agusiazet Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 No to musisz pisać następnego, bo kolejne zapytaniem mam. Adres e-mail na PW! Quote
Bonsai Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Napisałam, napisałam, a teraz czekam na odzew. ;) Quote
volontariuszka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 no i dobrze , że jest jakieś zainteresowanie! nareszcie! bo to taki wspaniały psiak!! :multi: Quote
agusiazet Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No i co z tymi osobami zainteresowanymi Szipem? Czy któraś się nadaje? Quote
Bonsai Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Te dwie osoby, których mi maile wysłałaś nie odpisały, natomiast wysłała mail kolejna, która pytała się o możliwość wysyłki psa priorytetem. :roll: :mad: Quote
agusiazet Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 A to dowcipna bestia!!!! Doszedł 4 obserwator!!! Quote
Bonsai Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 A do mine dzwoniła dziś pani z Opola, chętna na psiaka dla rodziców - poszedł by na wieś, pod Opolem. Byłby problem z transportem, no i poza tym jest jakis dogomaniak z tamtych okolic co moglby znalezc domek? Quote
agusiazet Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dopisz w tytule, kto może sprawdzić domek pod Opolem!!! Jeśli sprawdzi i będzie ok, to na transport jakoś uzbieramy!!! Quote
volontariuszka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 oby ktoś go w końcu zabrał ze sobą... :razz: Quote
Bonsai Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Pani powiedziała, że jeszcze przemyśli i zadzwoni jak będa zdecydowani, więc wtedy dopiero ewentualnie sprawdzimy domek. Quote
Bonsai Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Napisała do mnie Pani z woj. opolskiego i pyta się o pomoc w transporcie, poza tym "jest zdecydowana wziąć psa jak najszybciej". Quote
agusiazet Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Aukcja Szipa na Allegro zakończyła się. Był jeszcze jeden kontakt. Wklejam go w całości: Kontakt: bitex@vp.pl witam skąd panstwo są? choidzi i o ewentualny transport pieska i mam jeszcze pytaniejesli piesek si enie sprzeda za te 16 godzin moze pani podac mji numer komorki i w razie czego dogadalybysmy sie?/ maz wraca w piatek z delegacji i chcialabym z nim te sprawe omówic Skontaktuj się!!! Quote
Bonsai Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Dzięki agusiazet, wysłałam maila. :) Co do Pani z Opola - lecę właśnie szukać kogoś z tych okolic, aby sprawdzili domek dla Szipa. Quote
Bonsai Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Była wizyta przedadopcyjna w nowym domu, teraz szykujemy się do transportu. ;) Quote
agusiazet Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Naprawdę, to napisz coś więcej, bo miło czytać dobre wieści!!! Quote
Bonsai Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Wypadła fajnie, Państwo mają duży ogródek, na którym Szip będzie mógł przebywać ile będzie chciał. :) Oczywiście będzie spał w domu, kanapy przygotowane na jego przyjście. W domku jest jeden juz piesek, york. Pani zawsze jest w domu, więc nie będzie musiał przechodzić rozłąk. Fajne tereny do spacerów, dobry i sprawdzony wet, karma z najwyższych półek... :) Poprzedni ich psiak żył 18 lat, rok temu zmarł. Ostatnio przygarnęli też innego psa ze schroniska, staruszka schorowanego, niestety im uciekł, ale cały czas go szukają. W sumie to był punkt, ktorego najbardziej się obawiałam, ale dziewczyna, która przeprowadzała wizytę przedadopcyjną długo przekonywała mnie, że nie mam się o co martwić (sama też początkowo nie była przekonana co do domku). Oni nadal szukają pieska i maja nadzieję, że się znajdzie, wtedy będą mieli 3 pieski. No i i tak wzięliby kolejnego psiaka, nawet gdyby Wiórek się nie zgubił, bo po prostu Pani nie chce być sama w domu. Quote
Dusza Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 to super wieści!!! a gdzie dokładnie mieszka ta Pani? bo jezeli coś sie u nas wyjaśni to być moze byłby plan na transport? Quote
Recommended Posts