oki Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 maila wysłałan na adres ze strony :lol: ładny ten białasek Quote
orsini Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 oki napisalam Ci cos na sznuacerze amerykanskim:))) Quote
Anna. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jak stosujecie PEKa na łapy? Rozcieńczacie go z wodą? w jakich proporcjach ? Czy uzywał ktoś z Was 3D Volumizing Spray All system? Quote
Meggy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja nakładam PEKA dzień przed wystawą przy ostatnim "praniu".Nie rozcieńczam niczym...Kiedyś rozcieńczałam do codziennego użytku, ale teraz już tego nie robię :) Quote
Anna. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witaj Monika :-) .Dzięki za instrukcję ,będziemy eksperymentować ;-) Quote
Meggy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witam, witam... Możesz też na codzień wlać do butelki z dyfuzorem(psikaczem), rozcieńczyć ciepłą wodą i psikać co kilka dni.Ja (inną)odżywkę nakłądam na łapki w tym okresie codziennie, włos jest fajnie elastyczny, nie wysuszony i błyszczący. Woda, błoto, kąpiel mogą zniszczyć i łamać włoski, lepiej dmuchać na zimno i zabezpieczać przed tym, przynajmniej ja tak robię ;) Quote
Anna. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Z rozcieńczonym PEKIEM mamy juz doświadczenia i są takie sobie powiedziałabym....Dlatego pytałam o Wasze sposoby :-) . Przede mną leży 3D Volumizing Spray All system,ale jeszcze go nie uzyłam więc nie wiem co lepsze póki co PEK czy 3D ..czekamy na kąpiel z zastosowaniem tego drugiego ;-) . Za to zastosowałam dziś lanolinę All system i włos jest super! Rozcieńczyłam -1 łyżkę na 0.5 l wody i spryskałam tym całego psa.Myślałam,że sierść będzie tłusta,miękka (wilczarz jest szorstkowłosy i trochę obawiałam się lanoliny jako potencjalnego zmiękczacza sierści :-) ) ..nic z tych rzeczy! Włos jest elastyczny,twardy ,ożywiony wyraźnie-mam na mysli kolor-z lekkim połyskiem .naprawdę rewelacja!Polecam. A czego się spodziewać gdy dodam Super Rich Protein Conditioner (również All system ) jak zaleca producent ?:roll: Quote
Meggy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No, ja niestety nie używałam All Systemu, więc nie mogę nic powiedzieć.Jeśli chodzi o Peka, to na suni gorzej się sprawdza, a to pewnie dlatego, ze ma inną sierść niż pies. Na Subaru sprawdza sie rewelacyjnie :) Quote
Recommended Posts