Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu - ja chyba spróbuję tam zadzwonić...moze nie mają netu... ?

nie mogę zniesc mysli, ze nasza Sarunia jest w schronie.... Skoti z Ostródy pojechał do domu - może i Sara wkrótce pojedzie...?

W tygodniu zadzwonię.

a jak na allegro? nic?

Posted

carolinascotties napisał(a):
Aniu - ja chyba spróbuję tam zadzwonić...moze nie mają netu... ?

nie mogę zniesc mysli, ze nasza Sarunia jest w schronie.... Skoti z Ostródy pojechał do domu - może i Sara wkrótce pojedzie...?

W tygodniu zadzwonię.

a jak na allegro? nic?

Daj proszę znać, co wynikło z rozmowy przez telefon.

Posted

chyba nikt nie mógł wejść:/

pani B.odpisała,ze względu na budowę domu i zgraje swoich psów może wziąźć Sarę dopiero po zimię;teraz bałaby się,że suki jej nie zaakceptują, a tam będzie więcej miejsca;więc potrzebny DT na zimę!

może ktoś z Was wie o jakimś płatnym DT, dzwonił również pan, który musi na rok oddać psa-małego kundelka, pokryje wszelkie koszty

Posted

ANKA_89 napisał(a):
najgorsze,że nie mogę żadnej zabrać na DT, jeśli nic się nie znajdzie pan może odda psa do schronu, a Sarunie czeka kolejna zima w budzie:-(

Okropność :( Taka mała sunieczka i nie może znaleźć domu... oj, gdyby tak ktoś kto umie strzyc sznałcerki ją obciął i zrobic jej zdjęcia, to by się dom zaraz znalazł.

Posted

Sarunia jest smutna za kratami,w końcu któż z nas byłby szczęsliwy na jej miejscu:-(

ona krótkie kudełki,więc z obcięciem byłoby troche trudno,ale ładnie przystrzyc,wykąpać,odkarmić i cudo będzie;)

Posted

carolinascotties napisał(a):
Bardzo , bardzo mi smutno... ja wkrótce wyjeżdżam i...Sara nadal tkwi w schronie...

A może sprobować w Moim Psie? kto ma doświadczenie?

To brzmi dobrze, tam jest taka strona cała poświęcona pieskom do adopcji, tylko pewnie długa lista oczekujących na druk też jest, chyba, żę może zrobić płatne ogłoszenie?

Posted

Na AFN są pieniażki na sznaucery w potrzebie. A Sarunia to prawie jak sznaucer więc tylko by trzeba wziąć fv na AFN za ogłoszenie.

A tak w ogóle to dawno mnie tu nie było bo miałam blokadę konta :angryy: :angryy: :mad: przez awarię tech. a admini byli na wakacjach i 2 tyg czekałam na odblokowanie. Ale się doczekałam :D