carolinascotties Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :loveu: czarana - dziękujemy Ci.... to niezwykle ważne,żeby sunia jak najszybciej opuściła schron... Quote
beamicha Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 słuchajcie ja mam prośbę suczka ma wszystkie szczepienia ważne i czy jest zdrowa chodzi o to iż Czarna jest osobą starszą na emeryturze i nie jest w stanie płacić za wetów wrazie czego będziemy w tym musieli jej pomóc Quote
carolinascotties Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ania pewnie zaraz odpowie... wiem, ze Sarunia miała tylko uczulenie na pchły... ja pomogę - Sara utkwiła mi w myślach i sercu :loveu: Quote
Szczurosława Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 jest zdrowa, odpchlona, właśnie myśle, czt udałoby się wykombinować książeczkę i szczepienie p/wściekliźnie za darmo/półdarmo/na konto TOZ-u , może już w sobotę/niedzielę mogłabym zawieźc sunię, ale potrzebny transport Poznań-Wrocław, tylko nie wiem na kiedy zacząć szukać.... Quote
beamicha Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ANKA_89 napisał(a):jest zdrowa, odpchlona, właśnie myśle, czt udałoby się wykombinować książeczkę i szczepienie p/wściekliźnie za darmo/półdarmo/na konto TOZ-u , może już w sobotę/niedzielę mogłabym zawieźc sunię, ale potrzebny transport Poznań-Wrocław, tylko nie wiem na kiedy zacząć szukać.... czyli wścieklizny nie ma? i skąd suczka jedzie? na początek musimy uzbierać na jakąś karmę dla niej to prezent od nas dla Czarnej jak ją weźmie:loveu: CZARNA nie czytaj!!!! Aniu jak będzie odpowiedź od tej Kobiety co na jesień ma brać to daj znać? Quote
Szczurosława Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 wiecie co ciotki, tak sobie patrze na rozkład jazdy i myśle nad dowiezieniem jej do samego Wrocławia...., na wrocławiu głównym miałabym 10 min abu zdążyc na powrotny, więc ktoś musiałby ją od razu odebrać i pokierować mnie, bo przy moim ruskim szczęsciu wsiąde nie do tego pociągu... no i bilet...około 80 złotych....w obydwie Quote
weszka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Widze że przed Sarą otwiera się pomału brama schronu... 3mam kciuki! Więcej nie mogę... Quote
weszka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 W transporcie Pyzy i Kropki z poznańskiego schronu do Wrocławia pomagała mrowa23 z Poznania. Anka89 moze zapytaj? Quote
Szczurosława Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 czarna, mogłabyś odebrać Sarę z głównego? i zerknąć z którego będzie powrotny, bo jesli pojade to raczej czasu na szukanie juz nie będzie; jutro szczepię i zakładam suczydle książeczkę na koszt schronu napisałam do mrowy, na razie odp.brak o od chętnej pani też myśle, żeby wyjechac w niedzielę, o 6.05 (:crazyeye: ) mam cudowne połączenie, tylko z jedną przesiadką Quote
malagos Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Anka, jestem z Tobą myślą, nawet będę o tej niesmowitej rannej porze :cool3: Oby wszystko wypaliło! Quote
Szczurosława Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 czarna odezwij się ! jest szansa, żeby jutro Sara jechała do Ciebie, tylko trza załatwic transporterek w Poznaniu, bo tam odebrałby ją chłopak, który wiezie juz sukę z Ostródy, ja takim cudem nie dyponuje..... Quote
czarna60 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Bardzo mi przykro nie mam teraz pieniążków i nie spodziewałam się, że tak szybko. Mogę dopiero od 11.06 br do 30.09 br. Jak tak --to jest aktualne... Quote
Szczurosława Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 no trudno, jesli sunia jeszcze bedzie może podrzuce ją w czerwcu;) Quote
carolinascotties Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Aniu - a jak tam Pani, która chciała wziąć Sarunię jesienią? Quote
weszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No właśnie - czy Treserka vel Basia nadal chce przygarnąć Sarunię? Quote
carolinascotties Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Aniu - jest na stronie internetowej Pani BAsi.... poczekaj poszperam Quote
Szczurosława Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 rozmawiałam z p.Basią,może wziąć Sarę dopiero w przyszłym roku, jeśli do tego czasu nadal będzie bezdomna... Carolinko ,dzięki Quote
weszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Łomatko! To nie ma na co czekać tylko domku wcześniej szukać! Tak jak przypuszczałam :( Quote
carolinascotties Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 no to się załamałam.... :-( :placz: Saruniu - ja tak bardzo chciałabym Ci pomóc...ale co ja moge zrobić poza zamieszczaniem ogłoszeń...to niesprawiedliwe !!!!!! jest mi okropnie przykro .... Quote
weszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 carolinascotties wiesz jak dużo znaczą ogłoszenia. To ogromna pomoc bo dzięki ogłaszaniu ktoś może wreszcie zobaczy Sarę i pokocha ją i weźmie do domku... Quote
carolinascotties Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ... Weszko - masz rację... zbyt szybko się poddaję... taka baraniasta natura... gdyby nie moja Gruzja- wzielabym Sarę na tymczas...jednak wyjeżdżam na 3-4 miesiące i jest to niemożliwe :-( Quote
weszka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Co my bez Ciebie zrobimy jak cię wywieje aż do Gruzji...? Swoją drogą ciekawe miejsce :) Będziesz musiała słać dobre fluidy dla Sary i innych bidulków! Quote
carolinascotties Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ... całe szczęście będę mieć dostęp do internetu...więc chociaż pomogę ogłoszeniami :) Szlag mnie ostatnio trafia, kiedy masa nowych dogomaniaków bawi się w hopsanie - i tylko hopsanie wątków... na nic tłumaczenia, że to nic nie daje... że tutaj wszyscy są zapsieni :) co do Sary... zastanawiam się, czy dałoby radę załatwić taki tymczas, do którego trafiałaby nasza pomoc- ja mogę zapewnić suchą karmę... ile taka mała Sarunia je...przecież to kruszynka jest... Quote
Recommended Posts