Marylin Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Fox a w zasadzie od dzisiaj Sznurek - w już w nowym domku :-) Byłam go poznać - fajowy psiak, bardzo zrównoważony! Trzymamy kciuki za pierwszą noc w nowym domku, domku na zawsze! Jutro (tzn dziś) postaram się wstawić foty z komórki które dziś (wczoraj ) zrobiłam. Póki co 2 zdjęcia wstawiłam na fejsie, na Tablicy Animalii. Quote
Boogie Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 :multi: no to dziś szczęsliwy dzień, może to przełamanie złej passy naszych psiaków. Quote
Marylin Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Boogie napisał(a)::multi: no to dziś szczęsliwy dzień, może to przełamanie złej passy naszych psiaków. Miejmy nadzieję, że tak będzie!!! Sznurkowa noc minęła baaardzo spokojnie, ale młodzian wyraża zainteresowanie gryzieniem przedmiotów nie przeznaczonych do tego... np. książka, koszyk, listwa przypodłogowa. Na szczęscie póki co było to przy człowieku, więc został skorygowany ale to dziwne - bo w poprzednich domach ponoć nic nawet nie dotykał :-( Rano po wyjściu jego Pani, piszczał pod drzwiami - miejmy nadzieję, że to też będzie chwilowe bo na tymczasie zostawał sam bez problemu. Quote
Marylin Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Jaka tu cisza :-( Nikt Sznurkowi (Foxikowi) domku nie gratuluje, szczęścia nie życzy... Chyba nikogo jego los nie interesował (z wyjątkiem Boogiego). A on taki kochany jest, grzeczny i słodziasty, a jutro jedzie na nieformalny zlot części moich "wyadoptów" animaliowych tj. Marylinka & Flap & Sznurek Quote
snuszak Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 ale oczywiście, że życzymy szczęścia :):) udanego psiego zlotu animaliowego :) Quote
Recommended Posts