Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

decyzja jak najbardziej przymyslana bedzie w koncu tomoja rodzina :cool3: wiec sama juz ich tak przeswiece zeby wiedzieli ze jak juz biora to tego a nie innego, niedawno zmarla ich rottka w wieku 13 lat, takze rodzina jest swietna tylko ze ostatnio mialo miejsce jeszcze inne tragiczne zdarzenie dlatego szukam im psiaka wesolego i oddanego (dlatego schroniskowe to priorytet) mieszkaja w 2 dzielne kobietki sobie, jedna jest starsza dlatego pytalam o ta energicznosc bo ma czasami problemy z chodzeniem...
koty to tylko na weekend jakby do mnie wpadaly w odwiedziny, tak samo inny pies tez tylko wtedy,pomyslalam o tym pieknym dla nich bo nie ukrywam ze tez zlapal mnie za serce, a hcca psaiak mlodego zeby nie chowac zaraz drugiego przyjaciela...

prosze nie padac na kolana przede mna bo schylajac sie zeby podniesc taka osobe moge juz sie nie wyprostowac po ostatnim wypadku :D

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

drogie cioteczki byłam właśnie u SIWUCHA. Rozmawiałam z panem który zajmuje się tym boksem.Siwuch jest łagodny ale boi się ludzi ,swój strach nadrabia głośnym szczekaniem,ale myślę że kilka dni z kochającym panem/panią i będzie to najwspanialszy przyjaciel pod słońcem.
ps
zdęcia są zrobione, będą wieczorem

Posted

Jestem pewna, że ten strach wynika z tego, że on czuje, że jest sam...że nie ma człowieka, który byłby JEGO człowiekiem...

SIWUCH- przytulam Cię piękny psiucie i mam ogromną nadzieję, ze znajdziesz dom...
Ciapuś- dziękujemy za info i już się cieszymy na wieczorną porcję zdjęć :)

Posted

sadze ze z rozbudzeniem radosci w tym psiaku nie bedzie problemu:D pochuchac podmuchac wycalowac i zaraz bedzie szczeliwym wesolym psiakiem ;) wstepnie zaczelam podsuwac naszego siwucha do oceny w poniedzialek pojade do nich by pokazac go i zobaczymy co wyjdzie....

Posted

Aniu- jestem pewna, ze z tego psa wyleci tyle radosci, ze trudno bedzie ja opanowac- !!! oczywiscie to nastapi, jak tylko znajdzie dom :)
Zajrzyjcie do wątku Shreka- na szczesliwych zakończeniach - Shrek też się poddawał...był apatyczny, smutny..a teraz - wariactwo, radość, szalenstwo i najlepsze osiągnięcia na szkoleniu!!! :)

Posted

wierze w takie zachowanie psiaka ze schroniska i nawet znam kilka takich gagatkow co to smutne w schronie a w domku najwierniejsze najszczesliwsze... dlatego apatia jego sie nie przejmuje, co prawda rodzinka chciala goldena ale przeciez w nim tez cos z goldena znajde jak bedzie trzeba ;) a rodzina nie jest nastawiona na championa tylko na psa do kochania wiec sadze ze siwuch siespodoba bo jak on moze sie nie podobac a bezowy jest wiec chociaz kolor sie zgadza;P