Szczurosława Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 dziękuje Cioteczki za podnoszenie, w nagrodę kilka fotek:evil_lol: i toto małe ,dziwnie wyglądające to też Sara:) Quote
carolinascotties Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Moja Kochana Mordeczka Uśmiechnięta :) Saruniu...gdzie ten domek.... Aniu- B, nie odpisala? Quote
Szczurosława Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 nadal cisza... wiedziałam , że ilość zdjęć mi nie pasuje; są jeszcze zza krat, ale niezbyt ostre no i gdyby co trzebaby Brutusa wyciąć:evil_lol: Quote
carolinascotties Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Aniu - ja chyba spróbuję tam zadzwonić...moze nie mają netu... ? nie mogę zniesc mysli, ze nasza Sarunia jest w schronie.... Skoti z Ostródy pojechał do domu - może i Sara wkrótce pojedzie...? W tygodniu zadzwonię. a jak na allegro? nic? Quote
Gosiapk Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 carolinascotties napisał(a):Aniu - ja chyba spróbuję tam zadzwonić...moze nie mają netu... ? nie mogę zniesc mysli, ze nasza Sarunia jest w schronie.... Skoti z Ostródy pojechał do domu - może i Sara wkrótce pojedzie...? W tygodniu zadzwonię. a jak na allegro? nic? Daj proszę znać, co wynikło z rozmowy przez telefon. Quote
Szczurosława Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 wczoraj wysłałam meila na adres, który był na stronie; jeśli możesz zadzwoń, ja mam puste konto.. ciesze się,że Skoti w nowym domu,taki smutny i przerażony był na zdjęciach ze schronu.. Quote
carolinascotties Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 caly dzien nie moglam tu wejsc :(( Quote
Gosiapk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 carolinascotties napisał(a):caly dzien nie moglam tu wejsc :(( Dogo było przenoszone na nowy serwer. Teraz działa super! :multi: Quote
Szczurosława Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 chyba nikt nie mógł wejść:/ pani B.odpisała,ze względu na budowę domu i zgraje swoich psów może wziąźć Sarę dopiero po zimię;teraz bałaby się,że suki jej nie zaakceptują, a tam będzie więcej miejsca;więc potrzebny DT na zimę! może ktoś z Was wie o jakimś płatnym DT, dzwonił również pan, który musi na rok oddać psa-małego kundelka, pokryje wszelkie koszty Quote
Gosiapk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ANKA_89 napisał(a):najgorsze,że nie mogę żadnej zabrać na DT, jeśli nic się nie znajdzie pan może odda psa do schronu, a Sarunie czeka kolejna zima w budzie:-( Okropność :( Taka mała sunieczka i nie może znaleźć domu... oj, gdyby tak ktoś kto umie strzyc sznałcerki ją obciął i zrobic jej zdjęcia, to by się dom zaraz znalazł. Quote
Origami-7 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 SARA jest smutna, bo nikt jej nie chce:shake: Quote
Szczurosława Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Sarunia jest smutna za kratami,w końcu któż z nas byłby szczęsliwy na jej miejscu:-( ona krótkie kudełki,więc z obcięciem byłoby troche trudno,ale ładnie przystrzyc,wykąpać,odkarmić i cudo będzie;) Quote
carolinascotties Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Bardzo , bardzo mi smutno... ja wkrótce wyjeżdżam i...Sara nadal tkwi w schronie... A może sprobować w Moim Psie? kto ma doświadczenie? Quote
Gosiapk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 carolinascotties napisał(a):Bardzo , bardzo mi smutno... ja wkrótce wyjeżdżam i...Sara nadal tkwi w schronie... A może sprobować w Moim Psie? kto ma doświadczenie? To brzmi dobrze, tam jest taka strona cała poświęcona pieskom do adopcji, tylko pewnie długa lista oczekujących na druk też jest, chyba, żę może zrobić płatne ogłoszenie? Quote
carolinascotties Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 jesli ktos nam zdradzi - ile trzeba zapłacić - to może skombinuję jakiś bazarek... :loveu: :cool3: :evil_lol: Quote
weszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Na AFN są pieniażki na sznaucery w potrzebie. A Sarunia to prawie jak sznaucer więc tylko by trzeba wziąć fv na AFN za ogłoszenie. A tak w ogóle to dawno mnie tu nie było bo miałam blokadę konta :angryy: :angryy: :mad: przez awarię tech. a admini byli na wakacjach i 2 tyg czekałam na odblokowanie. Ale się doczekałam :D Quote
carolinascotties Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Weszko - ja myslalam, ze jestes na wakacjach... Quote
weszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Chciałabym bardzo być na wakacjach ale niestety... zresztą gdybym była na wakacjach to bym się pożegnała przed wyjazdem! Quote
Gosiapk Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ogłoszenie w Moim Psie kosztuje ok. 15-20zł za linijkę tekstu. Quote
Szczurosława Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Gosiapk napisał(a):Ogłoszenie w Moim Psie kosztuje ok. 15-20zł za linijkę tekstu. no to nieźle się cenią... a takie w kąciku adopcyjnym? orientuje się ktoś może Quote
Recommended Posts