Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej, a co to za pies?... :lol:
Wydawało mi się, że to ona, bo obroża wydała mi się taka sama, no i łebek oczywiście...
To w takim razie Szorściak?... :evil_lol:

Posted

ANKA_89 napisał(a):
tak , to Szorściak:)

Yona, mogłabys dać na allegro Miecia? tekst jest na ostatniej stronie jego wątku, a zdjęcia tutaj:od postu 12
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75261&page=2&highlight=skoczek

ANKA...
Z takim tekstem, że on morderca kotów, nie lubi samców i tego, no... ogrodzenie nie jest dla niego przeszkodą... hmmm... to ja nie wiem jak będzie z domkiem :cool3:

Mam spory problem z allegro. Wczoraj zdjęto dwie moje aukcje, bo to były... aukcje charytatywne...
Ktoś na mnie DONIÓSŁ, że nie sprzedaję, a oddaję psy na aukcjach (szczęście, że zdjęto tylko 2, bo wystawiałam 11 psów). Mam kilka dni z głowy. W piątek wyjeżdżam, a do tego czasu muszę tak "poprawić" swoje aukcje, żeby już nie można się było do nich przyczepić.
Wystawię go, ale jak już się ze wszystkim uporam... OK?

Posted

No, a jak tak ktoś się uwziął i będą mi usuwać aukcje, bo niby coś nie tak w nich, to wreszcie wywalą mnie z tego allegro z hukiem i tyle :placz:

Posted

ANKA_89 napisał(a):
oczywiście poczekam, na watku Brutusa halbina też napisała tekst;

co za okropieństwo! Twoich się czepiają, a jakaś paniusia wystawia 100 królików min.,tylko przez pocztę polską, to jej nie usuną:angryy:

No zaraz, to Brutus ma swój watek?..
Chyba tam nie byłam. Mogę link poprosić?...

Posted

carolinascotties napisał(a):
Yona - to znaczy, ze nie można zamieszczać takich ogłoszeń na allegro???

Zgodnie z regulaminem allegro nie!
Na allegro się wyłącznie sprzedaje. Aukcje charytatywne są niedopuszczalne. Oczywiście pełno ich na allegro, ale jeśli ktoś łaskawie doniesie, że to niezgodne z regulaminem, pracownik allegro zdejmuje takie "doniesione" aukcje. Na szczęście zdjęto mi tylko 2 spośród 11.
Dzisiaj zgłębiałam ów regulamin. Niestety nie mogę sobie poradzić z punktem, który mówi o tym, że można wystawiać tylko te rzeczy, którymi się dysponuje, czyli których jest się właścicielem. Przecież ja nie jestem właścicielem kilkunastu psów z różnych części Polski. Na dodatek w każdym prawie ogłoszeniu inny numer telefonu :placz:
Wywalą mnie jak nic :cool1:
No chyba, że ten donosiciel sobie odpuści :cool1:

Posted

to jest chamstwo...

CO do samego Allegro - w innym wątku chcemy zredagować list do allegro z prośbą o specjalny dział z psami - w typie danej rasy - tak, zeby uniknąć ogłoszeń o nierodowodowych psach - które wystawiający i tak nazywają rasą... :angryy: :mad:

Posted

Sarunia na łańcuchu ,
biedna tak sie wyrywał, piszczała, próbując pozbyć się obroży dusiła się:(

Yona, może dodać troche piknaterii i dopisać,że z powodu przepełnienia Sara przebywa na łańcuchu i płacze?