Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga i Ola bardzo dziękuję !!! Aga przepraszam że tak szybko wczoraj skończyłam rozmawiać ale jedna ręką trzymałam kroplówkę drugą kosz z psem :(
Bardzo cieszyłyśmy się z bubu na te wieści. Kaju bądź szczęsliwa!!

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro sterylka !! trzymajcie kciuki. Ola tak się umówiła ze mną, że ona zapłaci za sterylkę,:loveu::loveu: a z kasy krakowskiej pójdzie na hotel.

Posted

Na szczeście była krojona, no nie tylko była niewysterylizowana ale miała dwa duze guzy na macicy. wet powiedział, że w ostatniej chwili przyszłyśmy bo jeden guz to był przerzut. malutka czuje się dobrze. po poniedziałku rozpoczynamy wybieranie domku. :cool3: napiszczie o zmiane tytułu... że kajuni szykuje się domek!!

Posted

Ola zadzwoniła z płaczem. Kaja zmarła podczas snu..:-(:-(:-(:-( mimo że po zabiegu czuła się dobrze. Straszne to... guzy były jednak duże i wetki Oli mówią, że gdyby nie operować zyłaby by bardzo krótko i umierała męcząc się... POTWORNE SĄ DWA DOMY CHĘTNE NA NIĄ...A ONA ODESZŁA... Ola nie uwaza, by był jakiś błąd wetów, bo one robiły mnóstwo operacji jej psom Lunie, Atoka też miała tam sterylkę i Ronja z tymczasu u josi... prawdoodobnie serce przestało bić...

Bubu, Hund... nie wiem co powiedzieć... :-(:-(:-(tak bardzo starałysmy się jej pomóc.. jedyne pocieszenie, zemiała dom tych kilka dni, umarła na kanapie.. zadbana, wygłaskana...

Posted

weci Oli mówia, że to musiał byc zator. Bo wybudziła się, u oli czuła sie super, sama chodziła...itd...:-(:-(

Posted

Ola jest taka załamana. tak płakała, ona tak o nią dbała... niech to jasny szlak co to świat okrutny... były dwa domy chetne.:-(:-(:-(

Posted

Kajusiu ['] bardzo mi przykro że musiałaś tak długo czekać na ten dzień kiedy wyszłaś ze schroniska :( Nadal nie wierze w to co się stało.. bardzo mi smutno :( nie tak miało być..

Posted

Bardzo smutna wiadomość. Wydawało się, że wszystko wreszcie dobrze się zakończy.
Czy te potencjalne dwa domki da się namówić na jakieś inne pieski? Szkoda by było, żeby odejście Kaji ich zniechęciło da adopcji.
Kaja ma już swój niebieski domek, a tu nadal tyle biedaków czeka.
Dziewczyny - kujcie żelazo póki gorące.