mrowa23 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 decyzja jak najbardziej przymyslana bedzie w koncu tomoja rodzina :cool3: wiec sama juz ich tak przeswiece zeby wiedzieli ze jak juz biora to tego a nie innego, niedawno zmarla ich rottka w wieku 13 lat, takze rodzina jest swietna tylko ze ostatnio mialo miejsce jeszcze inne tragiczne zdarzenie dlatego szukam im psiaka wesolego i oddanego (dlatego schroniskowe to priorytet) mieszkaja w 2 dzielne kobietki sobie, jedna jest starsza dlatego pytalam o ta energicznosc bo ma czasami problemy z chodzeniem... koty to tylko na weekend jakby do mnie wpadaly w odwiedziny, tak samo inny pies tez tylko wtedy,pomyslalam o tym pieknym dla nich bo nie ukrywam ze tez zlapal mnie za serce, a hcca psaiak mlodego zeby nie chowac zaraz drugiego przyjaciela... prosze nie padac na kolana przede mna bo schylajac sie zeby podniesc taka osobe moge juz sie nie wyprostowac po ostatnim wypadku :D Quote
carolinascotties Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 miód mi na serce lejecie Cioteczki... będę trzymać kciuki.... Quote
ewick Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 na allegro Siwucha obserwuje 5 osób jakby co... Quote
ciapuś Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 drogie cioteczki byłam właśnie u SIWUCHA. Rozmawiałam z panem który zajmuje się tym boksem.Siwuch jest łagodny ale boi się ludzi ,swój strach nadrabia głośnym szczekaniem,ale myślę że kilka dni z kochającym panem/panią i będzie to najwspanialszy przyjaciel pod słońcem. ps zdęcia są zrobione, będą wieczorem Quote
carolinascotties Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Jestem pewna, że ten strach wynika z tego, że on czuje, że jest sam...że nie ma człowieka, który byłby JEGO człowiekiem... SIWUCH- przytulam Cię piękny psiucie i mam ogromną nadzieję, ze znajdziesz dom... Ciapuś- dziękujemy za info i już się cieszymy na wieczorną porcję zdjęć :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Tylko jak te panie chca pieska wesołego....to Siwuch chyba nie za bardzo taka wesołosć przejawia:(Trzymam kciuki aby sie jednak udało!!! Quote
mrowa23 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 sadze ze z rozbudzeniem radosci w tym psiaku nie bedzie problemu:D pochuchac podmuchac wycalowac i zaraz bedzie szczeliwym wesolym psiakiem ;) wstepnie zaczelam podsuwac naszego siwucha do oceny w poniedzialek pojade do nich by pokazac go i zobaczymy co wyjdzie.... Quote
carolinascotties Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Aniu- jestem pewna, ze z tego psa wyleci tyle radosci, ze trudno bedzie ja opanowac- !!! oczywiscie to nastapi, jak tylko znajdzie dom :) Zajrzyjcie do wątku Shreka- na szczesliwych zakończeniach - Shrek też się poddawał...był apatyczny, smutny..a teraz - wariactwo, radość, szalenstwo i najlepsze osiągnięcia na szkoleniu!!! :) Quote
mrowa23 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 wierze w takie zachowanie psiaka ze schroniska i nawet znam kilka takich gagatkow co to smutne w schronie a w domku najwierniejsze najszczesliwsze... dlatego apatia jego sie nie przejmuje, co prawda rodzinka chciala goldena ale przeciez w nim tez cos z goldena znajde jak bedzie trzeba ;) a rodzina nie jest nastawiona na championa tylko na psa do kochania wiec sadze ze siwuch siespodoba bo jak on moze sie nie podobac a bezowy jest wiec chociaz kolor sie zgadza;P Quote
ciapuś Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 :evil_lol: beżowy to będzie po kąpieli :evil_lol: Quote
szajbus Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 O matko, tak bardzo bym chciała, żeby sie udało. Co mam robić, żeby tak było? TRZYMAM KCIUKI PSINKO Quote
Kar0la Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dostałam maila z ogłoszenia z zapytaniem o Siwucha. Ciapuś przesyłam Ci pw. Quote
ciapuś Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 zdjęcia robiła cioteczka Ania Aagata i ona ma je wstawić (ja nie mam aparatu) Quote
szajbus Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czy go ktoś wreszcie wypatrzył??? To by była wspaniała wiadomość. Ale póki co Na dobranoc biegniemy na samą górę i prosimy o domek. Quote
ciapuś Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 cioteczki jestem w szoku dostałam kolejne zapytanie o SIWUCHA, pan ma być jutro go zobaczyć(czy ktoś będzie jutro w schronie?) Quote
szajbus Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Psinko, aż sie boje oddychać, żeby nie zapeszyć. Quote
carolinascotties Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ciapuś- nasze modły zostaną wysłuchane!!! :) Quote
ciapuś Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 oby był grzeczny i nie udawał groźnego ! Quote
ciapuś Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 pan będzie dzisiaj ,gdyby któraś cioteczka była to proszę o pokazanie psa ,ja niestety nie mogę Quote
Ania Agata Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Przepraszam, że tak długo, były problemy techniczne. A może Siwuch już ma dom? Quote
Recommended Posts