Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia nie oszczędza się po sterylce, tylko troszke mniej szczeka, widocznie brzuszek ją od tego boli, ale nie przeszkadza jej to skakać:)

być może uda się znaleźć transport z Poznania do Wrocławia na 1 kwietnia, tylko jest to niedziela palmowa, więc mam nadzieje, że mimo to pociągi będą kursować

Sarunia dalej ładuje się na kolana, kochana przytulanka:loveu:

Posted

Bardzo, bardzo sie cieszę, bo tak mnie serce bolało, ze takie cudo w schronisku, a u mnie tymczqs zajęty :cool1:
Już wypatrzyłam inne cudo i tak w kółko....

Posted

carolinascotties napisał(a):
ANIU - poważnie??? bedzie transport!?! normalnie - ryczę... :):placz: :lol:
Dziewczyny- dobry z nas TEAM :cool3: :multi: :loveu:

nie będzie:( chyba , że dopiero na święta

Posted

słuchajcie, beamicha mnie tu ściągnęła. W sobotę ok południa jestem w Poznaniu. Mam jednak auto pełne ludzi(niestety sedan). Jedziemy oglądać/kupić samochód. Jeśli kupimy to już wracamy luźniej, bo na 2 auta. Jednak jeżeli nie, to z powrotem też mam pełny skład i nie wiem czy uda się nam upchać. To wszystko jest tak na wariackich papierach, ale na wszelki wypadek zostawię nr telef. 508 38 98 49 Beata lub 508 38 98 48 Darek
We Wrocku planuję być na między 16 a 18 (wiem że to duża tolerancja, ale nic nie poradzę)

Posted

Na razie nikt się ze mną nie kontaktował. Ja też tylko zrobiłam wpis tu w wątku. O godz. 9.00 wyjeżdżam. Proszę wtedy tylko o kontakt telefoniczny. Nie piszcie sms-ów, tylko dzwońcie, bo musimy się zorientować czy to wogóle da się dograć.
Mam obawy czy tak na ostatnią chwilę będziemy w stanie zadziałać. Niestety nie znam wątku nie wiem gdzie sunia jest, czy ktoś mi ją będzie mógł podrzucić tam gdzie będę....itp
Najgorsze to miejsce w aucie. Jestem wściekła, bo zawsze w trasy jeżdzimy kombi, a tym razem niestety kombi w serwisie, bo kot uznał za stosowne rozwalić nam zderzak. Kot oczywiście ma się świetnie, nasze auto zdecydowanie gorzej wygląda po tym spotkaniu

Posted

ANKA_89 napisał(a):
wciąz poszukiwany Poznań-Wrocław na 1 kwietnia!

Ja też takiego transportu szukam więc jakby się znalazł to dajcie znać cioteczki, a ja jak znajdę to tez o Sarci pamiętam

Posted

weszka napisał(a):
Ja też takiego transportu szukam więc jakby się znalazł to dajcie znać cioteczki, a ja jak znajdę to tez o Sarci pamiętam

dobra,
pisałas do la_pegazy? ona jeździ tą trasą, ale ja odp. nie dostałam:-(

Posted

Napisałam do osoby z miau, która jeździ tą trasą.

Saksana dzięki za ofertę ale cały problem polega na tym, że ja nie mam czasu na taką wycieczkę aż do Poznania :( i dlatego tyle problemów z dowozem i Sary i sznaucerki Pyzy :(