Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uff... to dobrze że będziesz miała kontakt ;)
Jest taka strona i tam jest sporo ofert różnorakiej opieki nad psami. Może jakby wszystkie przejrzeć (czas!!!) to znalazłby się ktoś kto dałby tymczas Sarze...

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dziewczyny :loveu: ja też nie wyobrażam sobie , żebyśmy miały przestać się spotykac :)
Mam nadzieję, że może kiedyś.... uda się zorganizowac spotkanie w ..hmm - jak ja nie lubię tego słowa :evil_lol: -REALU...

Petitter przejrzę jutro - dziś latam, jak opętana :)

Posted

ANKA_89 napisał(a):
ale petsitter chyba duzo kosztuje, a nie wiadomo ile czasu zajmię...

Może udałoby się znaleźć taki tylko za zwrotem kosztów wyżywienia i ew. opieki wet...? Wtedy by było super. No bo inaczej to krucho, pobyt to ok. 10 zł dziennie.

Posted

zgadza się..... ja mam znowu okres zwątpienia ...

trafiłam dziś na osobę, ktora ogłaszając się na allegro wystawiała szkoty BEZ rodowodu - w odpowiedzi na mój mail zarzucający jej kłamstwo... odpisała, że swoją sukę ( po rodowodowych rodzicach - ale BEZ papierów) pokryła Championem .... za 700 zł...szlag mnie trafił - ktoś kryje na lewo ... niehodowlane suki... okropieństwo ...

Posted

chciałam powiedzieć, że jestem b.niedobra,
spotkałam przed chwilą panią ze sznaucerkiem min. i zaczęłąm jej opowiadać o Saruni, obiecała popytać o domek dla małej, miałam ładnego szczeniorka,ale płacić za bezpapierowca 400zł gdy w schronisku jest Sara....

a Sarunia b.dopraszała sie uwagi, platała sie pod nogami, skakała, szczekała, a potem odbiegała przeszczęśliwa:lol:

Posted

Może coś w tym stylu:
SARUNIA sznaucerkowate maleństwo traci nadzieję że ktoś ją pokocha
SARUNIA sznaucerkowate maleństwo kto da jej normalność?
SARA prawie sznaucer mini ciągle wierzy w ludzi