Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
ANKA_89 w najbliższych dniach z Poznania do mnie do Krakowa będzie jechać sznaucerka. Może i Sara by się zabrała????

ma transportowym już jest info;
wolałabym ją wydać po sterylce, a z Krakowa do Wrocka tez kawałek jest, a nowa pani musi po nia podjechać,
kierownictwu już zapowiedziałam, żeby Sary nie wydawać i Szprotki, na której wątek zapraszam

Posted

[quote name='ANKA_89']hej, mam pomysła, który musi się udać:mad:

no więc, we wtorek(tj.20 III) zawioze Sarunie do weta w celu wycięcia tego i owego;) , a w następną niedziele(tj.1 IV) wpakuje ją do pociągu i pojadę jak dziś z Dinem do Poznania, w Poznaniu Sare odbierze "ktoś", kto zawiezie ją do Wrocławia/Opola , a stamtąd zabierze ją juz nowa pani:loveu: ,
a teraz szukamy tego "kogoś":cool3: ,
Sarcia jest przegrzeczna, kto chciałby spędzic trochę czasu z tym cudem:cool3:

czy dzisiaj Sara jedzie do weta? proszę ją wycałować ode mnie :)

Posted

Sarunia juz po:lol:

ze względu na to, że od września nie miała rujki, aby nie było kłopotów hormonalnych wet zostawił jajniki, macica wskazywała iż Sara nigdy nie rodziła. wyliniała jest przez pchły i awitaminoze. na początku wet myślał, że ma coś koło dyszki,ale przybliższym przyjrzeniu okazało się , że mała ma wybite dwa ząbki z przodu i odłamanego kła, wg weta ktoś jej porządnie przypier...lił:angryy: , pewnie żeby z lasu nie wyszła..., jak wogóle można takie maleństwo uderzyć:angryy:

Posted

niestety, ale Sarunia musiała wrócić do schronu, siła wyższa,ale zostawiłam jej kocyk, była już niemal całkowicie wybudzona, zaczynała chodzić; w mieście była przegrzeczna, próbowała się władować do każdej mijanej klatki schodowej, w zoologicznym była też grzeczna, dała sobie przymierzać szeleczki przez panią ekspendientkę i sklep opusciła w gustownym, czerwonym w indiańskie duperelki kompleciku:cool3: ,
a po drodze jak najwyżej starała się oznaczyć drzewa,
wet był troche szokowany , że Sarunia tak daleko będzie mieszkać, a co, skoro w okolicy nikt się na niej nie poznał, a ona jest cudowna:loveu: normalnie psi ideał, jedyną wadą jest zaczepianie innych suk przez siatke,

jest cudna , u weta odpiełam smyczkę i wyszłam , a ona wykorzystała uchylone drzwi i wyszła za mną, chodziła niemal przy nodze, wystarczyło jedno słowo , a już stała wpatrzona w oczy majtając ogonkie, nawet wet był zdziwiony, że suka jest tak we mnie wpatrzona mimo, iż tyle złego doznała od człowieka, te dziury po ząbkach...:shake:

Posted

carolinascotties napisał(a):
....
czy możesz też napisac kilka słów o nowym domu? :)

nic jej nie powinno być, z sukami,psami PO nigdy nie było jakiś komplikacji,
Ty się mnie pytasz o domek, a kto go wynalazł:eviltong:
ja tam ufam Ci i wierze, że to idealny domek dla malutkiej,
i zapomniałam, u weta wskoczyła na fotel , ułożyła się ładnie i odpłyneła, a potem na stół,
ona jest cudna:loveu: i jestem pewna, że była psem domowym

Posted

u Saruni wszystko dobrze, przywitala mnie niemrawym szczekaniem, ale potem skakala, zeby o sobie przypomniec i doprosic sie o pieszczoty, nie za bardzo przejmuje sie rana, ktora wyglada ok:lol:
przypominam, ze nadal nie mamu transportu Poznan-Wroclaw na 1 kwietnia:shake:

Posted

tak tu juz kanapa sie dla Sary szykuje co prawda z dwiema rozwydzonymi ratlerkami ale jakos sie wszyscy zmiescimy:lol:

Anka tam ucałuj sareńke ode mnie! i daj znac jak z tym transportem

Posted

Treserka napisał(a):
tak tu juz kanapa sie dla Sary szykuje co prawda z dwiema rozwydzonymi ratlerkami ale jakos sie wszyscy zmiescimy:lol:

Anka tam ucałuj sareńke ode mnie! i daj znac jak z tym transportem

Jak ja się cieszę...Pani Basiu - nie mogę się doczekać Pani spotkania z sarą :)

Dziękuję Pani....