Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wystawa odbędzie się 15.09.2012, na terenie OSiR Skałka (ul. Bytomska 40, Świętochłowice)

Zgłoszenia do 29.08.2012

Opłaty:
Pierwszy pies (katalog) 100zł
za drugiego i kolejne 90zł
baby i szczenięta 40zł
IntCh 15zł
weterany 15zł
rasy polskie 1zł
MP 25zł

OBSADA SĘDZIOWSKA (może ulec zmianie)
Grupa I
Andrzej Kotulski - owczarki niemieckie
Barry Makepeace (Wielka Brytania) - owczarek szkocki długowłosy i krótkowłosy, border collie
Ireneusz Picheta - pozostałe rasy

Grupa II
Małgorzata Jabłońska - sznaucery, pinczery, czarne teriery
Marek Lewandowski - boksery, bernardyn, mastify, berneński pies pasterski, duży szwajcarski pies, rottweiler, o.kaukaski, o.śr-azjatycki
Andrzej Kot – pozostałe rasy

GRUPA III
Agnieszka Nowak-Patyniak – west highland white terier, terier szkocki, yorkshire terrier, australian silky terrier, cairn terier
Katarzyna Turecka – bulterier, bullterrier miniaturowy, american staffordshire terier, staffordshire terrier, staffordshire bullterier
Monika Uhlik (Słowacja) - pozostałe rasy

GRUPA IV
Anna Samocka

GRUPA V
Iwona Patkowska

GRUPA VI
Leszek Salamon

GRUPA VII
Anna Samocka

GRUPA VIII
Maria Zasada – cocker spaniel angielski i amerykański, springer spaniel, golden retriever
Anna Pulikowska-Klimonda – pozostałe rasy

GRUPA IX
Erika Homonnai (Austria) – cavalier king charles spaniel, chihuahua długowłosy i krótkowłosy, king charles spaniel, bichon frise
Grzegorz Robak – chiński grzywacz, buldog francuski, mops, boston terier, pekińczyk, chin japoński, lhasa apso, terier tybetański, spaniel tybetański, shih tzu

GRUPA X
Rudi Peters Brandt (Dania)

MŁODY PREZENTER: Maria Zasada

Strona www (więcej info)

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Faktycznie, wystawa w sobotę, dopiero teraz zwróciliście mi na to uwagę - choć w sumie dla mnie nic to nie zmienia :)

Marchewkowy napisał(a):
Jak by ktoś był zainteresowany to chętnie pomogę w wystawieniu lub zrobię zdjęcia :))
Jasne, że robić zdjęcia ;) O ile potem można je zobaczyć :eviltong:

Posted

Jasne że można wszyscy ktorzy zamawiali to zobaczyli, a zdjęcia "nie na zlecenie" które luźno cykałam dodaje w wolnym czasie którego niestety nie mam zbyt dużo :)
Zdjęcia z naszych spacerków chyba były dość szybko

Guest _Kamila
Posted

Ja będę na 100% w roli sekretarza :D I data jest dobra, właśnie w tym roku w sobote ^^

Posted

[quote name='_Kamila']Ja będę na 100% w roli sekretarza :D I data jest dobra, właśnie w tym roku w sobote ^^[/QUOTE]

a potrzebujecie pomocy na miejscu bo w miarę możliwości mogę pomóc mojemu macierzystemu oddziałowi:lol:

Guest _Kamila
Posted

[quote name='KarolinaW']a potrzebujecie pomocy na miejscu bo w miarę możliwości mogę pomóc mojemu macierzystemu oddziałowi:lol:[/QUOTE]

Ostatnio potrzebowaliśmy jeszcze 3 czy 2 osób jako właśnie sekretarzy, więc możesz napisac :D

Posted

Tym, którzy zgłosili psa na naszą wystawę elektronicznie, będziemy wysyłać potwierdzenie e-mailem.
Dodatkowo zostanie też, wzorem wystaw np. z Norwegii, numery do wydrukowania będziemy wysyłać także e-mailem (dla osób wysyłających zgłoszenie internetem).

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

[SIZE=5][B]PRZYPOMINAMY: WYSTAWA ODBYWA SIĘ W SOBOTĘ 15.09.2012 ![/B][/SIZE]