carolinascotties Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 oj tak...tyle czasu Sarunia jest w schronie... Quote
Szczurosława Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 no to od samiuskiego ranka do gory Quote
carolinascotties Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ania - dawaj na wątek Nocnych marków - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76855&page=21 :) Quote
Szczurosława Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='carolinascotties']Ania - dawaj na wątek Nocnych marków - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76855&page=21 :) dzięki za zaproszenie, nie omieszkam skorzystać;) a teraz mały OT,do czwartej czytałam "Chłopów",czy to jest normalne?:hmmmm: Quote
malagos Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Normalne. Ja kiedyś do rana czytałam "Nad Niemnem". Saruniu, szukaj domku! Quote
Szczurosława Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='malagos']Normalne. Ja kiedyś do rana czytałam "Nad Niemnem". :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Origami-7 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 SARA czeka i czeka. Gdzie ten domek jest???? Quote
Szczurosława Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 kilka słów o tym, co Sara lubi najbardziej -skacząc jak najwyżej wpaść w wysoką trawę lub inne chaszcze i z uśmiechem udając zająca podskakuje do góry starając się wyjść -z rozbiegu przebiec przez ogromną kałużę aby woda się rozbryzgiwała niczym na filmach -mając mokre albo jeszcze lepiej zabłocone łapki skakać wokół,bo wtedy na pewno zostanie zauważona:lol: Quote
Origami-7 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 ANKA_89 napisał(a):kilka słów o tym, co Sara lubi najbardziej -skacząc jak najwyżej wpaść w wysoką trawę lub inne chaszcze i z uśmiechem udając zająca podskakuje do góry starając się wyjść -z rozbiegu przebiec przez ogromną kałużę aby woda się rozbryzgiwała niczym na filmach -mając mokre albo jeszcze lepiej zabłocone łapki skakać wokół,bo wtedy na pewno zostanie zauważona:lol: Słodziak z niej jest wielki!!! Quote
Szczurosława Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 słodziak przecudowny:loveu: jak tak patrzę na jej anatomię i ruch to nie mogę przestać myśleć o tym jak cudnie by się prezentowała na torze agility, mały pędziwiatr:evil_lol: Quote
carolinascotties Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 w piątek wyjeżdzam...Saruniu - tak bym chciała, żebys miała domek.... Quote
carolinascotties Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 najbardziej boję się tego, że nadejdzie zima... i Sara będzie w schronie...... po powrocie rusze z kopyta i wyciągnę ten dom spod ziemi :) Quote
Szczurosława Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 też się boję zimy,ale Yona obiecuje,że do końca października Sara będzie już w nowym domku;) Carolino,miłej ,udanej podróży,wracaj szybko cała i zdrowa;) Quote
carolinascotties Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Aniu - :) :loveu: jeszcze tu zajrzę...powiem Wam, ze Sara to nr.1 w mojej dogomaniackiej głowie... Quote
Szczurosława Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 :lol: Sarunia jest tak cudniasta,wystarczy ją choć troche poznać aby się zakochać,więc wcale Tobie i pozostałym odwiedzającym ten wątek ,się nie dziwie;) Quote
carolinascotties Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Aniu... wiesz, co nie pozwala mi paść w otchłań rozpaczy? Ty:loveu: - bo wiem, że dzięki Tobie te pieski mają radość... Quote
Szczurosława Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 ojej,dziękuje:oops: ale nie przesadzajmy w realu jestem okropna i lubie się znęcać nad zwierzakami,dlatego jak wymęcze całe schronisko to nóg nie czuje i padam na twarz /podobnie jak one:evil_lol: / a dziś/znaczy się wczoraj/jak znęcałam się nad moim kundlem to potem leżał bez ruchu kilka godzin i tylko dyszał:roll: Quote
carolinascotties Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 hahaha :) dobre :evil_lol: :loveu: mam nadzieję, zę w końcu tak się znęcisz ;) nad Sarunią- że trafi do domku :) Quote
Szczurosława Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 chciałabym:lol: a tymczasem opowiem Wam o wczorajszym dniu, wczoraj każdemu psu dałam po 3 duże świńskie kości,chwilę później przechodziłam koło Sary i Brutusa,patrzę, a Brutus męczy jednego gnata, a Sarunia w budzie z pięcioma:evil_lol: Quote
malagos Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Kochana Sarunia :loveu: Jak to sobie umie panienka spizażnię zaopatrzyć :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ANKA_89 napisał(a):ojej,dziękuje:oops: ale nie przesadzajmy w realu jestem okropna i lubie się znęcać nad zwierzakami,dlatego jak wymęcze całe schronisko to nóg nie czuje i padam na twarz /podobnie jak one:evil_lol: / a dziś/znaczy się wczoraj/jak znęcałam się nad moim kundlem to potem leżał bez ruchu kilka godzin i tylko dyszał:roll: Miłość jest męcząca :loveu: Quote
Gosiapk Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 ANKA_89 napisał(a):chciałabym:lol: a tymczasem opowiem Wam o wczorajszym dniu, wczoraj każdemu psu dałam po 3 duże świńskie kości,chwilę później przechodziłam koło Sary i Brutusa,patrzę, a Brutus męczy jednego gnata, a Sarunia w budzie z pięcioma:evil_lol: Mądra sucz! :cool1: Quote
Szczurosława Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Mądra sucz! :cool1: taaak,w końcu to Sarunia:evil_lol: Quote
Recommended Posts