Onaya Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) [U]Termin zgłoszeń - 10.05. godz. 16[/U] (został przedłożony, ceny jak w drugim terminie) Informacje i obsada sędziowska - [URL]http://www.zkwp.radom.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=88&Itemid=92[/URL] Kto się wybiera? Edited May 16, 2012 by Onaya Quote
Błyskotka Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Czy mogę prosić o adres gdzie odbywa się wystawa ? Przy informacjach na stronie jest chyba adres związku. Quote
szrek Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 ZKwP O/Radom ul. Wernera 29/31 26-607 Radom ,ostatnio była tutaj to ten sam adres co związku ;) Quote
Błyskotka Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='szrek']ZKwP O/Radom ul. Wernera 29/31 26-607 Radom ,ostatnio była tutaj to ten sam adres co związku ;)[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
szrek Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 spoksik nie ma za co ;) polecam się (jak warzywa z biedronki ) Quote
Banshee. Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 My zgłoszeni i opłaceni, sami w rasie więc mam na cosik nadzieję. ;) Quote
anka_szklanka Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 bede i ja z dożycą a być może z małym szarpejem do towarzystwa :) Quote
ENDRIUTRACKER Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 HEJ ...kto z Wawy szuka transportu ... mamy wolne miejsca na niedzielę ...Info na endriutracker@onet.eu albo tel 603-794-437 Quote
Riven Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Plan sędziowania http://zkwp.radom.pl/dokumenty/ps_niedziela_2012.pdf Quote
panbazyl Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Banshee.']Nie ma godzin -.-[/QUOTE] oby tylko rasy szły jak na tym planie - bo mam "latanie" między dwoma dość odległymi ringami a nie chcę przegapić wejścia któregoś z moich psów Quote
Riven Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 A jakie rasy masz? ja jak policzyłam to moj Airedale wejdzie koło 11 to mogę pomóc :)) Quote
Elitesse Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 ktos najprawdopodobniej zhakowal stronke o/Radom - przez niektore wyszukiwarki przekierowuje na strone z dziwnymi linkami nie klikajcie w nie !! Quote
panbazyl Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Riven']A jakie rasy masz? ja jak policzyłam to moj Airedale wejdzie koło 11 to mogę pomóc :))[/QUOTE] mam aż dwa psy :) ale różnych ras i na róznych ringach. Labrador (chyba wchodzi 15 według listy ze strony O/Radom - ale mogłam się pomylić w liczeniu - pies, kl championów, oraz ogara polskiego - chyba wchodzi jako 30 pies, albo coś kolo - pies, baby). Jeśli by szło tak jak jest w spisie - po rasach, to dam rade, ale jak przestawione coś będzie, to mój plan szlag trafi.... Bedę z koleżanką, ale ona będzie też miała kilka psów, więc jej pomoc odpada.... ale chętnie bym się z Tobą spotkała, bo zmam psy Flaire, i chyba znam siostrę Twojej K2 :) Quote
Tascha Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Sama sie rozgladam za pomagaczem...moja pomagaczka akurat nie moze byc w Radomiu niestety, a mi wyglada,ze moje sie nałoża...choc miały sie nie nałozyc teoretycznie........ w jednej rasie mam jedynego egzemplarza na wystawie, więc spróbuje poprosic pania sedzinę, aby oceniła małego nie w kolejności jak ida rasy, np jako pierwszego-moze sie zgodzi...wtedy wyrobie z drugą, a moze i jeszcze komuś pomoge :) Panbazyl- nie ma co sie martwic zawczasu ;) Quote
ENDRIUTRACKER Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 może ktoś z Wa-wy jeszcze ma problem z transportem ... śmigamy z rana . Info na endriutracker@onet.eu albo pod tel .603-794-437 Quote
panbazyl Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Tascha']Sama sie rozgladam za pomagaczem...moja pomagaczka akurat nie moze byc w Radomiu niestety, a mi wyglada,ze moje sie nałoża...choc miały sie nie nałozyc teoretycznie........ w jednej rasie mam jedynego egzemplarza na wystawie, więc spróbuje poprosic pania sedzinę, aby oceniła małego nie w kolejności jak ida rasy, np jako pierwszego-moze sie zgodzi...wtedy wyrobie z drugą, a moze i jeszcze komuś pomoge :) Panbazyl- nie ma co sie martwic zawczasu ;) wiesz, ze ja panikuję przed a po to już nie pamiętam ;) Damy radę :) Biorę namiot, pewnie klatkę. Pomagacza malego mam chętnego na wyjazd - dobry byłby do pilnowania namiotu, bo do handlingu chyba ciut za maly jeszcze. ;) Quote
Tascha Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 To bierz pomagacza- do pilnowania namiotu tez sie przyda-zmiescimy sie :) Klaciorę bierz koniecznie, tapicerka jakas "ę ą" pluszowa czy welurowa,nie wiem ale jasna i dopiero uprana.....:D własnie wpadłam na pomyśł coby sobie w przyszłosci jeszcze taki bagaznik dachowy kupic-zeby kufra nie zagracać bambetlami ; jak by co to cos mozna na dachu przyczepic, relingi sa :D tylko czy nie odfrunie :D Quote
panbazyl Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Tak - znam Ptyśkę, ale nie tylko :) Klata zapakowana - spokojnie dwa sie do niej zmieszczą :) Namiot też już czeka, fotelik też. Tylko ja sie musze spakować, choc dużo teog nei będize, bo po lubelskiej jeszcze plecaka nie rozpakowałam :) Quote
Riven Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='panbazyl']Tak - znam Ptyśkę, ale nie tylko :)[/QUOTE] A kogo jeszcze znasz ? Frasera ?? Quote
Recommended Posts