weszka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Uff... to dobrze że będziesz miała kontakt ;) Jest taka strona i tam jest sporo ofert różnorakiej opieki nad psami. Może jakby wszystkie przejrzeć (czas!!!) to znalazłby się ktoś kto dałby tymczas Sarze... Quote
Szczurosława Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 ale petsitter chyba duzo kosztuje, a nie wiadomo ile czasu zajmię... Carolino, jak dobrze, że będziesz miec dostęp do internetu, tak smutno by bez Ciebie było:loveu: Quote
carolinascotties Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dzięki dziewczyny :loveu: ja też nie wyobrażam sobie , żebyśmy miały przestać się spotykac :) Mam nadzieję, że może kiedyś.... uda się zorganizowac spotkanie w ..hmm - jak ja nie lubię tego słowa :evil_lol: -REALU... Petitter przejrzę jutro - dziś latam, jak opętana :) Quote
weszka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ANKA_89 napisał(a):ale petsitter chyba duzo kosztuje, a nie wiadomo ile czasu zajmię... Może udałoby się znaleźć taki tylko za zwrotem kosztów wyżywienia i ew. opieki wet...? Wtedy by było super. No bo inaczej to krucho, pobyt to ok. 10 zł dziennie. Quote
carolinascotties Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Zamiesciłam dziś ogłoszenie... Na razie mam zgłoszenie Pana, który napisał mi smsa- ma przytulny hotelik z dużym ogrodem, pod Warszawą - 12 zł/doba.... Quote
Szczurosława Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 wielkie dzięki w imieniu Saruni Karolinko:loveu: Quote
weszka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A to do mnie tez się taka osoba odezwała z okolic W-wy, że za ok. 10 zł może przechować. Ale my nie tego szukamy... Quote
carolinascotties Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 zgadza się..... ja mam znowu okres zwątpienia ... trafiłam dziś na osobę, ktora ogłaszając się na allegro wystawiała szkoty BEZ rodowodu - w odpowiedzi na mój mail zarzucający jej kłamstwo... odpisała, że swoją sukę ( po rodowodowych rodzicach - ale BEZ papierów) pokryła Championem .... za 700 zł...szlag mnie trafił - ktoś kryje na lewo ... niehodowlane suki... okropieństwo ... Quote
Szczurosława Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 echh... i to własnie jest najgorsze, nie liczy się przyszłośc szczenikaków, ich jakośc, tylko cena... Quote
Szczurosława Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Saruynia jest już zaszczepiona p/wściekliźnie, była b.dzielna i nie płakała:) Quote
carolinascotties Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Uff :) Saruniu, kiedy ten domek będzie... kiedy... ? Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ANKA_89 napisał(a):a oto nasze coraz bardziej zarośnięte cudenko:) SARA - bardzo grzeczna i dobrze wychowana dziewczynka - prosi o dom :) Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Serce mi pęka.... bidulka- już prawie miała domek... ech.... :shake: Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 haha- ta ostatnia fotka jest cudna!!! :) Sarunia kochana :loveu: Quote
Szczurosława Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 chciałam powiedzieć, że jestem b.niedobra, spotkałam przed chwilą panią ze sznaucerkiem min. i zaczęłąm jej opowiadać o Saruni, obiecała popytać o domek dla małej, miałam ładnego szczeniorka,ale płacić za bezpapierowca 400zł gdy w schronisku jest Sara.... a Sarunia b.dopraszała sie uwagi, platała sie pod nogami, skakała, szczekała, a potem odbiegała przeszczęśliwa:lol: Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Aniu :loveu: no właśnie... bezpapierowce... to walka z wiatrakami... ale może...może ... nie zapeszam :) Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 oj tak... Saruni należy się najwspanialszy domek pod słońcem !!! i taki będzie mieć - na pewno !!! Quote
Szczurosława Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 ona jest taka śliczna i kochana , że należy jej się! Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 hahaha- piękne!!! jaka szczęśliwa dziewczynka !!!!!! Quote
carolinascotties Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Aniu - może dobrze byłoby zmienić tytuł wątku Saruni? tak, żeby nie wyglądało, że szukamy tymczasu...bo przecieższukamy docelowego domku...prawda? jaki tu tytuł wymyślić, żeby przyciągał... Quote
weszka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Może coś w tym stylu: SARUNIA sznaucerkowate maleństwo traci nadzieję że ktoś ją pokocha SARUNIA sznaucerkowate maleństwo kto da jej normalność? SARA prawie sznaucer mini ciągle wierzy w ludzi Quote
weszka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Albo: Szorstka SARA o mięciutkim sercu której nikt nie chce Quote
Recommended Posts