Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a moze Sigma ma tasiemca .....ja nie zartuje jak Nele wzielismy do siebie byla odrobaczana w Jozefowie ...chudzina straszna .....dopiero po dwoch tygodniach u nas zobaczyłam w koopie trzy czlony...:angryy: ruszajace sie ...i tylko w tej jednej nigdy wczesniej i pózniej .... weterynarz podal dwie dawki co dwa tygodnie leku i spoko ......dziewczyna nabrała ciałka ...:multi:

Posted

Sigma ma sie swietnie. wlasnie wrocila ze spacerku. teraz pobedzie u mnie, zeby zobaczyc czy nabierze wagi w warunkach domowych. wiecie jaka ona jest grzeczna w domu?:crazyeye: (wiem, ze sie powtarzam:oops: )

Sigma jak byla w hotelu, to tam wetka mowila, ze widziala w kupie jakby 2 czlony tasiemca. teraz jej lekow zadnych nie mozna podawac, ale jak tylko sie podkuruje, to wtedy zastosujemy cos antytasiemcowego ;-)

Posted

Slodkie te fotki z Julą, niestety moja Beja i dzieci-nie jest tak rozowo, dzis znowu nawarczala na nie ale chyba dlatego ze miala kosc, ktorej pilnowala.A Jula to odwazna jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rośnie nam dogomaniak;)

Posted

dzodzo napisał(a):
Slodkie te fotki z Julą, niestety moja Beja i dzieci-nie jest tak rozowo, dzis znowu nawarczala na nie ale chyba dlatego ze miala kosc, ktorej pilnowala.A Jula to odwazna jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rośnie nam dogomaniak;)

do takich sytuacji nie powinno dochodzic, musisz uwazac. moja powarkuje np, ale tylko ja drażnię. ze nie ugryzie jestem pewna, bo to taki straszak.

a na kota jak?

kurcze, no supe rjakby tak szybko nowy domek byl:)

Posted

Kochani….

Sigma wczoraj rano odeszla za Teczowy Most….:placz:

Jest mi niezmiernie przykro, smutno, strasznie……Tymbardziej, ze odeszla w jej potencjalnie nowym domku…..W srode rano ok. 20:00 była już w nowym domku w Gdansku, u tej dziewczyny, która była u nas wczesniej zapoznac się z Sigma i postanowila ja zabrac. Było wszystko OK., dostalam info, ze sunka zjadla, ze zrobila kupke na dworze, ze jest grzeczna. Rano o 7:20 telefon, ze jest cos nie tak, ze ona się nie podnosi. Pedem do weterynarza - powiedzialam. Niestety, o 7:50 kolejny telefon i odebrala kolezanka tej dziewczyny ( miala je zawiezxc do weta ) "Sigma już odeszla"………Ewa nie była w stanie rozmawiac….. :-(((

Postanowilysmy z Daga oddac ja na sekcje. Znam już wyniki. Strasznie zniszczona sledzina przez raka, suczka skrajnie wycienczona, wychudzona, zero tkanki tluszczowej. Pytalam jak to możliwe, ze do konca nic nie było widac, ze do konca była tak radosna, taka szczesliwa, taka pelna energii. "Tak to już czasami jest" - taka padla odpowiedz. Wetereynarz zapenial mnie, ze ona nie miala zadnych szans na przezycie, na leczenie. Sledziona już praktycznie niefunkcjonowala :-(((((

Wczorajszy dzien był koszmarny……
Jest mi niezmiernie przykro…..

Beata

Posted

Sigma <*> Taka szansa na domek...odeszłas w nowym domku....na szczęscie nie w schronie!
Dziewczyny, bardzo mi przykro, wiem, Dagus jak bardzo to przezywasz!!!:(:(:(

Posted

Matko kochana... co za koszmarna wiadomość... nie mogę w to uwierzyć... Strasznie mi przykro... nie wiem co powiedzieć...

Żegnaj Sigmucha... teraz będzie Ci już lepiej:-( :-(

Zaraz się poryczę

Posted

aisaK napisał(a):
Sigma <*> Taka szansa na domek...odeszłas w nowym domku....na szczęscie nie w schronie!
Dziewczyny, bardzo mi przykro, wiem, Dagus jak bardzo to przezywasz!!!:(:(:(
Nie tylko ja to przezywam, bo Beata rowniez. To bylo takie jej "dziecko", tyle ze u mnie spedzila ostatnie dni. przykro mi strasznie....:placz: