Szczurosława Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 problemy zdrowotne i z sąsiadami, którym przeszkadzają psy, na jesień państwo wyprowadzają się na kilka hektarów i jeśli Sara jeszcze będzie biora ją; może ktos by ją wziął na DT na te miesiące , chociaż to tak długo.... Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Szkoda :( A do jesieni to Sara już dawno powinna być w domu! Nawet nie chcę inaczej myśleć Quote
Szczurosława Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 też bym tego chciała:( w sprawie Twojego transp tej sznaucerki kontaktowałaś się z beamichą? ona oferowała za opłatą zabrać Sarę i tą sunie, ok.200zł Quote
carolinascotties Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ANKA_89 napisał(a):problemy zdrowotne i z sąsiadami, którym przeszkadzają psy, na jesień państwo wyprowadzają się na kilka hektarów i jeśli Sara jeszcze będzie biora ją; może ktos by ją wziął na DT na te miesiące , chociaż to tak długo.... się załamałam..... :-( :placz: gdyby znaleźć tymczas to można byłoby jakoś pomóc - w kupowaniu jedzenia itd... a wiadomo, czy to pewne z tą jesienią....??? Quote
Szczurosława Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 carolinascotties napisał(a):się załamałam..... :-( :placz: gdyby znaleźć tymczas to można byłoby jakoś pomóc - w kupowaniu jedzenia itd... a wiadomo, czy to pewne z tą jesienią....??? no właśnie, około jesieni, dokładnie nie wiadomo:shake: Quote
Szczurosława Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='carolinascotties']teraz to już w ogóle dół .... :-( ech, a czy mogłabyś gdzieś sunie ogłosić/ weszko a Ty/ ,dzięki Tobie Dinowi się udało... kurczę, znak zapytania mi nie działa Quote
carolinascotties Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Aniu - jutro poogłaszam Sarunię...nie wolno nam się poddawać...znajdziemy dom ! Quote
carolinascotties Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 bidulko- stracona nadzieja.....walczymy dalej... Quote
Szczurosława Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 wielkie dzięki oraz za to, że umieściłaś Sarunię w podpisie:loveu: Sara dziś tak się przytulała, łasiła, wskakiwała na kolana, tak jej się mordka śmiała; jak to dobrze, że zwierzęta nie mogą zrozumieć wszystkiego.... Quote
carolinascotties Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Aniu - nie ma za co dziękować... SARA zagościła w moim sercu-odkąd ją zobaczyłam... musi znaleźć domek... szukamy domku dla SARY !!!! Quote
carolinascotties Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 SARA- kochana, bardzo grzeczna sunia...tak bardzo chce być z człowiekiem.... Quote
carolinascotties Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 SARUNIU - nie wiem, kiedy tu się pojawię- pewnie w poniedziałek...powklejam wtedy linki do Twoich ogłoszeń :) ANIU, WESZKO, SARUNIU - WESOŁYCH SWIĄT !!!! Quote
Szczurosława Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 WESOLYCH SWIAT!_______________________ sluchajcie, dzwonila pani od Saruni, jest gotowa zabrac sunie na jesien, do tego czasu potrzebny DT, nie chcialabym zeby przez ten czas byla w schronie, zabardzo sie boje, ze ktoregos pieknego dnia zniknie, bo kierownictwo zapomni,ze sunia jest zamowiona.... Quote
carolinascotties Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Aniu - to szukamy... ale i tak powiesz kierownictwu o Sarze- tak? że szukamy DT ... kurcze, jak to zrobić, żeby nie zapomnieli... jak???? Quote
Szczurosława Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 zalozylam jej na razie czerwona obrozke, wiec troche sie wyroznia..... Quote
carolinascotties Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ANIU - a potrzeba czegoś? może jakieś preparaty na to uczulenie??? Quote
Szczurosława Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Sara powoli zarasta, wiec wydaje mi sie, ze dopoki nie ma pchel wszystko bedzie w porzadku Quote
carolinascotties Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='ANKA_89'] kontakt: (0) 603 224 392 najlepiej po 15-tej aaadamczak@wp.pl SARA PROSI O TYMCZAS... Aniu - a czy dom u Pani Teresy - na jesień - jest na 100% ??? Quote
Szczurosława Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='carolinascotties']SARA PROSI O TYMCZAS... Aniu - a czy dom u Pani Teresy - na jesień - jest na 100% ??? tak, na jesień pani jest nawet gotowa przyjechać po Sarę; wystarczy porównać zdjęcia, które wstawiłaś z tym np.z mojego podpisu, aby zobaczyć co schronisko robi z psami..... Quote
carolinascotties Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 zgadza się... :( musimy jakoś wykombinować ten domek Aniu... ja na początku lata prawdopodobnie wyjeżdżam na 3 -4 miesiące... do tej pory MUSIMY znaleźć tymczas...moze dałoby się znaleźć kogoś, kto za zapewnienie karmy i pokrycie kosztów np,szczepien - wziąłby Sarunie? ... Quote
Szczurosława Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 też tak myślę, tylko to strasznie dużo czasu i wiele ludzi, jak Ty, wyjeżdza w lato na kilka miesięcy, jeśli znajdzie się tymczas postaram się wyrobić Saruni książeczkę i zaszczepić ją, kupiłam już Sarze szelki i smyczkę, więc wyprawkę jako taką ma... Quote
weszka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dziewczyny ja nie wiem czy jest sens szukać DT pod kątem tej Pani :shake: Nie chcę jej źle oceniać ale do jesieni jest bardzo dużo czasu, Pani może się rozmyślić albo znaleźć innego psa. A Sara będzie siedzieć i czekać i okaże się potem że nic z tego. Ja bym się jednak skupiła na DT pod kątem szukania domu stałego albo szukać od razu stałego domu. Quote
Szczurosława Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 weszka napisał(a):Dziewczyny ja nie wiem czy jest sens szukać DT pod kątem tej Pani :shake: Nie chcę jej źle oceniać ale do jesieni jest bardzo dużo czasu, Pani może się rozmyślić albo znaleźć innego psa. A Sara będzie siedzieć i czekać i okaże się potem że nic z tego. Ja bym się jednak skupiła na DT pod kątem szukania domu stałego albo szukać od razu stałego domu. w sumie masz rację.... Quote
Recommended Posts