Szczurosława Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Sara w schronisku przebywa od września 2006, kiedy to została przywieziona przez panią, która znalazła biedaczkę w lesie, od tego czasu do dnia dzisiejszego Sara nie miała cieczki, nie wiadomo czy była sterylizowana wet nie dopatrzył się blizny, przez pierwszy miesiąc nie dawała do siebie podejść, reagowała agresją dziś jest jednym z największych pieszczochów, jest w miare łagodna i przyjazna, ale zza krat potrafi dzielnie szczekać:) spokojnie mieszkała z dwoma ratlerkowatymi suniami, lecz jedna zaczęła ją prześladować i Sarunia mieszka już z jedną; na początku spała na betonie między budami, dziś wie do czego służy buda, ładnie chodzi na smyczy, była umówiona na sterylkę wraz z 5 innymi suczkami, ale był tylko 1 wet i Sara i jeszcze jedna sunia nie zostały wysterylizowane, ale w gabinecie Sara zachowywała się b.ładnie, sygnalizowała, że chcę wyjśc na dwór, wiedziała, że przed ulicą trzeba się zatrzymać i chciała zostać przed sklepem i zdziwiła się gdy wzięłam ją na ręce i weszła ze mną,w drodze powrotnej próbowała się dostać do każdej napotkanej klatki schodowej, więc przypuszczalnie mieszkała w bloku,jest wychudzona,być może uczulona na pchły, w czasie mrozów b.się trzęsła i nie wychodziła z budy, nie protestowała gdy ubrałam ją w prowizoryczny kubraczek Sara ma około 3-5 lat, ale potrafi pędzić jak niejeden szczeniak na poczatku zdjęcia z pierwszych dni w schronisku, gdy jeszcze nie dawała się dotknąć 55 kontakt:603 224 392 aaadamczak@wp.pl Quote
fizia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Śliczna jest! Na Poszukuję psa są chętni na sznaucerki miniaturki. Quote
Szczurosława Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 dzięki fizia, zaraz pisze:) Quote
carolinascotties Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 czy potrzeba ogłosić Sarę w innych miejscach? ja moge umiescić kilka ogłoszeń. Może poprosimy o allegro??? edit- czy sunia jest zdrowa.? Quote
Szczurosława Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 oczywiście możesz ją ogłosić, nie wiem czy nada się opis z 1.postu? jak uważasz....:) Sara jest zdrowa, ale wg mnie uczulona na pchły, bo jest strasznie podrapana i ma przerzedzone kudełki, a łysy nosek jest chyba z powodu pasożytów wewnętrznych, kiedyś tak słyszałam , ale czy to prawda Quote
carolinascotties Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ANKA_89 napisał(a):oczywiście możesz ją ogłosić, nie wiem czy nada się opis z 1.postu? jak uważasz....:) Sara jest zdrowa, ale wg mnie uczulona na pchły, bo jest strasznie podrapana i ma przerzedzone kudełki, a łysy nosek jest chyba z powodu pasożytów wewnętrznych, kiedyś tak słyszałam , ale czy to prawda KONIECZNIE potrzebuję numeru kontaktowego w sprawie Sary...ile sunia ma lat? Quote
carolinascotties Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ANKA89- jest juz ogloszenia na forum gazety....ale i tak poproszę o numer :) Quote
Szczurosława Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 carolinascotties napisał(a):ANKA89- jest juz ogloszenia na forum gazety....ale i tak poproszę o numer :) dzięki, dzięki:) o ja głupia sklerotyczka o namiarach zapomniałam :) no więc tel: (0) 603 224 392 meil: aaadamczak@wp.pl trudno jest określić wiek, na moje oko coś koło 3-5, w każdym razie do dychy jej brakuje Quote
carolinascotties Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ANKA_89 napisał(a):dzięki, dzięki:) o ja głupia sklerotyczka o namiarach zapomniałam :) no więc tel: (0) 603 224 392 meil: aaadamczak@wp.pl trudno jest określić wiek, na moje oko coś koło 3-5, w każdym razie do dychy jej brakuje dziękuję :) ...może allegro byłoby dobrym rozwiązaniem??? Quote
carolinascotties Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=58115897 dwukropek oferta nr. 22459314 http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22459314,Warszawa_Zwierzaki___Adopcja,4-192.html Quote
carolinascotties Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 KOCHANI- PROSIMY O POMOC PRZY OGŁOSZENIACH - POTRZEBNE JEST np. ALLEGRO I ALE GRATKA Quote
Szczurosława Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 carolinascotties wielkie dzięki za ogłoszenia:loveu: Quote
carolinascotties Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 nie ma sprawy...i tak uważam, że najważniejsze jest allegro i ale gratka...oraz 4 łapy- na które ni emoge wejść od kilku dni :( Quote
carolinascotties Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 weszka napisał(a):Słodka szorstka suczka szuka domku!!! Weszko -a może tak tą sunię- zamiast dzieciaków dac na allegro- czy jest to technicznie możliwe? Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 carolinascotties napisał(a):Weszko -a może tak tą sunię- zamiast dzieciaków dac na allegro- czy jest to technicznie możliwe? Chyba tak, spróbuję. Quote
weszka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :angryy: zablokowali mi konto na allegro... zapomniałam zapłacić do końca lutego :oops: Jak odblokują po wpłacie to podmienię. Quote
Szczurosława Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 jejku, jak ja Wam dziękuje za ogłoszenie Saruni!:loveu: Quote
carolinascotties Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 nie ma za co :) jak tylko znajdę więcej czasu poogłaszam Sarunię na innych stronach :) Quote
weszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 W górę Sarunia! Nie siedź w kącie bo nie znajdą cię! Quote
Recommended Posts