Banshee. Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Udało nam się powtórzyć nasz wczorajszy sukces! SYNONIM Canero Bass "Prince" - dosk. 1, Zw. Mł., NJwR, BOB, BOG Junior i BOG 4 !!! :D Quote
szrek Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 To i ja się pochwale Extra Boy Magor (Twister)-dosk1,zw. rasy,BOG 4 :):):) Quote
panbazyl Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Riven']A kogo jeszcze znasz ? Frasera ??[/QUOTE] nie, jego nie. Ale suńkę - tylko zapomniałam jej imienia. Bardzo sympatyczna acz charkterna terierka :) I my się pochwalimy Panbazyl Herbu Bazyl FCI (labrador) 1, dosk, CWC Drużba Herbu Węszynos (ogar polski) 1, WO, najlepsze baby w rasie Quote
Riven Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='szrek']To i ja się pochwale Extra Boy Magor (Twister)-dosk1,zw. rasy,BOG 4 :):):)[/QUOTE] GRATULACJE !!!!! TWIST widzę szaleje :D, czemu Was w sobote nie było ? [quote name='panbazyl']nie, jego nie. Ale suńkę - tylko zapomniałam jej imienia. Bardzo sympatyczna acz charkterna terierka :) I my się pochwalimy Panbazyl Herbu Bazyl FCI (labrador) 1, dosk, CWC Drużba Herbu Węszynos (ogar polski) 1, WO, najlepsze baby w rasie[/QUOTE] Gratulacje :D Hmm może Ci chodzi o Lotkę lub Api ;P chyba że mówisz o rodzeństwie Kejtu i Ptysiaka :) Quote
panbazyl Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 tak, tak - Lotka :) Fajna z niej sunia :) (a niedzielny katalog z pięknym zdjęciem Karpatki :) ) Quote
anka_szklanka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 ja mam troche zdjec z bisow, bejbi, szczeniat, 1 i 2 grupy, ale to kiedyś, kiedyś.. :) poza tym moja suka dostala 1 CWC, juuuhu Quote
panbazyl Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 gratulacje!!!! To daj te foty :) a mnie się podobało w Radomiu to, że panowie pilnujący wejść od razu mówili wszystkim, aby namioty stawiać metr od linii ringu. Wielki szacun za to!!!!! Bo można było w końcu popatrzeć co na ringach. Quote
Carlia Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Trochę zdjęć http://freeradom.pl/krajowa-wystawa-psow-rasowych Quote
sodalis Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 A moja labradorka BOG, złapał ja może ktoś na jakiejś fotce? Ani jednej z wystawy nie mam. W domku sobie pamiątkowe zrobiliśmy :) Quote
panbazyl Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 [quote name='sodalis']A moja labradorka BOG, złapał ja może ktoś na jakiejś fotce? Ani jednej z wystawy nie mam. W domku sobie pamiątkowe zrobiliśmy :) gratulacje!!! no ja też swojego labka nie mam na fotce.... mam tylko fotę z ogarem, aż jedną z całej wystawy.... Nie czekałam na wyniki na labkach, bo musiałam gnać na sąsiedni ring z ogarem. Quote
Flaire Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 (edited) panbazyl napisał(a):tak, tak - Lotka :) Fajna z niej sunia :)Dzięki! :buzi: panbazyl napisał(a):(a niedzielny katalog z pięknym zdjęciem Karpatki :) )To ja mam prośbę... Mógłby ktoś może zeskanować tę okładkę lub cyknąć jej zdjęcie i wstawić? No bo to moja Ptysia jest na okładce katalogu, a ja nawet tego nie widziałam... :( Edited June 1, 2012 by Flaire Quote
panbazyl Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Flaire']Dzięki! :buzi: To ja mam prośbę... Mógłby ktoś może zeskanować tę okładkę lub cyknąć jej zdjęcie i wstawić? No bo to moja Ptysia jest na okładce katalogu, a ja nawet tego nie widziałam... :( wyślę Ci fotkę okładki, tylko z domu - teraz jestem w biurze i nie mam ze sobą katalogów - tylko proszę o maila - to mój panbazyl@wp.pl (ja jak zobaczylam tą okładkę w recepcji na wystawie to od razu spytałam pani co wydawała katalogi, czy to Ptysiak (tzn Karpatka), pani potwierdziła - a dopiero potem doczytałam że to wlaśnie Ptysia - podpisana jest na grzbiecie okładki katalogu. ) Quote
Błyskotka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Czy w katalogu była podana obsada na wystawę we wrześniu ? Interesuje mnie grupa V. Quote
anka_szklanka Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 zdjęcia ode mnie https://picasaweb.google.com/113942384706243414984/CWCRADOM20052012 Quote
jo-jo Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Czy ma ktoś przypadkiem katalog pod ręką i mógłby mi wypisać stawki dogów niemieckich ? Quote
Recommended Posts