Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy i adres i kilka numerów telefonu i wieści, ale z fotkami coś problem.
Pani rzeczywiście miala problemy ze zdrowiem, ale już wszystko w porządku. Nie wiem, dlaczego taki problem z tymi zdjęciami, może Szczurosława osobiście przygwoździ Panią :evil_lol:, bo ja prosiłam wielokrotnie i Pani miała już robić i zawsze coś jej tam wypadało :cool1:

W każdym bądź razie z tego, co wiem, Sara jest sunią jej córki. Wraz z dwoma innymi pieskami wyleguje się całymi dniami na łóżku córki i wszędzie jej towarzyszy. Pani Ilony, niestety, nie polubiła Sarunia. Ostatnio ponoć pokazała jej ząbki :cool3:

Posted

No ja też mam nadzieję.
Łącznie z Sarą pojechały wtedy cztery piesy, w tym trzy do Pani Ilony i jeden do domu przejściowego, bo jest leczony i czeka go skomplikowana operacja. Zdjęcia tamtego mamy :), ale nie mamy bezpośredniego kontaktu. Z Panią Sary natomiast mamy bezpośredni kontakt, ale fotek zero...
Niektórzy mówią, że nie można mieć wszystkiego naraz :placz:

Posted

O razu, zanim jeszcze poczytam tamten wątek muszę powiedzieć jedno.

Pani Ilona jest znajomą dogomaniaczki Justyny, która pracuje w schronie w Rudzie Śląskiej. Czwartego pieska i postępy w leczeniu organizacja, która się nim zajęła, pokazuje na bieżąco na swojej stronie w necie.
To nie były adopcje w nieznane...

A propos Justyny z Rudy :diabloti:
Pani Ilona wspominała mi jakiś czas temu, że Justyna ma ją odwiedzić.... Może ona zrobiłaby fotki.... Chyba, że już po wizycie :placz:

• 4 weeks later...
Posted

dalej cisza, a meile mogę sobie pisać:cool1:

w sumie adres tej pani mam,więc jeśli nie dostane zdjęc Sary ktoś ją może odwiedzić, mało ludzi z Niemiec na forum...:evil_lol:

a cieczkę może mieć, bo jajniki ma zostawione,bez sensu takie coś,no ale cóż..

• 3 weeks later...
Posted

carolinascotties napisał(a):
Aniu - czy cos wiadomo? zaczynam sie troche martwic... zadnych wiadomosci... :(

wysłałam kilka meili i żadnej odp:shake:

ja już nie wiem, chyba faktycznie dać komuś z Niemiec adres niech sprawdzi...

Posted

Anka?
A z Justyną kontaktowałaś się?...
Ja słyszałam, że Ola z Obornik, która w tym samym czasie wysyłała swojego Kulfona, ma obiecane fotki... Dzwoniłaś do niej?... Przeciez Kulfon i Sara są w tym samym domu...

Posted

[quote name='Szczurosława']kilkakrotnie próbowałam się dodzwonić, ale nikt nie odbierał,

nie wiem, ale jeśli nadal nie będzie żadngo odzewu zapytam się pajuni, wiem, że ona ma znajomości w Niemczech

No jeszcze tego nie bylo by pania Ilone sprawdzala akurat pajunia .
Pani Ilona jest naprawde kochana osoba ,a jesli nie wysyla zdjec ,to pewnie dlatego ze ich jeszcze nie ma .Czasem trzeba poczekac ,uzbroic sie w cierpliwosc .My tez czasem czekamy nawet i po 2 miesiace na zdjecia ,maile dostajemy ,albo listy ,ale ze zdjeciami ,to jednak roznie bywa. Troche cierpliwosci ,na pewno w najblizszym czasie cos dostaniecie .

Posted

Dziewczyny spokojnie kilka tygodni temu byłam u Niemczech u pani Ilony i sama widziałam Sare i Kulfona.

pani Ilona uwierzcie to kobieta o dobrym sercu Sara i Kulfon mają się bardzo dobrze, nie zrobiłam sama fotek bo też z braku czasu nawet aparatu zapomniałam wyciągnąć. Sara to mały szczekacz upodobała sobie córkę od pani Ilony i brani jej jak prawdziwa lwica. Oba psiaki są bardzo zadbane i radosne Sara biega po całym domu i ogrodzie szczęśliwa sierść jej wyładniała i troszkę przytyła. Kulfonik to bardzo spokojny psiaczek uwielbia wylegiwac sie w salonie.

Poproszę o jakieś fotki by was uspokoić i wkleję na dgm. Zapewniam, że żadnego domu sprawdzać nie trzeba

Jeżeli chcecie zobaczyc jak zmieniają się psy u pani Ilony zapraszam do zobaczenia kalendarza Szaman to psiak którego pani Ilona zabrałą z schroniska w Rudzie Ślaskiej zobaczcie jak sie psinka zmienił miał 13 lat

http://www.fauna.rsl.pl/obrazki/podstrona/nasi_podopieczni/kalendarz2/kalendarz_08.jpg

Posted

Jeśli Szaman, to nas interesuje ten, który pojechał z Kulfonem i Sarą :cool3:
To ten z Milanówka... Jeśli można poprosić, to fotki tego też poproszę ładnie :loveu:

• 2 weeks later...