Yona Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ciotki... Co Wy takie niecierpliwe?... Najpóźniej do końca października powinna znaleźć dom... Quote
weszka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ale bez ogłoszeń ani rusz. Domek sam nie przyjdzie i nie zabierze Saruni niestety :( taka prawda. Quote
Gosiapk Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Trzeba zrobic koniecznie plakaty małej i rozwiesić w mieście w którym ona jest! Bez tego ani rusz . Quote
Yona Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ANKA_89 napisał(a):Yona,coś wiesz o padzierniku? bo ja nic... Wiem, że ona zbyt ładna, by dłużej zabawić w schronie, niż cięższe od niej przypadki :cool3: Quote
carolinascotties Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 moja malutka Sarunia.... kiedy odnajdzie Cię szczęście...? Quote
Szczurosława Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Gosiapk napisał(a):Trzeba zrobic koniecznie plakaty małej i rozwiesić w mieście w którym ona jest! Bez tego ani rusz . jest w gazecie lokalnej i zero odzewu, musze w końcu się ruszyć i podesłać nowe zdjęcie,jakieś wybitnie smutne:eviltong: Yona napisał(a):Wiem, że ona zbyt ładna, by dłużej zabawić w schronie, niż cięższe od niej przypadki :cool3: no baa; po wakacjach powinien być ruch:hmmmm: Quote
carolinascotties Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Aniu - najlepiej zdjęcie zza krat...:roll: Quote
Yona Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Nacykaj jej zdjęć, nacykaj :cool3: Będziemy wybierać :) Quote
Szczurosława Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 przekopałam się przez cały wątek,usunęłam 10 stron (:crazyeye: ), a tutaj,od postu 10,zebrałam całość,zdjęcia w jednym poście:) chciałabym jej zrobić ładną sesję w plenerze (Yona,może pamietasz jak Szprota się wdzięczyła na trawce?;) ),ale aparat pojechał do Francji:placz: co do zmiany zdjęcia w kąciku,nie mogę sie zdecydować: 1 czy 2 ? Quote
Yona Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Tak, tak... Rób nadal, a my będziemy wybierać :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 prosze się nie podlizywać , tylko wybrać zdjęcie, które mam wysłać do gazety lokalnej:eviltong: ja nie mogę się zdecydować,a nowe zdjęcia najwcześniej za 8dni:cool1: Quote
weszka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Anka wyśli zdjecie zza krat i ew. takie spoza boksu ale smutne, łapiące za serce. Żadnych fotek z łąki, uśmiechnietych ;) Weźmy ludzi na litość, jak uroda Saruni nie działa! Quote
Szczurosława Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Weszko,wybrałam te dwa, ale nie mogę się zdecydować, 1 czy 2 ? (kliknij na numerek;) ), mogę wysłać obydwa, ale i tak zamieszczą tylko jedno, dlatego proszę o pomoc w wyborze:lol: Quote
Gosiapk Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ale mało jej widać. Na 2 jest łańcuch, to też łapie za serducho. Quote
Szczurosława Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Gosiapk napisał(a):Ale mało jej widać. Na 2 jest łańcuch, to też łapie za serducho. i dlatego nie mogę się zdecydować:evil_lol: w kojcu jest wybitnie smutne, ale nie wyraźne, a na łańcuchu wydaje mi się większa... Quote
carolinascotties Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Aniu - moim zdnaniem numer 1... na zdjeciu Sarunia jest za kratami... ale z jej mordki widać, że jest radosnym psem i będzie oddanym przyjacielem... ja na drugim zdjęciu widzę... taki wyraz...pogodzenia się z sytuacją ... :( Quote
Szczurosława Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 więc wyśle zza krat,może w końcu ktoś się zainteresuje:lol: Quote
Recommended Posts