Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja nie była na spacerku ale reaguje na mnie :) podchodzi kiedy ją wołam i zjada przysmaki z ręki :) . Niestety w kiedy jest w boksie siedzi cały czas w budzie schowana przed innymi psami. Kiedy podchodzę do boksu i ją wołam przepycha się do siatki. niestety nie lubi zbytnich czułości. Ale daję jej czas.

Posted

Nic się u Kaji nie zmieni jeśli nikt z nią nie popracuje. No cóż nikt nawet na wątek nie zagląda a co dopiero marzyć o wspotkaniu w schronisku.

Posted

Minął już tydzień odkąd nikt tu nie zajrzał, może czas zlikwidować ten wątek skoro tylko ja tu zaglądam :( sama do siebie nie musze pisać ponieważ jestem na bieżąco. :( Oj Kaja do zobaczenia w schronisku.

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
A co z allegro? Jest czy mam wznowić?
Życze Wam powodzenia ze spacerkiem w niedzielę, ja na pewno nie dam rady bo mam w niedzielę egzamin.

Aga ok , ze spaceru jesteś zwolniona ale proszę zagladaj na wątki w miarę możliwości ;)

Posted

A Kaja nawet nie wyszła z budy :(:(:( Nie wiem co się stało. siedziała w budzie i patrzyła na mnie swoimi dużymi oczkami. Kilka razy już się podnosiła i juz chciała wyjść ale nie zrobiła tego jednak. O co chodzi?? czy już tak ją inne psy zdominowały ?? Czy miała ochotę na odpocząć??