carolinascotties Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 och jejku - jak ja bym tą mordeczkę wycałowała !!!!! :loveu: Quote
weszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Sama słodycz w szorstkim ciałku :loveu::loveu::loveu: Quote
carolinascotties Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Sarunia kochana :) Ludki - gdzie jesteście?????? Quote
Szczurosława Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 witaj:) tak dawno Cię nie widziałam, już myślałam żeś w Gruzji:) melduje się i informuje, że mimo malutkich rozmiarów Sara ślicznie biega przy rowerku:cool3: Quote
carolinascotties Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 cześć Aniu :) jeszcze jestem na miejscu :) Quote
weszka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Sarunia czeka.... biduleczka taka kochana...:( Quote
carolinascotties Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='ANKA_89']popieram, cuuudo Oto SARA - spójrzcie w te oczy - :loveu: Quote
carolinascotties Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 wstawiłąm Sarunię do wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74355&page=3 Quote
Szczurosława Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 ach, te śliczne, sznaucerkowate uszka:loveu: Quote
weszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wspaniała z niej suczka! Kochana mordeczka, a domku nie ma :( Jak ureguluję zapłatę na allegro to odnowię jej po raz kolejny aukcję i dam te nowe cudne zdjęcia. Quote
carolinascotties Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='ANKA_89'] ach, te śliczne, sznaucerkowate uszka:loveu: to zdjęcie jest OSZAŁAMIAJĄCE !!!!!! SARUNIU - jeszcze bardziej zwariowałam na Twoim punkcie :cool3: :loveu: :multi: :lol: Quote
carolinascotties Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 oby się odezwał - jutro wyjeżdzam i wracam w poniedziałek - trzymajcie się mocno.... :) Aniu a Pani Teresa - czy to nadal aktualne z jesienią>? Quote
Szczurosława Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 miłej podróży:lol: z tego co pamiętam jest szansa najwcześniej jesień/zima Quote
Yona Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Oj, ANKA, ale naprodukowanych postów na tym wątku :eek: Czy możesz mi w skrócie coś napisać o Sarze?... Pierwszy post przeczytałam :lol:, ale gdybym miała przeczytać wszystko, to to allegro zrobiłabym chyba po wakacjach :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Yona napisał(a):Oj, ANKA, ale naprodukowanych postów na tym wątku :eek: Czy możesz mi w skrócie coś napisać o Sarze?... Pierwszy post przeczytałam :lol:, ale gdybym miała przeczytać wszystko, to to allegro zrobiłabym chyba po wakacjach :evil_lol: spróbuje:lol: ale w sumie w 1.poście jest wszystko, Sara jest wysterylizowana,łagodna, straszna pieszczoszka, radosna na spacerach i doprasza się pieszczot, ładnie chodzi na smyczy, w sklepie grzecznie dała sobie przymierzać szelki , przed ulicą się zatrzymuje, wchodzi na schody każdej klatki, więc mieszkała w bloku jak nic! u weta sygnalizowała potrzebę wyjścia, ignoruje mijane psy i ludzi, jest b.skupiona na przewodniku, wpatruje się tymi ślicznymi oczkami:loveu: , ale do dzieci raczej nie bardzo, jest nieufna w stosunku do obcych, życie ją nauczyło...., potrzebuje czasu, ale potem jest cudowna,spuszczona chodzi niemal przy nodze,ignoruje koty, więc innych zwier:loveu: zaków typu króliki, świnki też powinna olewać, tak jakby wiedziała, że nie ma sensu się uganiać, może mieszkać z dużymi psami jeśli nie mają wrogich zapędów; chyba wszystko, jak cosik sobie przypomne dam znać Quote
Yona Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ANKA, czy dałoby radę zrobić Sarze zdjęcia w całości np. przy nodze, żeby było widać jakiej jest wielkości?... I jeszcze jakieś fotki samego uśmiechniętego pycholka, i jakieś smutne koniecznie - dobrze byłoby za kratkami, niestety... Ułożę jej taką historyjkę ze zdjęć, jak Szprocie :) Quote
Yona Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Od razu mówię, że takie zdjęcia chyba nie wchodzą w grę :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 dobra, jak będe w schronie po Szprotę zabiorę aparacik; czemu odrzucasz takie śliczne zdjęcie:placz: Quote
Yona Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ANKA_89 napisał(a):czemu odrzucasz takie śliczne zdjęcie:placz: Bo Sara jest na nim sztywna :evil_lol: (to czarny humor, jest prawie północ :diabloti: ) Quote
Szczurosława Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 do północy jeszcze troche:p teraz pomyślałam, że zdjęcie super , w jakimś programie dodać jeszcze odciski bieżnika na brzuchu i można wrzucić na rotten.com:cool1: Quote
Szczurosława Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 wrzucam kilka, Yona bierz co chcesz:p Quote
Recommended Posts