carolinascotties Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Rozpoczynamy zbiorowe trzymanie kciuków :) Ania wysłała mail do kogoś z forum miau, kto jeżdzi Poznań-Wrocław ...:lol: Quote
Szczurosława Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Sarunia nie oszczędza się po sterylce, tylko troszke mniej szczeka, widocznie brzuszek ją od tego boli, ale nie przeszkadza jej to skakać:) być może uda się znaleźć transport z Poznania do Wrocławia na 1 kwietnia, tylko jest to niedziela palmowa, więc mam nadzieje, że mimo to pociągi będą kursować Sarunia dalej ładuje się na kolana, kochana przytulanka:loveu: Quote
carolinascotties Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Saruniu - kochana dziewczynko...:) Aniu - dzięki Twoim opowieściom wyobrażam ją sobie bardzo dokładnie... :loveu: Quote
malagos Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Bardzo, bardzo sie cieszę, bo tak mnie serce bolało, ze takie cudo w schronisku, a u mnie tymczqs zajęty :cool1: Już wypatrzyłam inne cudo i tak w kółko.... Quote
Szczurosława Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 chyba mamy transporcik:cool1: carolinascotties jesteś wielka:loveu: Quote
carolinascotties Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ANIU - poważnie??? bedzie transport!?! normalnie - ryczę... :):placz: :lol: Dziewczyny- dobry z nas TEAM :cool3: :multi: :loveu: Quote
Szczurosława Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 carolinascotties napisał(a):ANIU - poważnie??? bedzie transport!?! normalnie - ryczę... :):placz: :lol: Dziewczyny- dobry z nas TEAM :cool3: :multi: :loveu: nie będzie:( chyba , że dopiero na święta Quote
weszka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Anka_89 jak nie ten to inny się znajdzie! Spokojnie. Quote
carolinascotties Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dalej szukamy transportu... :) bedzie dobrze .... Quote
Beata J. Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 słuchajcie, beamicha mnie tu ściągnęła. W sobotę ok południa jestem w Poznaniu. Mam jednak auto pełne ludzi(niestety sedan). Jedziemy oglądać/kupić samochód. Jeśli kupimy to już wracamy luźniej, bo na 2 auta. Jednak jeżeli nie, to z powrotem też mam pełny skład i nie wiem czy uda się nam upchać. To wszystko jest tak na wariackich papierach, ale na wszelki wypadek zostawię nr telef. 508 38 98 49 Beata lub 508 38 98 48 Darek We Wrocku planuję być na między 16 a 18 (wiem że to duża tolerancja, ale nic nie poradzę) Quote
carolinascotties Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 BeataJ - dziękujemy:) Jestem ciekawa, czy Ania już się z Tobą kontaktowała.... Quote
Beata J. Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Na razie nikt się ze mną nie kontaktował. Ja też tylko zrobiłam wpis tu w wątku. O godz. 9.00 wyjeżdżam. Proszę wtedy tylko o kontakt telefoniczny. Nie piszcie sms-ów, tylko dzwońcie, bo musimy się zorientować czy to wogóle da się dograć. Mam obawy czy tak na ostatnią chwilę będziemy w stanie zadziałać. Niestety nie znam wątku nie wiem gdzie sunia jest, czy ktoś mi ją będzie mógł podrzucić tam gdzie będę....itp Najgorsze to miejsce w aucie. Jestem wściekła, bo zawsze w trasy jeżdzimy kombi, a tym razem niestety kombi w serwisie, bo kot uznał za stosowne rozwalić nam zderzak. Kot oczywiście ma się świetnie, nasze auto zdecydowanie gorzej wygląda po tym spotkaniu Quote
Szczurosława Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 dziś odpada:( dopiero teraz zobaczyłam wpis Quote
weszka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 ANKA_89 napisał(a):wciąz poszukiwany Poznań-Wrocław na 1 kwietnia! Ja też takiego transportu szukam więc jakby się znalazł to dajcie znać cioteczki, a ja jak znajdę to tez o Sarci pamiętam Quote
Szczurosława Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 weszka napisał(a):Ja też takiego transportu szukam więc jakby się znalazł to dajcie znać cioteczki, a ja jak znajdę to tez o Sarci pamiętam dobra, pisałas do la_pegazy? ona jeździ tą trasą, ale ja odp. nie dostałam:-( Quote
weszka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Nie pisałam teraz ale kiedyś w innym przypadku i też nie dostałam odp :( Quote
Saksana Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 To ciotki napiszcie do niej na wątkach, które rozpoczęła. Aha, wiecie że w Poznaniu u mnie macie "metę" ;) Quote
weszka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Napisałam do osoby z miau, która jeździ tą trasą. Saksana dzięki za ofertę ale cały problem polega na tym, że ja nie mam czasu na taką wycieczkę aż do Poznania :( i dlatego tyle problemów z dowozem i Sary i sznaucerki Pyzy :( Quote
carolinascotties Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Oj martwi mnie ten transport...:-( Quote
weszka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Mam odpowiedź że transport możliwy dopiero na święta :( Quote
carolinascotties Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ciekawe, co na to Ania... może się uda... Quote
Szczurosława Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 no właśnie ja pisałam do tej osoby i tez dostałam odp.,że dopiero na święta:-( , kurcze,okropna jest ta bezsilność, a ja nie dam rady jej dowieźć do Wrocławia Quote
weszka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Moze ktoś się ulituje. Jestem w takiej samej sytuacji. Suczka czeka, na nia domek w Krakowie, a ja nie mam jak jej zabrać :( Quote
carolinascotties Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 o rety....mysle, mysle, z glowy dymi i nic... Quote
Recommended Posts