Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jej jak ona się szybko zmienia :) wystraczyło dać jej szansę a już liże i pokazauje swoją wdzięczność !! Dzięki dziewczyny że tak o nią dbacie!!! Buziaków nie przesyłam bo mam półpasiec i mogłabym kogoś zarazić ;)
Trzymam kciuki za dobre wyniki u weta :)

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki mar. gajko:p:p:p we wtorek wet, przypomnij proszę panu Tomkowi by rano jej nic nie dał jeść, bo dobrze by była na czczo do badań i ewntualnego zrobienia z ząbkami. ja dzwoniłam , ale do wtorku to ejszcze trochę czasu, a moje rachunki za tel. to coś o czym wolę nie mysleć...:cool1:

Posted

Czyli Aga rachunki mamy podobne ;) ja też drżę za każdym razem kiedy przychodzą i kiedy dostaję komunikat o odłączeniu rozmów wychądzących ;)

Kaja ma dobrą opiekę teraz ,dzięki dziewczyny Wam za to!!!

Posted

oo to ja się tez chce zapisac do tego klubu włascicieli olbrzymich rachunków telefonicznych :) niestety w sprawie psiaczkow ciągle trzeba gdzies dzwonic.. powinni nam dawac jakies rabaty ;)

A Kajusia to widze że sie ma jak w restauracji :)

Posted

Jutro jedziemy z Olą do weta przebadać kajunię od łapek po glówkę... :lol:

Posted

P. Tomowi nei przypomniałam, bo byłam bez netu do teraz, i dzisiaj to dopiero przeczytałam.
Chcę powiedzieć ża Kajunia jest bardzo czystym psiakiem, nie wiem czy to nabyte teraz czy wogóle, ona nie brudzi w boksie.
Jak wieczorem przyjeżdżamy to jest czyściutko, chodzi na specerki z p. Tomkiem, ja ją zabieram na sam koniec naszych spacerów jeszcze na siku i grzeczniutko robi siusiu. Jest bardzo grzeczna i kochana.
Już jak wchodzę do pawilonu to macha tym swoim piuropuszkiem i musimy się przywitać.

Posted

Byłyśmy u doktora Słowińskiego z Kają. Kochana Ola jak zawsze nieoceniona :loveu::loveu::loveu:płaci przecież i wozi i wszystko wszystko!!!!

serce jak u niemłodej suni całkiem dobre. wyniki krwi jutro. Zebów nie trzeba rwać, ona musiała gryżć kraty i dlatego prawie nie ma czym gryźć (to, a nie jakiś problem w buzi, może być przyczyną, że nie chce jeść suchej karmy i jest karmiona puszkami).
Ola zdecydowała się ją wziąć na tymczas pod warunkiem, że bardzo się jej pomoze w szukaniu domu. Kajunia super przyjęła jej zwierzaki i one ją też... ale .... pierwsze co zrobiła podniosła ogon i zawezwała pieska Goździczka. Byli w miłosnym złączeniu pół godziny a Ola umierała ze strachu i obdzwaniała wetów...na szczęsxcie sami sie rozłączyli. Podobno to wskazuje, ze musiała miec cieczkę, ale plamienia żadnego nie było, w hotelu pan Tomek tez niczego nie zauważył... termin sterylki weci Oli ustalili na sobotę, ale oczywiście wczęsniej oglądzeiny muszą być tego dziwego przypadku...:-o:-o:-o:-o. Sunia została tez dziś odrobaczona. Sunia zachowuje czystość, mieszka na pietrze domu Oli teraz by psy nie szalały z powodu jej cieczki?

Posted

wszystko to bardzo dziwne, Pan Tomek sprawdził kołderkę jej w hotel zostawioną ani saldu krwi...:roll::-o

Posted

Ona nie była "z takich", co to od razu, na zapoznanie.

Ale tak czy inaczej, bez żartów. Jeżeli am cieczkę "bezkrawą" to może mieć cysty i guzy; zabiegu w trakcie nawet takiej cieczki robić nei można, bo zbyt wszystko ukrwione i grozi śmiercią.
A suki raczej nie spinają sie z psami bez cieczki.

Posted

powiedziałam to wszystko Oli. Ona powtórzy swoim wetkom i w takim razie pójdzie z nią jutro już na badania i usg. jesli faktycznie ma cieczkę bezobjawową, to oczywiście będziemy czekac ze sterylką. Sunia zachowuje sie idealnie, koty ignoruje, nie demoluje nic, grzecznie śpi i ma ogromny apetyt. :lol:

Posted

Myślę o tej cieczce od wczoraj. W schronisku kiedyś też wydawało mi się że ma cieczkę , psy ją wąchały i miała futerko pobrudzone krwią przy ogonie. Ale mieszkała z psami w boksie a nie była w ciązy więc pomyślałam że pogryzł ją któryś i stąd ta krew. Dziwne to wszystko, może usg trzeba zrobić??

Posted

[quote name='Jagienka']Zdjęcia kontrowersyjnej Kajuni :cool3:;)
http://images30.fotosik.pl/94/3f7051c9198f7650.jpg
http://images23.fotosik.pl/94/59659dc5f5701310.jpg
http://images11.fotosik.pl/85/0aec042b904ee7f8.jpg
http://images11.fotosik.pl/85/9be9aef1caad20eb.jpg

Kochane cudo!
Bardzo się ciesze, że Kajunia jest u p.Oli. To wspaniały ciepły tymczas, ale... brakuje mi właśnie tego uśmieszku jak wchodze do pawilonu, i głaskó i przytulanek.
Ago, domek ma byc z gatunku DOSKONAŁYCH!!! Ta suńka to cudeńko kochane.

Posted

Mar.gajko tak się cieszę kiedy czytam że jesteś nią zachwycona. NIKT na nią nie zwracał uwagi :( Była zawsze ostatnia do wszystkiego :( Ale teraz jest inaczej!!!! Bardzo się cieszę i dziekuję!!

Posted

domki dwa są chetne... oczywiście mają najpierws przyjechac poznać sunię. Oba mieszkania w Krakowie, w jednym 10 letnia dziewczynka. Ci z dziewczynką mają cała rodziną zjechać w poniedziałek do oli. kaja juz będzie po sterylce, która jest w sobotę i po wyczyszczonym kamieniu na ząbkach. Drugi dom ma do mnie dzwonić. Zobaczymy. ja jej w złe ręce nie dam na pewno!!! to kochane słodkie delikatne stworzenie, cała drogę ją piesciłam a ona się tuliła...
ola opowiada, że kaja lubi jej kuchnię, kocha kanapę, jest cihca i słodka. Ola to złota osoba, jestem jej bezgranicznie wdzięczna !!! dzis nas też wiozła do programu

Posted

super kajusiu! :loveu: takie wiadomości :) Dzięki Aga! Kajusia wypadła świetnie w kundlu. trzymam kciuki za najlepszy domeczek. My tu urwanie głowy mamy, same ciężkie przypadki ale jak mamy takie wieści o Kaji to od razu mam więcej sił do wszystkiego :)