Olivka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wydzielone z topicu o trymowaniu: Czy chodzi wam o puszystość na łapach? Pierwsza sprawa to dobra szczotka do łap. Broń boże nie pudlówka na codzień. Kto ma tendencje do codziennego czesania, to pudlówką, lub grzebieniem ubędzie z łap dużo wlosa po pewnym czasie. Długo szukałam odpowiedniej szczotki do łap, w końcu kupiłam Palm pad ze Stanów. Ale znalazłam też świetnego producenta podobnych zgrzebeł w Polsce. Polecam wszystkim , którzy czeszą codziennie, a nie chcą, aby z lap psa ubywało włosa. 3D Volumizing Spray All system nic rewelacyjnego jak dla mnie, o wiele lepsza jest pianka napuszająca z Bio gromu. Quote
Meggy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Olivko,a masz może jakieś zdjęcie tej szczotki, bo może o tej samej myślimy, pożyczałam ją na wystawie i jest boska.Gdzie można w Polsce podobną kupić? Quote
marisia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Olivka napisał(a):..... w końcu kupiłam Palm pad ze Stanów. Ale znalazłam też świetnego producenta podobnych zgrzebeł w Polsce..... Ja też dołączam się do prośby - fotki i tej z USA i tej polskiej :modla: :modla: :modla: . Quote
Meggy Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Wczoraj rozmawiałam z Olivką i coś ma dziś podziałać, jak się w salonie odrobi!! :loveu: Quote
marisia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Olivka - gdzie fotka szczotki :placz::placz::placz:. Quote
Meggy Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dzięki Olivko, a czy jest różnica między kształtem szczotek? :) Quote
marisia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dzięki – dziwne taki szeroki rozstaw szpilek i mimo to dobrze rozczesuje ? Quote
Recommended Posts