Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tak sobie marzę , że Kaję też wypatrzy ktoś np na allegro, ktos taki wspaniały jak Państwo którzy zaadoptowali Zenusia - on też gryzł jak próbowałyśmy ubrac mu szeleczki..

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja do polowy wyszla dzis z budy i patrzyla na nas bardzo smutno, krecac lekko glowka na prawo i lewo...
ten pies szczegolnie mnie wzrusza w schronisku :(, gdy tylko ja zobacze, to zawsze dlugo o niej mysle
ona naprawde chce do czlowieka, jest ciekawa spotkania, ale strach ja paralizuje, jestem pewna, na 100% jestem pewna, ze w warunkach domowych, w krotkim czasie, zmienilaby sie nie do poznania

http://img293.imageshack.us/img293/5471/14bk0.jpg

Nie kopiujemy zdjęć, wstawiamy linki.

Posted

KOCHANA KAJA za 2 tyg pojadę do schronu i muszę się nią zająć dokładnie. Jola zmobilizowałaś mnie. Ona dała mi się pogłaskać kiedyś nie można tego zaprzepaścić.

Posted

Przydałby się ale ona ma teraz jamniczkę na tymczasie :(
Skontaktowałam się jednak z jedną z dogomaniaczek z Żywca która zna się na osfajaniu psów i jest nadzieja że nam pomoże. Wysłalam jej linki do Kaji i Maji.

Posted

Kaja dzisiaj była głaskana :) Najpierw skusiła się na smakołyki z ręki a potem pozwoliła sie pogłaskać po główce :) najpierw mnie a potem Sabinie. Myślę że dzięki temu że miałyśmy czas i nie musiałyśmy się z niczym spieszyć Kaja się rozluźniła . :)

Posted

domek, przynajmniej tymczasowy dla tej suni to zbawienie, tutaj na dogomanii znam kilka przypadkow psow (zaledwie kilka ale musi ich byc cala masa), ktore po takiej szansie w zasadzie z dnia na dzien sie zmienily, do dzis przecieram oczy ze zdumienia

a wiec w gore Kaja

Posted

tak nie wiele potrzeba, az dziw bierze, ze to takie trudne do osiagniecia

znam wokol siebie wiele domow, rodzin bez zwierzat, mieszkam na wsi wiec sa to domy z ogrodkami, posesje ogrodzone....
proponujac im zwierza, widze jak sie dwoja i troja w wymyslaniu powodow dlaczego nie moga zadnego zabrac
wydaje mi sie, ze chetniej adoptuja psa lub kota ludzie, ktorzy maja juz jakies zwierzeta, niz tacy co nie maja ich w ogole