Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hanka456 napisał(a):
Ja mialam duzego psa w domu, setera irlandzkiego, bardzo okazalego. Mysle, ze nie mozna ograniczac psu szans. Mialam pokoj z kuchnia tylko i uwazam ze rasti byl szczesliwym psem. A przede wszystkim byl bezpieczny i kochany.
Siwuch nie jest bezpieczny. I tak sobie mysle, ze bylby szczesliwy mieszkajac w pokoju z kuchna i przytulajac sie do swojego czlowieka.

całym sercem popieram !!!!!!

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdzie moje posłanie i moja miseczka?
Gdzie ciepło, miłość i smakowite ciasteczka?
Czym zasłużyłem na takie traktowanie,
jaka to zapłata za moją wierność i oddanie?
Wyje z bólu serce psie.
Właścicielu mój, proszę, zabierz stąd mnie!

SIWUCH

Posted

ja przecież wiem, że jak się zapewni odpowiednią ilość ruchu to duży pies w mieszkaniu może być - sama mam owczarka niemieckiego w 3 pokojowym mieszkaniu ;) tylko że u mnie jest więcej osób do wychodzenia z psem - mam jeszcze 2 siostry :)

Posted

Siwusku, gdybyś tylko mógł mnie zapewnić, że nie zrobisz krzywdy mojemu dziecku, ani kotu to wziełabym cię choćby jutro, w mieszkaniu zmieściłbyś się spokojnie a biegać w parku obok jest gdzie, czemu nie umiesz mówić?

Posted

cioteczki -pani(znawca wilczarzy)powiedziała że on ma niewiele z tej rasy.
Poza tym pies stracił nadzieję na dom ,nawet nie chciało mu się dojść i się pokazać.Siedział na budzie i patrzył,nie przejawiając zainteresowania tym co się wokól niego dzieje.To niestety zniechęca potencjalnych chętnych.

Posted

A skąd biedaczek miał wiedzieć, że być może rozstrzyga sie jego przyszłość.:cool1:
A jeżeli ta kobieta z tego powodu zrezygnowała, to bardzo dobrze, najwyrażnie nie chodziło jej o to , aby pomóc, tylko o rasowca:cool3: .