Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[U]Termin zgłoszeń - 10.05. godz. 16[/U] (został przedłożony, ceny jak w drugim terminie)

Informacje i obsada sędziowska - [URL]http://www.zkwp.radom.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=88&Itemid=92[/URL]

Kto się wybiera?

Edited by Onaya
Posted

[quote name='Banshee.']Nie ma godzin -.-[/QUOTE]
oby tylko rasy szły jak na tym planie - bo mam "latanie" między dwoma dość odległymi ringami a nie chcę przegapić wejścia któregoś z moich psów

Posted

[quote name='Riven']A jakie rasy masz? ja jak policzyłam to moj Airedale wejdzie koło 11 to mogę pomóc :))[/QUOTE]

mam aż dwa psy :) ale różnych ras i na róznych ringach. Labrador (chyba wchodzi 15 według listy ze strony O/Radom - ale mogłam się pomylić w liczeniu - pies, kl championów, oraz ogara polskiego - chyba wchodzi jako 30 pies, albo coś kolo - pies, baby). Jeśli by szło tak jak jest w spisie - po rasach, to dam rade, ale jak przestawione coś będzie, to mój plan szlag trafi.... Bedę z koleżanką, ale ona będzie też miała kilka psów, więc jej pomoc odpada....
ale chętnie bym się z Tobą spotkała, bo zmam psy Flaire, i chyba znam siostrę Twojej K2 :)

Posted

Sama sie rozgladam za pomagaczem...moja pomagaczka akurat nie moze byc w Radomiu niestety, a mi wyglada,ze moje sie nałoża...choc miały sie nie nałozyc teoretycznie........
w jednej rasie mam jedynego egzemplarza na wystawie, więc spróbuje poprosic pania sedzinę, aby oceniła małego nie w kolejności jak ida rasy, np jako pierwszego-moze sie zgodzi...wtedy wyrobie z drugą, a moze i jeszcze komuś pomoge :)
Panbazyl- nie ma co sie martwic zawczasu ;)

Posted

[quote name='Tascha']Sama sie rozgladam za pomagaczem...moja pomagaczka akurat nie moze byc w Radomiu niestety, a mi wyglada,ze moje sie nałoża...choc miały sie nie nałozyc teoretycznie........
w jednej rasie mam jedynego egzemplarza na wystawie, więc spróbuje poprosic pania sedzinę, aby oceniła małego nie w kolejności jak ida rasy, np jako pierwszego-moze sie zgodzi...wtedy wyrobie z drugą, a moze i jeszcze komuś pomoge :)
Panbazyl- nie ma co sie martwic zawczasu ;)
wiesz, ze ja panikuję przed a po to już nie pamiętam ;) Damy radę :) Biorę namiot, pewnie klatkę. Pomagacza malego mam chętnego na wyjazd - dobry byłby do pilnowania namiotu, bo do handlingu chyba ciut za maly jeszcze. ;)

Posted

To bierz pomagacza- do pilnowania namiotu tez sie przyda-zmiescimy sie :)
Klaciorę bierz koniecznie, tapicerka jakas "ę ą" pluszowa czy welurowa,nie wiem ale jasna i dopiero uprana.....:D
własnie wpadłam na pomyśł coby sobie w przyszłosci jeszcze taki bagaznik dachowy kupic-zeby kufra nie zagracać bambetlami ; jak by co to cos mozna na dachu przyczepic, relingi sa :D tylko czy nie odfrunie :D

Posted

Tak - znam Ptyśkę, ale nie tylko :)
Klata zapakowana - spokojnie dwa sie do niej zmieszczą :) Namiot też już czeka, fotelik też. Tylko ja sie musze spakować, choc dużo teog nei będize, bo po lubelskiej jeszcze plecaka nie rozpakowałam :)