Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo się cieszę!!! a a są nowe fajniutkie foty? zapytam kochaną Olę kiedy z tym skarbem możemy jechać do weta...czy sunia miała odrobaczenie?

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teoretycznie miała , ale wiesz jak to jest w schronisku.. :shake: Myśle że koniecznie trzeba odrobaczyć. No i szczepienie się skończyło. Nawet nie zdążyłyśmy jej wyczesać bo wszystko było w strasznym pośpiechu. Pazurki też strasznie długie. Kąpiel też by się przydała, myślę że po takich zabiegach Kaja będzie nie do poznania. Tylko wszystko trzeba delikatnie, spokojnie, bo Kajusia jest taka wrażliwa i wystraszona. Ale robi naprawde wielkie postępy :)
Foteczki będą, niestety też robione na szybko, na stacji benzynowej ale coś się wybierze.

Posted

kąpiel mogłaby być dopiero gdyby sie udało jakiś dt lub jak będzie szła do domu stałego, bo w hotelu mogłaby się zaziębić.po kąpieli będąc. :loveu:ile waży? żebym wiedziała, ile tego odrobaczenia kupić?

Posted

Ok. nie martw się zwaze ją,a ksiązeczka u pana Tomka tak?

Posted

Aga I Ola dzięki!!! Tak bardzo się cieszę !!!! Ona jest taka biedna....martwię się choć wiem że lepiej jej będzie w hotelu niż w schronie!!! Kaju bądź dzielna po 9 latach w schronie jest szansa że będzie Ci lepiej!!!:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

dziewczyny nic sie nie martwcie!!! to fajny hotelik, gdzie wszyscy lubią psiaki... ja zapytam Oli jutro kiedy pojedzie ze mną ja odwiedzic i wziąc do weta.

Posted

wiemy że hotelik fajny i opieka dobra. ale i tak się martwimy jak kaja się tam czuje. Długo trwało zanim zaczęła podchodzić do człowieka, a teraz tyle zmian, dużo stresu , boimy się że w nowym otoczeniu znowu zamknie się w sobie i trzeba będzie zaczynać wszystko od nowa.. a z nią trzeba wszystko na spokojnie, delikatnie .. czekamy na jakieś wieści, mam nadzieje że chętnie wychodzi na spacerki.

Posted

Nie mogę przestać myśleć ...wiem że to lepsze od schronu ale ona tam jest sama...boję się żeby się nie zamknęła w sobie...ona jest taka delikatna...Proszę o każdą wiadomość.

Posted

Dzwoniłam do hotelu :) u Kaji dobrze :) jest spokojna , obserwuje ludzi i wszystko co się dzieje w okół z wielką uwagą . Nie przejawia agresji i pan powiedział że jest naprawdę ok. Załatwia się w boksie ale po 10 latach spędzonych w kojcu to normalne ;) Chętnie chodzi na spacery i ma apetyt. Kaju szkoda że nie mogę Cię zobaczyć...:( Trzymaj się dzielnie Aga przyjedzie!!!

Posted

Jak ona teraz pieknie wygląda, taka uśmiechnięta i bardziej pewna siebie.

Dla porównania przypomnę jej pierwsze zdjęcie ze schronu:

http://img158.imageshack.us/img158/8573/kajtu1ir3.jpg

Psi hotelik to dla niej teraz APARTAMENT PREZYDENCKI w porównaniu z tym co przez jakiś czas miała.

AgaG zwróćcie uwagę weterynarza na czerwonawe zabarwienie futra na jej łapkach. Mam nadzieję, że to nie jakiś grzybek a byc może drażniące działanie moczu (niestety obecnego w kojcach).

Posted

Aga nasz Kajtek teraz jest Kają pościelową :) Kaja dostała dużą kołdrę w ładnej poszewce jako wyprawkę :)
a jak się miewa skrzydlaty jegomość??

Posted

No to muszę zobaczyć zdjęcie Kaji w pościeli :crazyeye:.
Skrzydlaty - w symbiozie z sąsiadami, je, ale gdy przychodzę to spaceruje po ziemi, nie chcę go płoszyć, poruszam się ostrożnie - więc na razie nie wiem jak z lataniem. Daje podejść do siebie na 1-0,5m.

Posted

Dziewczyny u Kaji wszytsko w porządku, troszeczkę onieśmielona, troszeczkę wylękniona ale jak się woła to podchodzi i się przygląda. Jest śliczna i kochana. Na spcerki chodzi, grzeczna jest; wczoraj się podlizywałam ciasteczkami Eukanuby (średnio lubimy) i kałwałeczkami puszki (lubimy). Jak jest spokój idzie na paletkę i kładzie isę na kołderce. Takie kochane grzeczniątko.
A do załatwiania na sparecach się przyuczy; wiele psów nawet domowych załatwia sie w kojcach. I nowe miejsce i stres. Także nie powodu do martwienia się.

Posted

dzięki za wieści :) :) :) jestem spokojniejsza :) co do ciasteczek to Kaja lubi coś co jest w miarę miękkie ponieważ ma problemy z ząbkami :( To starszy piesek którym się nikt nie zakmował a którego powinien zobaczyć wet.