Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniała z niej suczka! Kochana mordeczka, a domku nie ma :(
Jak ureguluję zapłatę na allegro to odnowię jej po raz kolejny aukcję i dam te nowe cudne zdjęcia.

Posted

Oj, ANKA, ale naprodukowanych postów na tym wątku :eek:

Czy możesz mi w skrócie coś napisać o Sarze?... Pierwszy post przeczytałam :lol:, ale gdybym miała przeczytać wszystko, to to allegro zrobiłabym chyba po wakacjach :evil_lol:

Posted

Yona napisał(a):
Oj, ANKA, ale naprodukowanych postów na tym wątku :eek:

Czy możesz mi w skrócie coś napisać o Sarze?... Pierwszy post przeczytałam :lol:, ale gdybym miała przeczytać wszystko, to to allegro zrobiłabym chyba po wakacjach :evil_lol:

spróbuje:lol:
ale w sumie w 1.poście jest wszystko, Sara jest wysterylizowana,łagodna, straszna pieszczoszka, radosna na spacerach i doprasza się pieszczot, ładnie chodzi na smyczy, w sklepie grzecznie dała sobie przymierzać szelki , przed ulicą się zatrzymuje, wchodzi na schody każdej klatki, więc mieszkała w bloku jak nic! u weta sygnalizowała potrzebę wyjścia, ignoruje mijane psy i ludzi, jest b.skupiona na przewodniku, wpatruje się tymi ślicznymi oczkami:loveu: , ale do dzieci raczej nie bardzo, jest nieufna w stosunku do obcych, życie ją nauczyło...., potrzebuje czasu, ale potem jest cudowna,spuszczona chodzi niemal przy nodze,ignoruje koty, więc innych zwier:loveu: zaków typu króliki, świnki też powinna olewać, tak jakby wiedziała, że nie ma sensu się uganiać, może mieszkać z dużymi psami jeśli nie mają wrogich zapędów;

chyba wszystko, jak cosik sobie przypomne dam znać

Posted

ANKA, czy dałoby radę zrobić Sarze zdjęcia w całości np. przy nodze, żeby było widać jakiej jest wielkości?...
I jeszcze jakieś fotki samego uśmiechniętego pycholka, i jakieś smutne koniecznie - dobrze byłoby za kratkami, niestety...
Ułożę jej taką historyjkę ze zdjęć, jak Szprocie :)

Posted

ANKA_89 napisał(a):
czemu odrzucasz takie śliczne zdjęcie:placz:

Bo Sara jest na nim sztywna :evil_lol: (to czarny humor, jest prawie północ :diabloti: )