Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te dwie osoby, których mi maile wysłałaś nie odpisały, natomiast wysłała mail kolejna, która pytała się o możliwość wysyłki psa priorytetem. :roll: :mad:

Posted

A do mine dzwoniła dziś pani z Opola, chętna na psiaka dla rodziców - poszedł by na wieś, pod Opolem. Byłby problem z transportem, no i poza tym jest jakis dogomaniak z tamtych okolic co moglby znalezc domek?

Posted

Aukcja Szipa na Allegro zakończyła się. Był jeszcze jeden kontakt. Wklejam go w całości:
Kontakt:
bitex@vp.pl

witam skąd panstwo są?
choidzi i o ewentualny transport pieska

i mam jeszcze pytaniejesli piesek si enie sprzeda za te 16 godzin moze pani
podac mji numer komorki i w razie czego dogadalybysmy sie?/ maz wraca w piatek z
delegacji i chcialabym z nim te sprawe omówic

Skontaktuj się!!!

Posted

Dzięki agusiazet, wysłałam maila. :)
Co do Pani z Opola - lecę właśnie szukać kogoś z tych okolic, aby sprawdzili domek dla Szipa.

Posted

Wypadła fajnie, Państwo mają duży ogródek, na którym Szip będzie mógł przebywać ile będzie chciał. :) Oczywiście będzie spał w domu, kanapy przygotowane na jego przyjście.
W domku jest jeden juz piesek, york. Pani zawsze jest w domu, więc nie będzie musiał przechodzić rozłąk. Fajne tereny do spacerów, dobry i sprawdzony wet, karma z najwyższych półek... :)
Poprzedni ich psiak żył 18 lat, rok temu zmarł. Ostatnio przygarnęli też innego psa ze schroniska, staruszka schorowanego, niestety im uciekł, ale cały czas go szukają. W sumie to był punkt, ktorego najbardziej się obawiałam, ale dziewczyna, która przeprowadzała wizytę przedadopcyjną długo przekonywała mnie, że nie mam się o co martwić (sama też początkowo nie była przekonana co do domku). Oni nadal szukają pieska i maja nadzieję, że się znajdzie, wtedy będą mieli 3 pieski. No i i tak wzięliby kolejnego psiaka, nawet gdyby Wiórek się nie zgubił, bo po prostu Pani nie chce być sama w domu.