentualnie z Wrocławia i chciałby zabrać jedną osobę z szelciakiem? Quote
Recommended Posts