Jump to content
Dogomania

Wystawy: wyniki, stawki i zdjecia (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na klase młodziezy bedzie trzeba trooooooche poczekać.. bo mam ok 30zdjęć do obrobienia (z ok 60 zdrobionych w tej klasie ;p) wiec młodziez dopiero wieczorkiem

Posted

Ha! Dzieki pomocy jednej z uczestniczek tego forum, mogę Wam pogratulować i cieszyć się razem z Wami z wyników...

Od Asiaczków nie uciekniecie...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

dodane oficjalne wyniki i stawka z Międzynarodowej Wystawy w Brnie (strona 1)

mam jeszcze troche zdjęć z finału.. ale nie mam siły ich już wstawiać..

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha! Dzieki pomocy jednej z uczestniczek tego forum, mogę Wam pogratulować i cieszyć się razem z Wami z wyników...

Od Asiaczków nie uciekniecie...:evil_lol:
Pzdr.

Podziękowania należą się Tobie :lol: :lol: :lol:

Posted

Dziewczyny mnie ubiegły...

Asiaczku, bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy za przepiękne rozetki :loveu: Szczęście tym większe, że to pierwsze rozetki na naszym koncie, a raczej naszego Asztarka :lol:

Żeby nie być gołosłowną zamieszczam fotki tych cudowności :loveu:

Posted

Ja trochę z innej beczki. Czy przypadkiem nie zawieruszyły się Wam zdjęcia "amerykańców" z konkurencji finałowych - konkretnie chodzi mi o baby i grupę hodowlaną? Ja niestety nie mogłam zostać do końca i "deser" mnie ominął.:-( :-( :-( Jeśli ktoś by je miał to czy mogę prosić na maila (podam na PW) - co by nie zaśmiecać wątku. Zaznaczam, że to tylko do mojego domowego obejrzenia, nie do używania na szeroką skalę.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='donya']Podziękowania należą się Tobie :lol: :lol: :lol:
My pleasure!

[quote name='Agappe']...za piękne rozetki!!! :) :lol: :lol: :lol:
Nie ma sprawy! Ciesze się, że - jak się okazało - trafiły do pięknych psów!

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Dziewczyny mnie ubiegły...

Asiaczku, bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy za przepiękne rozetki :loveu: Szczęście tym większe, że to pierwsze rozetki na naszym koncie, a raczej naszego Asztarka :lol:

Żeby nie być gołosłowną zamieszczam fotki tych cudowności :loveu:

Naprawdę cieszę się razem z Wami! Przecież nie jestesmy dla lsiebie obcy! Chociaż widujemy się raczej "przelotowo"... Gratulacje!

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Mega podziękowania również dla Ineczki, która to własnoręcznie przygotowała dla nas takie śliczne medaliki :loveu:

A ja nie wiedziałam, że Ineczka to taka uzdolniona istota! Juz ja sobie te piękne medaliki zapamiętam i "się przypomnę" przy najbliższej nadarzającej sie okazji! Ha!

[quote name='Agappe']a jak Wam się dyplomy podobają? :roll:
A wklej, Koffana, taki dyplomik, to pogadamy!:lol:
Pzdr.

Posted

bety napisał(a):
Ja trochę z innej beczki. Czy przypadkiem nie zawieruszyły się Wam zdjęcia "amerykańców" z konkurencji finałowych - konkretnie chodzi mi o baby i grupę hodowlaną? Ja niestety nie mogłam zostać do końca i "deser" mnie ominął.:-( :-( :-( Jeśli ktoś by je miał to czy mogę prosić na maila (podam na PW) - co by nie zaśmiecać wątku. Zaznaczam, że to tylko do mojego domowego obejrzenia, nie do używania na szeroką skalę.
Pozdrawiam

jaj mam zdjęcia Kodiaka z finałów i pary hodowlanej Blanki ale nieco "ruszone".. jak chcesz moge przesłać.

Posted

Ooooo,ładny, cholercia!!!
Ciekawy pomysł, pogratulować Autorowi/Autorom!!!
Widać, jakich ras dotyczyła wystawa.

ale mnie się wydaje, że na tym dyplomie brak jest jeszcze jednej rasy... I to tej ... NAJłADNIEJSZEJ!!! hihihihihi... WIESZ, O JAKICH PSIAKACH MóWIę? Pewnie, że wiesz, tylko nie chcesz sie przyznać....
To ja napiszę. chodzi mi o basenji. Prawda, że brakuje Wam na dyplomie takiego łysolka-śpiewaka- myśliciela-zakręconego ogonka, co?
Pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...