Reniek Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Dziękuję Wam. :loveu::loveu: Sukcesiku tęsknię za Tobą... [*] :-( Quote
Monia70 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Kocham Cię nie tylko za to, kim ty jesteś, ale także za to, kim ja jestem, gdy jestem z Tobą. Kocham Cię nie tylko za to, kim się stałeś, ale i za to, kim ja stałam się dzięki Tobie. Kocham cię, bo zdziałałeś więcej niż jakikolwiek dekalog, abym mogła stać się dobrym człowiekiem, i więcej niż jakakolwiek wiara, aby mnie uczynić szczęśliwą. Uczyniłeś to bez słów i gestów. Uczyniłeś to będąc po prostu sobą. Być może to właśnie znaczy być przyjacielem. Sukcesiku Bądź szczęśliwy wśró naszych pożegnanych przyjaciół.One Cie poprowadzą, nie pozwolą na smaotność. Quote
Kasia_zg Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Sukcesiku Nasz kochany Marzenko jesteśmy myslami przy Tobie...trzymaj sie kochana. Quote
Agga Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Sukcesik aggula pamięta. Codziennie zagląda na wirtualny cmentarz do Ciebie i Sarci:loveu: Quote
Reniek Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 http://www.dognet.pl/flower.php?fid=7246 [FONT=Fixedsys]Sukcesiku, jutro 1 lipca upływają 3 długie miesiące bez Ciebie... :-( :-( :-( [/FONT] SUKCES - kwatera 762 http://wirtualnycmentarz.pl/ Quote
marzenna79 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 _______+_____* ___________*___o+*°*°*+o ______+_____o+*°*°*°*°*+o __+________*+°*+°*+°*+°*+o _______*_o*°+*+______+*°+*+ _________+*°*._____§____+*°*+ *___+____o*+°.____§§_____°*+* __________°*+,____§§§____*+°* _______*___*+°.___§§§___*+*° ________+___+°*+__§§__+*°* ___*_____*___”*+*°*!!*°*+*” _*______+__________!! ____________$$$$$$$$$$$$ ____________$S$$$$$$$$$$ ____________$SSS$$$$$$$$ ____________$$SSS$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$S$ ____________$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$____ ___”SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS” _____”SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS” [FONT=Arial Black]Sukcesiku... [/FONT] Quote
marzenna79 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Bardzo dziękuję wszystkim za pamięć i wpisy. :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Georgia]Sukcesiku, [/FONT] [FONT=Georgia]tak trudno uwierzyć w twoje odejście...[/FONT] Quote
marzenna79 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [FONT=Fixedsys]Dzisiaj mijają 3 miesiące bez Ciebie... :-( :-( :-( Sukcesiku... [/FONT][FONT=Fixedsys][/FONT][FONT=Fixedsys][/FONT] Quote
Agga Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Marzenko 3 miesiąc bez Sukcesa. Czas tak szybko leci.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dobrze, że mamy wspomnienia, zdjęcia.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sukcesiku co tam u Was słychać.[/FONT] Quote
marzenna79 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 [FONT=Georgia]Aggusiu, czas gna nieubłaganie do przodu, niestety... :shake: Sukcesik biega z Twoją Sarcią po łąkach zaTęczowym Mostem. :loveu::loveu::loveu: Już nic ich nie boli, są szczęśliwi. :roll: [/FONT] Quote
marzenna79 Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 basia bonnie napisał(a):Pamiętamy o Sukcesiku.. [''] Oj, Basieńko !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Agga Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Wiem Marzenko, że nasze piechy są bardzo szczęśliwe.[/FONT] Quote
Aga76 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [FONT=Georgia]Pamiętam o tobie, [/FONT] [FONT=Georgia]tęczowy leśniku...[/FONT] Quote
Recommended Posts