Szczurosława Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Yona']A Sara ma teraz już tylko 2 gapiów :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: dlaczego:placz: Quote
carolinascotties Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ja się zachwycam - ja !!! :multi: :loveu: :multi: to taki piękny psiutek... kiedy będzie grzać dupkę w SWOIM własnym domku, na kolanach swojego KOCHAJACEGO człowieka? Quote
Yona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ANKA, dlaczego Sara ma ciągle podkulony ogonek?... Śmieje się, a ogonek pod brzuszkiem... :shake: Quote
Yona Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Zmieniłam jej kilka zdjęć. Będę co kilka dni coś tam wymieniała :) http://www.allegro.pl/item214798441_a_pan_skopal_sare_i_wybil_zeby_.html Quote
carolinascotties Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :loveu: ale swietnie:multi: - Yona - buziale :) :loveu: Quote
Yona Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Wczoraj zakończyło się allegro Sary, a ponieważ coś tam mi się zwolniło, to wstawiłam na to miejsce Sarę. Niestety, jak modyfikuję ogłoszenia, to nie mogę jakoś ładnie tekstu rozłożyć. Brzydko trochę, ale trudno. Za to zdjęcia znowu wymieniłam troszkę :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=218582678 Quote
Yona Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ojej, a co to za pies?... :lol: Wydawało mi się, że to ona, bo obroża wydała mi się taka sama, no i łebek oczywiście... To w takim razie Szorściak?... :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Yona napisał(a):Ojej, a co to za pies?... :lol: Wydawało mi się, że to ona, bo obroża wydała mi się taka sama, no i łebek oczywiście... To w takim razie Szorściak?... :evil_lol: tak , to Szorściak:) Yona, mogłabys dać na allegro Miecia? tekst jest na ostatniej stronie jego wątku, a zdjęcia tutaj:od postu 12 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75261&page=2&highlight=skoczek Quote
Yona Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ANKA_89 napisał(a):tak , to Szorściak:) Yona, mogłabys dać na allegro Miecia? tekst jest na ostatniej stronie jego wątku, a zdjęcia tutaj:od postu 12 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75261&page=2&highlight=skoczek ANKA... Z takim tekstem, że on morderca kotów, nie lubi samców i tego, no... ogrodzenie nie jest dla niego przeszkodą... hmmm... to ja nie wiem jak będzie z domkiem :cool3: Mam spory problem z allegro. Wczoraj zdjęto dwie moje aukcje, bo to były... aukcje charytatywne... Ktoś na mnie DONIÓSŁ, że nie sprzedaję, a oddaję psy na aukcjach (szczęście, że zdjęto tylko 2, bo wystawiałam 11 psów). Mam kilka dni z głowy. W piątek wyjeżdżam, a do tego czasu muszę tak "poprawić" swoje aukcje, żeby już nie można się było do nich przyczepić. Wystawię go, ale jak już się ze wszystkim uporam... OK? Quote
Yona Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 No, a jak tak ktoś się uwziął i będą mi usuwać aukcje, bo niby coś nie tak w nich, to wreszcie wywalą mnie z tego allegro z hukiem i tyle :placz: Quote
Yona Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ANKA_89 napisał(a):oczywiście poczekam, na watku Brutusa halbina też napisała tekst; co za okropieństwo! Twoich się czepiają, a jakaś paniusia wystawia 100 królików min.,tylko przez pocztę polską, to jej nie usuną:angryy: No zaraz, to Brutus ma swój watek?.. Chyba tam nie byłam. Mogę link poprosić?... Quote
carolinascotties Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Yona - to znaczy, ze nie można zamieszczać takich ogłoszeń na allegro??? Quote
carolinascotties Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ania - a jak to jest z ząbkami Sary? Quote
Yona Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 carolinascotties napisał(a):Yona - to znaczy, ze nie można zamieszczać takich ogłoszeń na allegro??? Zgodnie z regulaminem allegro nie! Na allegro się wyłącznie sprzedaje. Aukcje charytatywne są niedopuszczalne. Oczywiście pełno ich na allegro, ale jeśli ktoś łaskawie doniesie, że to niezgodne z regulaminem, pracownik allegro zdejmuje takie "doniesione" aukcje. Na szczęście zdjęto mi tylko 2 spośród 11. Dzisiaj zgłębiałam ów regulamin. Niestety nie mogę sobie poradzić z punktem, który mówi o tym, że można wystawiać tylko te rzeczy, którymi się dysponuje, czyli których jest się właścicielem. Przecież ja nie jestem właścicielem kilkunastu psów z różnych części Polski. Na dodatek w każdym prawie ogłoszeniu inny numer telefonu :placz: Wywalą mnie jak nic :cool1: No chyba, że ten donosiciel sobie odpuści :cool1: Quote
carolinascotties Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 to jest chamstwo... CO do samego Allegro - w innym wątku chcemy zredagować list do allegro z prośbą o specjalny dział z psami - w typie danej rasy - tak, zeby uniknąć ogłoszeń o nierodowodowych psach - które wystawiający i tak nazywają rasą... :angryy: :mad: Quote
Szczurosława Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 witamy wieczorową porą:lol: co do ząbków, ma pewne braki(ale nie ze względu na wiek,młoda dzioucha jest) :) a takim donosicielom mówimy NIE! Quote
carolinascotties Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 coś mi się wydaje - że Sara trafi do tego domku, który na jakiś czas się oddalił...Aniu - jak myśłisz? może napiszesz do B. ? Quote
carolinascotties Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 SARA :loveu: - WSTRĘCIUCHU SZORSTKI - specjalnie dla Ciebie założyłam blog :) http://carolinascotties.blogspot.com/ Quote
Szczurosława Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 aaaa Sara ma własnego bolgaska! :) jeśli nadal nic, trza napisać, na dniach napisze;) Quote
Szczurosława Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Sarunia na łańcuchu , biedna tak sie wyrywał, piszczała, próbując pozbyć się obroży dusiła się:( Yona, może dodać troche piknaterii i dopisać,że z powodu przepełnienia Sara przebywa na łańcuchu i płacze? Quote
Recommended Posts