Marzenuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Spij spokojnie mój chrześniaku. Ciotka pamięta ['] Quote
Aga76 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Georgia]Pochyleni w milczeniu [/FONT] [CENTER] [CENTER] [CENTER] [FONT=Georgia](listopadowa refleksja)[/FONT] [FONT=Arial] [FONT=Georgia]To dzień pocałunku[/FONT][/FONT][FONT=Georgia] nocy i światła Pamięci o Matce, Ojcu i Miłości Czas blizn i świeżych Po betonowej płycie ślizga się promień listopadowego słońca jak nić pajęczyny otula chryzantemę i łączy się z płomieniem świecy Pochyleni w milczeniu chwytamy pamięcią ten czas, który zatrzymał się wraz z ostatnim oddechem [/FONT] [FONT=Georgia] Jaki piękny jest ten dzień i smutny ? Gdy niebo powite łuną i tysiące świateł Pamięci Tych co za progiem [/FONT] [FONT=Georgia] nieznanym[/FONT][FONT=Arial][SIZE=2] [/FONT][FONT=Arial][FONT=Georgia]Andrzej Brzezina Winiarski[/FONT][/FONT] Quote
marzenna79 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Marzenko, Kasiu, Agnieszko dziękuję bardzo. :loveu::loveu::loveu: Quote
marzenna79 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Dzisiaj mija 8 miesięcy bez Sukcesa... Sukcesiku, tęsknię za Tobą... Quote
marzenna79 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Kasiu, Aggulko, Justysiu, Agnieszko serdecznie Wam dziękuję. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kinga-kinia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 szkoda że nie miałam okazji poznać Sukcesa na zdjęciach wygląda prześlicznie .... Quote
Agga Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='kinga-kinia']szkoda że nie miałam okazji poznać Sukcesa na zdjęciach wygląda prześlicznie .... Tak kochana ja Marzennce mówię to samo. Strasznie mi przykro, że Sukcesik nie poczekał na mnie. Quote
marzenna79 Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Agnieszko, Kasiu, Kiniu, Aggulko dzięki Kochane. :multi::loveu: Sukcesiku, zbliża się Boże Narodzenie, a Ciebie nie ma z nami... :-( Quote
Aga76 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Sukcesiku, to twoje pierwsze tęczowe święta... Zobaczysz będzie cudownie... Marzenko, życzę tobie i całej rodzinie pięknych Świąt Bożego Narodzenia. Quote
marzenna79 Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Agnieszko Kochana, ślicznie dziękuję za pamięć i życzenia. :multi: Quote
Aga76 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Tęczowo słoneczko pewnie na zimowym spacerze Quote
katik Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 I ja przyszłam w odwiedziny do Sukcesa :loveu: Quote
Bewarka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Powiedz no, jak tam u ciebie przystojniaczku? W świecie bez bólu, starości, cierpień...;) [*] Quote
marzenna79 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Dziękuję Wam dziewczynki. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://www.dognet.pl/flower.php?fid=7246 [SIZE=4] Sucesiku Kochany. Wczoraj minęło 10 miesięcy bez Ciebie... :( :( :-( Tęsknimy wciąż za Tobą... :-( ................................-:¦:- ..........................-:¦:- ......................-:¦:- .................-:¦:- .................(( ..................)) ___..........((.,.)) ____......__ ‘|’__ ______( “”””..__ ) ______)./.(./.(.. | ______()......)()|| ______|.......().|| ______|..........|| ______|..........()_____.$$$$$$$ ______|...........|____$$______$$ ______|...........|___$$*______$$ ______|_______|___$$______$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$$$$$$ [SIZE=18] http://wirtualnycmentarz.pl/ [SIZE=4][SIZE=18][SIZE=4]Kwatera Sukcesa 762 Quote
Recommended Posts