ewes Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 i: w załączeniu przesyłam kilka zdjęć Skaldi. Zrobione zostały w domu, na balkonie i w parku podczas zabawy z piłk± oraz na spacerze z nowymi kolegami;-) Na jednym z ostaniach spacerów Skaldi pokazała swoje zdolno¶ci łowieckie, o mały włos upolowałby sobie gołębia, całe szczę¶cie na drodze stanęło jej ogrodzenie boiska, które ptak przefrun±ł;-) Jej energia i szybko¶ć biegania s± niesamowite i sprawiaj± jej wiele rado¶ci, nam również. Przypominała nam jak to jest mieć w domu młodego psa:-))))))))))) Jeste¶my już umówione na zabieg sterylizacji na 28 czerwca, mam nadzieję, że wróci po nim szybko do formy. Pozdrawiam Quote
Romina_74 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Skaldi wygląda cudownie!!! Szczęśliwa a przy tym taka pięknie "uregulowana" fryzurowo :) Miło czytać i oglądać :) Quote
annika Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 a ja dziś spotkałam Skaldi na spacerze! urocza dziewczynka:loveu: bardzo chciała się bawić z moim psem - niestety mój gałgan nie wyraził takiej chęci:mad: Quote
Recommended Posts