carolinascotties Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='ANKA_89']a oto nasze coraz bardziej zarośnięte cudenko:) SARA PROSI O DOM :lol: !!!! Quote
weszka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Allegro się skończyło ale dałam jeszcze raz! I będę dawać do skutku! Aż się znajdzie domek dla jędzuni Saruni ;) Quote
carolinascotties Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 WESZKO - dziękujemy !!!!! :loveu: :multi: :loveu: Quote
carolinascotties Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 haha- no właśnie !!! to o której Ty wstajesz kochana? :) Quote
carolinascotties Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 co tu się dzieje u licha... !!! nie widzę swoich postów... dogo pada... Quote
Szczurosława Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Sara była dziś na spacerku, radosna biegała luzem, a potem pałętała się pod nogami dopraszając się o pieszczoty i miała opory przed powrotem do kojca. Quote
weszka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Saruniu gdzie domek dla ciebie...??? Tyle czasu i cisza :( Quote
carolinascotties Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 PIĘKNA i grzeczna Sara prosi o dom :cool3: !!! Quote
carolinascotties Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Saruniu....bidulinko - ciągle w schronie... :( Quote
czarna60 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 witam interesuję się Sarą chcę jej stworzyć dom na razie tymczasowy a może na stałe mam suczkę jamnikowatą 9 mcy jest tak nie dobra może we 2 lepiej by się chowały. proszę o odpis. Jestem z Wrocławia.:multi: Quote
Szczurosława Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='czarna60']witam interesuję się Sarą chcę jej stworzyć dom na razie tymczasowy a może na stałe mam suczkę jamnikowatą 9 mcy jest tak nie dobra może we 2 lepiej by się chowały. proszę o odpis. Jestem z Wrocławia.:multi: witaj czarna:lol: Sarunia by pewnie ustawiła małą:) Quote
beamicha Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='ANKA_89']witaj czarna:lol: Sarunia by pewnie ustawiła małą:) Aniu Czarna ode mnie ręczę za domek to ja sugerowałam domek tymczas. pamiętasz? włącz gg Quote
czarna60 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='ANKA_89']witaj czarna:lol: Sarunia by pewnie ustawiła małą:) aniu włącz gg -czarna60 Quote
Szczurosława Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='beamicha']Aniu Czarna ode mnie ręczę za domek to ja sugerowałam domek tymczas. pamiętasz? włącz gg już pamiętam:) dzięki, ale moje gg zdechło dawno temu i coś zawirusowało tamtem komputer:/ jeśli się uda zawiozłabym ją do Poznania, ale dalej już nie dam rady, aha, Sarunia ma nowe czerwone szelki i smyczkę czarna niewiadomo ile potrwa tymczas, na jaki czas masz możliwość ją przyjąć? Quote
carolinascotties Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 serce mi mocniej zabiło, jak przeczytałam post czarnej :) :loveu: Ja od siebie deklaruję pomoc - gdyby trzeba było na coś dołożyć pieniędzy :) ANIU -może napisać do Pani, która chce wziąć Sarę jesienią i zapytać - czy to nadal aktualne? Quote
Szczurosława Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 też nad tym pomyślałam, pani deklarowała wziąć Sarunię jakoś lato/jesień o ile dobrze pamiętam, czarna, możesz ją na tyle wziąć? Quote
beamicha Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 carolinascotties napisał(a):serce mi mocniej zabiło, jak przeczytałam post czarnej :) :loveu: Ja od siebie deklaruję pomoc - gdyby trzeba było na coś dołożyć pieniędzy :) ANIU -może napisać do Pani, która chce wziąć Sarę jesienią i zapytać - czy to nadal aktualne? jestem za spytaniem się czy nadal jesień aktualna? Quote
czarna60 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='ANKA_89']już pamiętam:) dzięki, ale moje gg zdechło dawno temu i coś zawirusowało tamtem komputer:/ jeśli się uda zawiozłabym ją do Poznania, ale dalej już nie dam rady, aha, Sarunia ma nowe czerwone szelki i smyczkę czarna niewiadomo ile potrwa tymczas, na jaki czas masz możliwość ją przyjąć? aniu....moge przyjąć na razie na 2 - 3 mce Quote
Szczurosława Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 beamicha napisał(a):jestem za spytaniem się czy nadal jesień aktualna? właśnie wysłałam z takim pyt.PW:) dobra,czyli 2-3 miesiące pewne:multi: Quote
Recommended Posts