Szczurosława Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 podnosze....; jeśli się nie uda ewentulanie zostaje ten transport na święta, ale to tak długo.... Quote
carolinascotties Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 to prawda Aniu...ale mówią, że lepszy rydz.... Quote
carolinascotties Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Aniu- a kiedy będizesz widzieć Sarę? Quote
Szczurosława Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 w sumie to codziennie jestem, wczoraj przyjrzałam się ranie i na moje oko wszystko się super goi, Sara też biega i skacze jakby nigdy nic Quote
carolinascotties Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 a jak uczulenie naszej dziewczynki ? Quote
Szczurosława Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 carolinascotties napisał(a):a jak uczulenie naszej dziewczynki ? bez zmian:shake: , niby tych pcheł mało, ale takie wielkie.... Quote
carolinascotties Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 ANKA_89 napisał(a):bez zmian:shake: , niby tych pcheł mało, ale takie wielkie.... Aniu - zblizaja sie swieta- jesli wczesniej sie nic nie znajdzie- to jaki jest plan? trzba zaczac powoli o tym myslec... Quote
Szczurosława Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 postaram się jak najszybciej napisać do osoby od transportu na święta, nic wcześniej nie ma:shake: , ale może być potrzeba jej przenocowania w poznaniu.... Quote
carolinascotties Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 dwa dni nie miałam wejścia na dogo... :( Ani - a jak z tym noclegiem- trzeba kogoś szukać? Quote
Szczurosława Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 carolinascotties napisał(a):dwa dni nie miałam wejścia na dogo... :( Ani - a jak z tym noclegiem- trzeba kogoś szukać? jeszcze nie dostałam odp, ale chyba tak, no i w dodatku Sarę trzeba dowieźc do Jeleniej Góry,a nie tylko do Wrocka, chyba pozostanie tylko płatny transport.... Quote
Szczurosława Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 hej cioteczki potrzebujemy pomocy! jest szansa , żeby w piątek Sarunia pojechała do nowego domku, na razie nie znam jeszcze dokładnej godziny i czy jest możliwość dowiezienia malutkiej do Jeleniej Góry, w razie czego potrzebny transport na trasie Wrocław-Jelenia Góra i nocleg , z czwartku na sobotę suni w Poznaniu, bo mogę ją zawieźc do Poznania w czwartek i wg rozkładu o 10.20 mamy już być na dworcu głównym czy uda się to zrealizować?! Quote
carolinascotties Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ANKA_89 napisał(a):hej cioteczki potrzebujemy pomocy! jest szansa , żeby w piątek Sarunia pojechała do nowego domku, na razie nie znam jeszcze dokładnej godziny i czy jest możliwość dowiezienia malutkiej do Jeleniej Góry, w razie czego potrzebny transport na trasie Wrocław-Jelenia Góra i nocleg , z czwartku na sobotę suni w Poznaniu, bo mogę ją zawieźc do Poznania w czwartek i wg rozkładu o 10.20 mamy już być na dworcu głównym czy uda się to zrealizować?! a jak tam na miau? ja dopiero teraz mogłam wejśćna dogo- chyba się wścieknę z tymi przerwami!!!!! :angryy: Quote
carolinascotties Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Wroclaw- jelenia- to 100 km!!! zaraz umieszcę prośbę w podpisie- może ktoś się znajdzie... Quote
Szczurosława Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 dzięki Karolina, ja wciąż czekam na info czy osoba wioząca Sarę do Wrocka mogłaby ją dowieźc do Jeleniej, dogo zdycha, a potrzebny jeszcze nocleg:( przed siętami problem z pociągami , a nie znam jeszcze dokładnej godziny Quote
carolinascotties Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='ANKA_89']dzięki Karolina, ja wciąż czekam na info czy osoba wioząca Sarę do Wrocka mogłaby ją dowieźc do Jeleniej, dogo zdycha, a potrzebny jeszcze nocleg:( przed siętami problem z pociągami , a nie znam jeszcze dokładnej godziny w razie czego - pisz Aniu do mnie - carolinascotties@yahoo.com edit- to w razie gdyby dogo znowu umarlo... :( Quote
Szczurosława Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 dobra:loveu: nocleg mamy:loveu: ale brak transportu Wrocław-Jelenia Quote
weszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Małymi kroczkami do przodu! Słuchajcie bo już się pogubiłam - Sara jedzie pociągiem czy samochodem? Quote
Szczurosława Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 weszka napisał(a):Małymi kroczkami do przodu! Słuchajcie bo już się pogubiłam - Sara jedzie pociągiem czy samochodem? do Poznania pociągiem, do Wrocławia samochodem( z tą osobą z miau, zabierasz się też tym transportem? bo ja nadal nie znam dokładnej godziny:shake: ), potem ktoś(wciąż nie wiem kto) musiałby ją zawieźc do Jelenije Góry Quote
weszka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Aha. Słuchaj a ta osoba z miau to ta co z bokserami jedzie? No i kiedy ten transport? Quote
carolinascotties Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ANKA_89 napisał(a):dobra:loveu: nocleg mamy:loveu: ale brak transportu Wrocław-Jelenia do przodu pchamy !!!!!! :loveu: Quote
carolinascotties Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ANKA_89 napisał(a):kurcze, wciąż nie dostałam meila z odp, a nie mam nr tel do tej osoby:placz: ale masz maila do tej osoby? to koniecznie napisz :) Quote
beamicha Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dziewczyny proszę o kontakt w sprawie transportu mogę zaoferować płatny bo auto służbowe i za benzynę muszę zwrócić gg 10049169 Quote
Szczurosława Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='carolinascotties']ale masz maila do tej osoby? to koniecznie napisz :) wysłałam już kilka dni temu, nadal nic beamicha:loveu: potrzebna stówka na transport!! Quote
Szczurosława Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 sprawa sie rypła i Sarunia zostaje w schronie:( Quote
malagos Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 a dlaczego? dom się wycofał, zniecierpliwił czy co? Mnie kobieta 2 tygodnie zwodziła, ze bierze Lilusię, załatwiłam samochód i transport, a ona mi "rozmyśliłam sie" - toż to mozna sie zastrzelić! Quote
Recommended Posts