Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

problemy zdrowotne i z sąsiadami, którym przeszkadzają psy, na jesień państwo wyprowadzają się na kilka hektarów i jeśli Sara jeszcze będzie biora ją; może ktos by ją wziął na DT na te miesiące , chociaż to tak długo....

Posted

ANKA_89 napisał(a):
problemy zdrowotne i z sąsiadami, którym przeszkadzają psy, na jesień państwo wyprowadzają się na kilka hektarów i jeśli Sara jeszcze będzie biora ją; może ktos by ją wziął na DT na te miesiące , chociaż to tak długo....

się załamałam..... :-( :placz:

gdyby znaleźć tymczas to można byłoby jakoś pomóc - w kupowaniu jedzenia itd...

a wiadomo, czy to pewne z tą jesienią....???

Posted

carolinascotties napisał(a):
się załamałam..... :-( :placz:

gdyby znaleźć tymczas to można byłoby jakoś pomóc - w kupowaniu jedzenia itd...

a wiadomo, czy to pewne z tą jesienią....???

no właśnie, około jesieni, dokładnie nie wiadomo:shake:

Posted

[quote name='carolinascotties']teraz to już w ogóle dół .... :-(

ech, a czy mogłabyś gdzieś sunie ogłosić/

weszko a Ty/ ,dzięki Tobie Dinowi się udało...

kurczę, znak zapytania mi nie działa

Posted

wielkie dzięki oraz za to, że umieściłaś Sarunię w podpisie:loveu:

Sara dziś tak się przytulała, łasiła, wskakiwała na kolana, tak jej się mordka śmiała; jak to dobrze, że zwierzęta nie mogą zrozumieć wszystkiego....

Posted

WESOLYCH SWIAT!_______________________

sluchajcie, dzwonila pani od Saruni, jest gotowa zabrac sunie na jesien, do tego czasu potrzebny DT, nie chcialabym zeby przez ten czas byla w schronie, zabardzo sie boje, ze ktoregos pieknego dnia zniknie, bo kierownictwo zapomni,ze sunia jest zamowiona....

Posted

[quote name='carolinascotties']SARA PROSI O TYMCZAS...

Aniu - a czy dom u Pani Teresy - na jesień - jest na 100% ???

tak, na jesień pani jest nawet gotowa przyjechać po Sarę;

wystarczy porównać zdjęcia, które wstawiłaś z tym np.z mojego podpisu, aby zobaczyć co schronisko robi z psami.....

Posted

zgadza się... :( musimy jakoś wykombinować ten domek Aniu... ja na początku lata prawdopodobnie wyjeżdżam na 3 -4 miesiące... do tej pory MUSIMY znaleźć tymczas...moze dałoby się znaleźć kogoś, kto za zapewnienie karmy i pokrycie kosztów np,szczepien - wziąłby Sarunie? ...

Posted

też tak myślę, tylko to strasznie dużo czasu i wiele ludzi, jak Ty, wyjeżdza w lato na kilka miesięcy, jeśli znajdzie się tymczas postaram się wyrobić Saruni książeczkę i zaszczepić ją, kupiłam już Sarze szelki i smyczkę, więc wyprawkę jako taką ma...

Posted

Dziewczyny ja nie wiem czy jest sens szukać DT pod kątem tej Pani :shake:
Nie chcę jej źle oceniać ale do jesieni jest bardzo dużo czasu, Pani może się rozmyślić albo znaleźć innego psa. A Sara będzie siedzieć i czekać i okaże się potem że nic z tego.
Ja bym się jednak skupiła na DT pod kątem szukania domu stałego albo szukać od razu stałego domu.

Posted

weszka napisał(a):
Dziewczyny ja nie wiem czy jest sens szukać DT pod kątem tej Pani :shake:
Nie chcę jej źle oceniać ale do jesieni jest bardzo dużo czasu, Pani może się rozmyślić albo znaleźć innego psa. A Sara będzie siedzieć i czekać i okaże się potem że nic z tego.
Ja bym się jednak skupiła na DT pod kątem szukania domu stałego albo szukać od razu stałego domu.

w sumie masz rację....