Szczurosława Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 też jestem troche ostrożna,nikt inny nie kontaktował się w jej sprawie,ale po wakacjach powinien się zrobić ruch; Sarunia nie nadaje się do małych dzieci,więc starsza pani byłaby idealna... Quote
Szczurosława Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Misio też miał wątek na dogo,a pani wypatrzyła go na allegro /tak jak Sarę/ pani ma internet tylko w pracy,ale jeśli Sara do niej trafi chciałabym aby była na dogo i duuużo pisała;) Quote
Gosiapk Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ANKA_89 napisał(a):Misio też miał wątek na dogo,a pani wypatrzyła go na allegro /tak jak Sarę/ pani ma internet tylko w pracy,ale jeśli Sara do niej trafi chciałabym aby była na dogo i duuużo pisała;) A kiedy Miś był adoptowany? Quote
Szczurosława Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 4-5 ms temu,dokładnie teraz nie pamiętam; ale warto byłoby jeszcze panią sprawdzić Quote
Gosiapk Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ANKA_89 napisał(a):4-5 ms temu,dokładnie teraz nie pamiętam; ale warto byłoby jeszcze panią sprawdzić Kto zrobi wizytę przedadopcyjną? Quote
Szczurosława Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 na mapie pomocy dogo jest jedna osoba z Sopotu,ale jeszcze nie pisałam, czekam aż pani zadzwoni Quote
Szczurosława Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 :multi: coś się ruszyło! wczoraj dostałam tel,ale po odp,ile Sarunia ma lat ten ktoś się rozłączył; dostałam też meila,od państwa ,których ON-ka nie żyję i dwa koty są samotne,państwo pytali jaki jest stosunek Saruni do kotów i ile ma w kłębie:) Quote
Gosiapk Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ANKA_89 napisał(a)::multi: coś się ruszyło! wczoraj dostałam tel,ale po odp,ile Sarunia ma lat ten ktoś się rozłączył; dostałam też meila,od państwa ,których ON-ka nie żyję i dwa koty są samotne,państwo pytali jaki jest stosunek Saruni do kotów i ile ma w kłębie:) A jak sprawdzić jaki ona ma stosunek do kotów? Quote
Szczurosława Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 pokazywałam jej już kiedyś kota,to tylko go obwąchała i poszła w swoją stronę Quote
Szczurosława Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 zmierzyłam Sarę,jakieś duże rozmiary ma:roll: obwód klatki piersiowej w najszerszym miejscu: ok.50cm wys.od pazurków do czubka głowy:ok.40cm dł.od zadka do końca głowy:ok.40 cm a przecież jest taka malutka:crazyeye: Quote
Origami-7 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Saruniu, moze już niedługo znajdzie się Twój domek!!! Quote
carolinascotties Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ANKA_89 napisał(a)::multi: coś się ruszyło! wczoraj dostałam tel,ale po odp,ile Sarunia ma lat ten ktoś się rozłączył; dostałam też meila,od państwa ,których ON-ka nie żyję i dwa koty są samotne,państwo pytali jaki jest stosunek Saruni do kotów i ile ma w kłębie:) o rety.... ale sie ci...nie powiem - zeby nie zapeszyc :evil_lol: Aniu - jak tylko Panstwo sie odezwa - to daj znac :):):) a gdzie trafili na ogloszenia o Saruni? edit - a rozmiary to nasza Sarunia ma idealne - w sam raz do miziania - bez grozby uszkodzenia :) Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ANKA_89 napisał(a):zmierzyłam Sarę,jakieś duże rozmiary ma:roll: obwód klatki piersiowej w najszerszym miejscu: ok.50cm wys.od pazurków do czubka głowy:ok.40cm dł.od zadka do końca głowy:ok.40 cm a przecież jest taka malutka:crazyeye: Aniu, ale wysokość psa mierzy się w kłębie, tj. od ziemi do łopatek. :cool3: Nie do czubka głowy Quote
weszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 No, no Sarcia nawet zwymiarowana :D Oby tylko domek wypalił! Quote
carolinascotties Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Saruniu caluje Cie Dziewczyno z Osetii Pouludniowej :) Quote
weszka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No proszę i Sarunia ma nawet zagramaniczną cioteczkę :] A właśnie - jakieś wieści w sprawie pańci dla Sarci???? Quote
Origami-7 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 weszka napisał(a):No proszę i Sarunia ma nawet zagramaniczną cioteczkę :] A właśnie - jakieś wieści w sprawie pańci dla Sarci???? Co Jej pancią????? Quote
carolinascotties Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Weszko - haha- powiem Ci, ze w odniesieniu do tego miejsca najbardziej trafnejest okreslenie - Ciotka z konfliktowego terytorium glebokiego socjalizmu lat 50tych :p Jak tam Aniu - ktos sie zglaszal? Quote
weszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ale za to jaka dzielna ciotka! I kochana że z daleka wspiera szczecinkę Sarcię :) Quote
Recommended Posts