Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara w schronisku przebywa od września 2006, kiedy to została przywieziona przez panią, która znalazła biedaczkę w lesie, od tego czasu do dnia dzisiejszego Sara nie miała cieczki, nie wiadomo czy była sterylizowana wet nie dopatrzył się blizny, przez pierwszy miesiąc nie dawała do siebie podejść, reagowała agresją dziś jest jednym z największych pieszczochów, jest w miare łagodna i przyjazna, ale zza krat potrafi dzielnie szczekać:) spokojnie mieszkała z dwoma ratlerkowatymi suniami, lecz jedna zaczęła ją prześladować i Sarunia mieszka już z jedną; na początku spała na betonie między budami, dziś wie do czego służy buda, ładnie chodzi na smyczy, była umówiona na sterylkę wraz z 5 innymi suczkami, ale był tylko 1 wet i Sara i jeszcze jedna sunia nie zostały wysterylizowane, ale w gabinecie Sara zachowywała się b.ładnie, sygnalizowała, że chcę wyjśc na dwór, wiedziała, że przed ulicą trzeba się zatrzymać i chciała zostać przed sklepem i zdziwiła się gdy wzięłam ją na ręce i weszła ze mną,w drodze powrotnej próbowała się dostać do każdej napotkanej klatki schodowej, więc przypuszczalnie mieszkała w bloku,jest wychudzona,być może uczulona na pchły, w czasie mrozów b.się trzęsła i nie wychodziła z budy, nie protestowała gdy ubrałam ją w prowizoryczny kubraczek
Sara ma około 3-5 lat, ale potrafi pędzić jak niejeden szczeniak
na poczatku zdjęcia z pierwszych dni w schronisku, gdy jeszcze nie dawała się dotknąć

55

kontakt:603 224 392
aaadamczak@wp.pl

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiście możesz ją ogłosić, nie wiem czy nada się opis z 1.postu? jak uważasz....:)
Sara jest zdrowa, ale wg mnie uczulona na pchły, bo jest strasznie podrapana i ma przerzedzone kudełki, a łysy nosek jest chyba z powodu pasożytów wewnętrznych, kiedyś tak słyszałam , ale czy to prawda

Posted

ANKA_89 napisał(a):
oczywiście możesz ją ogłosić, nie wiem czy nada się opis z 1.postu? jak uważasz....:)
Sara jest zdrowa, ale wg mnie uczulona na pchły, bo jest strasznie podrapana i ma przerzedzone kudełki, a łysy nosek jest chyba z powodu pasożytów wewnętrznych, kiedyś tak słyszałam , ale czy to prawda

KONIECZNIE potrzebuję numeru kontaktowego w sprawie Sary...ile sunia ma lat?

Posted

carolinascotties napisał(a):
ANKA89- jest juz ogloszenia na forum gazety....ale i tak poproszę o numer :)

dzięki, dzięki:)
o ja głupia sklerotyczka o namiarach zapomniałam :)
no więc tel: (0) 603 224 392
meil: aaadamczak@wp.pl
trudno jest określić wiek, na moje oko coś koło 3-5, w każdym razie do dychy jej brakuje

Posted

ANKA_89 napisał(a):
dzięki, dzięki:)
o ja głupia sklerotyczka o namiarach zapomniałam :)
no więc tel: (0) 603 224 392
meil: aaadamczak@wp.pl
trudno jest określić wiek, na moje oko coś koło 3-5, w każdym razie do dychy jej brakuje

dziękuję :) ...może allegro byłoby dobrym rozwiązaniem???