Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
dwa dni nie miałam wejścia na dogo... :(

Ani - a jak z tym noclegiem- trzeba kogoś szukać?

jeszcze nie dostałam odp, ale chyba tak, no i w dodatku Sarę trzeba dowieźc do Jeleniej Góry,a nie tylko do Wrocka, chyba pozostanie tylko płatny transport....

Posted

hej cioteczki potrzebujemy pomocy!

jest szansa , żeby w piątek Sarunia pojechała do nowego domku, na razie nie znam jeszcze dokładnej godziny i czy jest możliwość dowiezienia malutkiej do Jeleniej Góry,
w razie czego potrzebny transport na trasie
Wrocław-Jelenia Góra
i nocleg , z czwartku na sobotę suni w Poznaniu, bo mogę ją zawieźc do Poznania w czwartek i wg rozkładu o 10.20 mamy już być na dworcu głównym

czy uda się to zrealizować?!

Posted

ANKA_89 napisał(a):
hej cioteczki potrzebujemy pomocy!

jest szansa , żeby w piątek Sarunia pojechała do nowego domku, na razie nie znam jeszcze dokładnej godziny i czy jest możliwość dowiezienia malutkiej do Jeleniej Góry,
w razie czego potrzebny transport na trasie
Wrocław-Jelenia Góra
i nocleg , z czwartku na sobotę suni w Poznaniu, bo mogę ją zawieźc do Poznania w czwartek i wg rozkładu o 10.20 mamy już być na dworcu głównym

czy uda się to zrealizować?!

a jak tam na miau? ja dopiero teraz mogłam wejśćna dogo- chyba się wścieknę z tymi przerwami!!!!! :angryy:

Posted

dzięki Karolina, ja wciąż czekam na info czy osoba wioząca Sarę do Wrocka mogłaby ją dowieźc do Jeleniej,
dogo zdycha, a potrzebny jeszcze nocleg:( przed siętami problem z pociągami , a nie znam jeszcze dokładnej godziny

Posted

[quote name='ANKA_89']dzięki Karolina, ja wciąż czekam na info czy osoba wioząca Sarę do Wrocka mogłaby ją dowieźc do Jeleniej,
dogo zdycha, a potrzebny jeszcze nocleg:( przed siętami problem z pociągami , a nie znam jeszcze dokładnej godziny

w razie czego - pisz Aniu do mnie - carolinascotties@yahoo.com

edit- to w razie gdyby dogo znowu umarlo... :(

Posted

weszka napisał(a):
Małymi kroczkami do przodu!
Słuchajcie bo już się pogubiłam - Sara jedzie pociągiem czy samochodem?

do Poznania pociągiem, do Wrocławia samochodem( z tą osobą z miau, zabierasz się też tym transportem? bo ja nadal nie znam dokładnej godziny:shake: ), potem ktoś(wciąż nie wiem kto) musiałby ją zawieźc do Jelenije Góry

Posted

a dlaczego? dom się wycofał, zniecierpliwił czy co?
Mnie kobieta 2 tygodnie zwodziła, ze bierze Lilusię, załatwiłam samochód i transport, a ona mi "rozmyśliłam sie" - toż to mozna sie zastrzelić!