Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:crazyeye:
nic mi nie wiadomo,ale wczoraj padła i dopiero rano ładowałam,może to?

możesz zdradzić co nowego się dowiedziałaś?:razz:

och,gdyby Sarunia wiedziała,że to jej ostatnie dni w budzie,w schronisku,w tym kraju,to chyba nie mogłaby spać:evil_lol:

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niczego nowego nie dowiedziałam się. Pani wypytywała o Szamana, bo miałam dowiedzieć się jaki on jest i o Kulfona, bo miałam nowe zdjęcia. O Sarze Pani wie wszystko.
Wiem, że w sobotę po południu pani Ilona ma odebrać pieski na granicy.
Oczywiście obiecała zdjęcia z nowego domku :)

Posted

rozmawiałam z pania Iloną,była zdzwiona,że Sara waży ok.4-5kg,na zdjęciach wygląda na 10:evil_lol:

oczywiście rozmowe przerwało,nie wiem czemu,ja pania słyszałam,pani mnie nie,pani dzowniła od kilku dni,ale mój tel niczego nie zarejestrował:roll:

w każdym razie na 99% jutro Sarcie zostanie zaczipowana,zaszczepiona na parwoi nosówkę,odpchlona i dostanie papiery

Posted

jestem padnięta...

umówiłam się na czipowanie Sary,nie dość,że wet spóźnił się pół h,to spędziałam upojne dwie h w kolejce,a i tak musze jeszcze isć ,bo nie miał jakieś pieczątki...

Sarcia grzecznie zniosła wszystko,nawet nie pisnęła przy czipowaniu,ale na gdyby to mnie chodziło to na widok takiej igły uciekłabym;)

Yona ,wybacz,że zawracałam Ci głowę,
Ola przesłała mi dane,

Kulfonowi podobno w lipcu skończyło się szczepienie ...

Posted

Yona napisał(a):
Wścieklizna ?... To znaczy, że on nie jest zaszczepiony na wściekliznę?... :crazyeye:

tak zrozumiałam,mam nadzieję,że jednak jest inaczej,bo szkoda byłoby tracić adopcję już tym tyg przez taki duperelek....

Ola się mnie pytała czy w takim razie go przepuszczą...
skoro i tak nie sprawdzają paszportów może by się udało...

Posted

ANKA_89 napisał(a):

Yona ,wybacz,że zawracałam Ci głowę,
Ola przesłała mi dane,

Kulfonowi podobno w lipcu skończyło się szczepienie ...

Nie zawracałaś mi głowy... Ja po prostu nie noszę ze sobą adresu pani Ilony na randki z moim TZ-em :evil_lol:

Posted

ANKA_89 napisał(a):
haha!

pamiętacie panią od "sznaucerka " za 400 zł? kiedyś dorwałam ją na mieści i opowiadałam o Sarze,dziś pani mnie dorwała i sobote odbieram 15 kg puriny:multi:

:crazyeye::multi::multi::multi:

Posted

ANKA_89 napisał(a):
mam już umowę adopcyjną, ale nie mogę jej wydrukować, co za złom....

Złośliwość rzeczy martwych.
A jak się miewa Sarunia??? Opowiedziałaś jej o nowym domku ;) ?

Posted

weszka napisał(a):
Złośliwość rzeczy martwych.
A jak się miewa Sarunia??? Opowiedziałaś jej o nowym domku ;) ?

tak,Sarunia juz wie,że już nigdy więcej budy,że teraz już tylko łóżeczko,że jutro pozna braci ,a w sobotę całą rodzinę,małe cudeńko było tak przeraźliwe smutne gdy wracała do kojca:-(

ale traz będzie już tylko lepiej:multi:
a umowy nie będzie,złomek przerywa drukowanie i umowa wygląda jakby był 20 kserokopią...

Weszko,ale ze mnie głupia torba, że też o Tobie nie pomyślałam, kojarzysz może ulicę Sarego? potrzebuje wizyty przedad.;)

Posted

ANKA_89 napisał(a):

Weszko,ale ze mnie głupia torba, że też o Tobie nie pomyślałam, kojarzysz może ulicę Sarego? potrzebuje wizyty przedad.;)

Owszem to w centrum Krakowa. O co chodzi? Napisz na PW albo na gg.

Posted

no i Sara wylądowała u mnie....

Dorota miała byc ok.15,ale pojechała po kalekiego psa pod Warszawę/chyba Szamana./i miała być ok.21, gdy już pdebrałam Sarę napisała,że dopiero wróciła do Poznania i będzie jutro ok.8 ,na szczęście moja matka wyjechała i Sara spędzi nockę ze mną:eviltong:
właśnie próbuje mi wskoczyć na kolana śmierdzielek mały;
oczywiście w domu było szybkie tup tup tup do kuchni gdzie zaatakowały ją koty, ale tylko spojrzała na nie zdziwona i przyszła do mnie:)
potem było tup tup tup po schodach i hop na łóżko...

kotów i królików nie gania,z moimi kundlami też ok.,tylko doberman paca ją łapą,żeby się pobawić, jest grzeczna, ale jak zacznie ganiać mi szczury spędzi noc w króliczej klatce:mad:

no właśnii ciotki,wyprać ją czy nie?
zapach do aromatów nie należy,ale też strup po chipowaniu jest świeży,nie chciałabym żeby chip wypłynął czy coś:roll:

Posted

weszka napisał(a):
Aaaale masz fajnie :) Szorściaczek kochany Saruniowy :loveu:
Jeśli nie ma musu to jej nie pierz. Lepiej żeby strupek sam odpadł.

jest super, lezy obok i chrapie:evil_lol:
no to nie piorę, a smrodek się potem wywietrzy:)

Posted

ANKA_89 napisał(a):
jest super, lezy obok i chrapie:evil_lol:
no to nie piorę, a smrodek się potem wywietrzy:)

Nie pierz, ANKA, nie pierz. Pani prosiła, żeby nie prać psów, jeśli to może zdrówku zaszkodzić :lol:
Pani boi się, żeby pieski się Wam nie poprzeziębiały... :)