BIANKA1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ja ciągle jestem ostrożna . Jeśli jest tak dobrze , to jak poprzedni pies , kulawy , mógł uciec z ogrodzonej posesji Wątek Wiórka , który uciekł http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53971 Quote
agusiazet Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 No coś jest w tym co pisze Banka, jak stary i kulawy pies uciekł z ogrodzonej posesji, czy ktoś go nieostrożnie wypuścił poza ogrodzony teren? Quote
Bonsai Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Tak, Blanka i Poker tez pobudzily moje watpliwosci. Bedziemy sprawdzac. Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 volontariuszka napisał(a):Głupio by było gdyby Szip też "zaginął".. Ale chyba tylko nam z dogo :mad: Quote
Bonsai Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Nic. Po tym mailu co Wam wysłałam na PW nic. Odpisałam : "Witam, wszelkie zadawane przez nas pytania mają na celu dokładne sprawdzenie warunków w jakich miałby przebywać piesek. Szip to akurat jeden z moich najukochańszych schroniskowych podopiecznych, więc pragnę zrobic to bardzo dokładnie. Zrobili Państwo na osobach, którzy przeprowadzali wizytę przedadopcyjną bardzo dobre wrażenie, z czego się bardzo cieszę i w to wierzę. Jednakże dochodzą wątpliwości dotyczące ucieczki Wiórka, podopiecznego innej dogomaniaczki. Czy wiedzą Państwo jak piesek się uwolnił z ogródka? Był chory i stary, a ogródek podobno wygląda na dobrze zabezpieczony... Martwi mnie jednie ta sprawa, boję się, aby sytuacja się nie powtórzyła. Proszę zrozumieć, Szip jest dla mnie szczególnym pieskiem. Oczywiście niczego Państwu nie zarzucam, po prostu chciałabym się upewnić. Pozdrawiam, Aleksandra". Nie odpisali. Quote
BIANKA1 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Napisalaś bardzo dyplomatycznie , a brak odpowiedzi jest dość wymowny Tylko Szipa szkoda :shake: Quote
agusiazet Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Biedny Szipek, wystawić go jeszcze raz na Allegro? Quote
Bonsai Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Tak, starałam się odpowiedzieć nie oskarżająco. Tak, ta cisza jest bardzo wymowna. Wydaje mi się, że poczuli się urażeni. :p Może nawet lepiej wyszło jak wyszło... Tak, jeśli mogę Cię o to poprosić agusiazet, to proszę o wystawienie Szipa na Allegro. Quote
Bonsai Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 No ba! Sama słodycz! :loveu: I kochaniutki. Tak ładnie wraca, gdy go wołamy, taki szczęśliwy... :) No i nie wspomnę jak się zachowuje, gdy widzi nas wchodzące do schroniska... (patrz filmik str.1). :) Quote
Marta i Wika Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 O rany, co zrobili z moim kochanym kudłatym Szipkiem :lol: Szkoda, że z tym domkiem się nie udało. Ale może i lepiej. Quote
Bonsai Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 "rozumiem ale w takim razie co dalej?" Oto odpowiedź od Państwa z Glucholazow. Po kilku dniach i naprawde odpowiadajaca na wszystkie moje pytania.... Quote
agusiazet Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Bonsai napisał(a):"rozumiem ale w takim razie co dalej?" Oto odpowiedź od Państwa z Glucholazow. Po kilku dniach i naprawde odpowiadajaca na wszystkie moje pytania.... Nie bardzo rozumiem tę odpowiedź, czy to od tych Państwa, co chcieli wziąć Szipka? moim zdaniem, jeśli to od nich odpowiedź - niech naprawią płot lub zamontują taki zamek w bramce na klucz!!! A Szipka wystawiłam ponownie na Allegro i już ma jednego obserwatora! Quote
BIANKA1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No właśnie , niech zabezpieczą teren i zamykają brame. Quote
Poker Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 cudowny,a jakie podskoki wyczynia,kudłatek jeden,w mordusię całowany :loveu: Quote
Bonsai Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Tak, to od tych Państwa... Niech montują najpierw mi odpowiedzą na pytania. :| Z resztą, mam nadzieję, że ktoś inny odezwie się po Szipa... Quote
Bonsai Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Agusiazet, a może wstawisz także jego nowe zdjęcia? ;) Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 agusiazet napisał(a):Wstawię, zaraz, bo skleroza zadziałała!!! Chyba zadziałała :shake: Quote
Recommended Posts