Marta i Wika Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ja się już chyba zakochałam, gdybym tylko miała jako takie warunki żebu go wziąć... Obejrzałam filmik, te jego skoki - toż to urodzony agilitowiec! :loveu: Quote
volontariuszka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 jest naprawdę kochanym psiakiem. Takim ciepluśnym!! :roll: Quote
Bonsai Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Marta i Wika napisał(a):Ja się już chyba zakochałam, gdybym tylko miała jako takie warunki żebu go wziąć... Obejrzałam filmik, te jego skoki - toż to urodzony agilitowiec! :loveu: Nie wiem czy z czasem nie dałaby mu się we znaki poturbowana w boksie tylnia łapka. Ale faktem jest, że skakać po prostu uwielbia. ;) Quote
Bonsai Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Dziś Szip był na spacerze. :razz: I spuściłyśmy go ze smyczy. Początkowo nawet tego nie zauważył i tylklo przyglądał się biegającemu Piegusowi. A potem biegał i się śmiał. :) Uroczo to wyglądało. Fotki wkrótce. ;) Quote
Marta i Wika Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Piękny jest. Naprawdę, strasznie mi się podoba. Jeszcze kilka lat i mam nadzieję, że będę miała trochę miejsca i czasu dla takich jak on - na razie jest to zupełnie niemożliwe, chociaż kusi... Jaki on jest duży? Quote
Dorothy Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 piekny psiak! naprawde kochany. czy on sie dogaduje z innymi psiakami? Quote
Bonsai Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Jeszcze nigdy nie wpadł w żaden konflikt, jest bardzo pozytywny w stosunku do innych psów. Raczej wręcz przeciwnie bym powiedziała - sam jest zastraszany przez inne psy. W boksie sobie nie radził, jest zbyt delikatny. Quote
volontariuszka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :multi:jutro możemy go pomiziać! :multi: Quote
Bonsai Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Szipek jest w dzisiejszym "Życiu Kalisza"! Teraz tylko czekać aż ktoś się w nim zakocha na zawsze! :) Quote
volontariuszka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 w sumie to całkiem ładnie w kułtunkach wygląda. tak fajnie mu latają... :p Quote
Bonsai Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Jest fajny, a mimo to nadal smutno czeka przy swojej budzie... :( Quote
volontariuszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Aż sie dziwię. psy brzydsze i naprawdę nieciekawe trafiają do domków szybciej niż on. A on czeka i czeka. To chore. Przeciez jest cudowne. to że ma troche kułtunków to według mnie zaden problem. Można się go łatwo pozbyć (tzn problemu, nie Szipa :) ) Quote
Bonsai Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Szipek przede wszystkim urzeka charakterem. Jest cudowny! Quote
Dusza Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 a może Kamcia 14 nam pomoże? pokażemy psiaczka światu? Quote
Bonsai Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Z doświadczenia wiem, że najlepsze jest Allegro - tam najwięcej ludzi szuka psa. Tylko głupio znów kogoś mi prosić... Quote
volontariuszka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 och myślmy, myślmy. Może probuję jutro pojechac do schronu i bym go może obcięła. hm.. to jest myśl! :cool3: Quote
Recommended Posts