mycha101 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 HURRRRRRRRRRRRRRRRRRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Białka w niedzielę opuszcza schronisko i jedzie do swojego nowego domu do Warszawy:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :cunao: :cunao: :cunao: :BIG: :BIG: :BIG: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
mycha101 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Agniecha pewnie zmarzłaś straszliwie, ale sprawiłaś, że mój wieczór jest wspaniałay. Dziękuję Ci kochany GAMONIU!!!!!!!!!! :buzi: :buzi: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :laola: :laola: :laola: Quote
gamoń Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Domek super ale co najważniejsze psiak super !!!A nosek jest cudny;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Beata Quote
gamoń Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Widzę,że wieści sie rozeszły zanim jeszcze wróciłam :razz: Otóż potwierdzam, Pani Lidka i jej córka są bardzo sympatyczne. Przedstawiłam adopcje psiaka ze schroniska w najczarniejszych barwach, jednak mimo wszystko są zdecydowane. Wiem,że to nie jest miłe ale dośc juz mam powrotów do schronisk adoptowanych psów e względu na nie przygotowanie przyszłych włascicieli. Z tego co wiem Pani Lidka ma w niedzielę pojechac po sunię. Czekam tylko i wyłącznie na dobre wieści PS Gamonie to są po prostu gamonie :evil_lol: Quote
mycha101 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 PS Gamonie to są po prostu gamonie :evil_lol:[/quote] na dodatek kochane:loveu: Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Super wiadomości :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
enia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Czy cosik wiadomo już? ja trzymam kciuki caly czas. Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Czy Białka już w nowym domku?????????????? Quote
mycha101 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 BIAŁKA-LUNA JUŻ W NOWYM DOMKU. Luna okazała się aniołem. Bez problemu dała się zapiąć na smycz, zaprowadzić do samochodu i do niego wsadzić. Najlepsze jest, że jej nowa, wspaniała Pani od razu została wylizana przez Lunę po buzi. Podróż upłynęła im spokojnie. Nowa Pani i jej znajomi, to bardzo mili ludzie, widać było, że kochają psiaki. Pani Luny była bardzo zestresowana w schronisku i nawet za dużo nie rozmawiałyśmy, dopiero wieczorem do mnie zadzwoniła. Cała szczęśliwa i zakochana. Luna została odpchlona (kąpiel po 48h), miała być wyczesana i kołtuny powycinane. Dostała w prezencie szelki, długą smycz, pyszne jedzenie i mnóstwo miłości:loveu:. Na spacerze była bardzo spokojna, na ludzi zwracała uwagę, ale pozytywnie, natomiast psy ją nie interesowały. Gamoń, fidelek dziękuję Wam bardzo, i kwiatki dla Was :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Będą zdjęcia z nowego domku. Tu jeszcze wstawiam różowy nosek w schronisku: Quote
gamoń Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Cieszę się bardzo:loveu: Bo juz myslałam,ze tak przeraźiłam Pania Lidkę czarnymi scenariuszami, że drzałam z braku wiadomosci Powodzenia białasku:multi: Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Normalnie aż się popłakałam z radości....:lol: :lol: Lunko wszystkiego najlepszego w nowym domku z nową Pańcią :multi: :multi: :multi: .......................... Co robimy z tą szcześliwą aukcją? Quote
enia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Fidelku! az 3 razy puścilas to o płakaniu! nie płakusiaj! sunia już szczęsliwa. Wiem ,że Myszka miala Cie prosic o wstawienie tam Tosi, ma swój watek...... a to taka szczęśliwa aukcja...... Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 enia napisał(a): Fidelku! az 3 razy puścilas to o płakaniu! nie płakusiaj! sunia już szczęsliwa. Wiem ,że Myszka miala Cie prosic o wstawienie tam Tosi, ma swój watek...... a to taka szczęśliwa aukcja...... Wiem wiem, ale juz usunęłam :lol: Podaj mi wątek Tosi ;) Quote
enia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48767 prosze bardzo. Quote
Guen Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Luna to wspaniała sunia :D Niczego się nie boi i już zaczyna rządzić w domu :P Jest ciekawa wszystkiego, wszedzie musi wsadzić swój różowy nos :evil_lol: Dzisiaj rano jak tylko mama wróciła z nią ze spaceru, sunia urządziła mi pobudke wskakując do łóżka. Zdążyła się już zapoznać z psem sąsiadów i jutro ma wizyte u psiego fryzjera, ponieważ ma tyle kołtunów i ran od drapania, że wolimy aby zrobił to ktoś kto sie na tym zna. Uwielbia wychodzić na spacery i już upodobała sobie pare kapci do gryzienia (mimo, że kupiłyśmy jej różne zabawki). Jest naprawde cudowna :D Jutro zrobimy jej troche zdjec to wstawie tutaj :D Quote
enia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wreszcie jakieś nowinki!!!!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
mycha101 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Witaj Guen!!! Jesteś pewnie córką swojej mamy:evil_lol:? Pisz nam dużo o Lunie, czekamy na zdjęcia, wieści i życzymy wszystkiego naj.... Oj czuję, że niejeden człowiek obejrzy się za Luną:eviltong: A tak się bałam, że nikt nie zainteresuje się Luną, a tu proszę, ogłoszenie, wątek na dogo i chyba po tygodniu już w domku:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Moja ksieżniczka ma domek!!!!!! Dziękujemy za nowe wieści i prosimy o wiecej :multi: :multi: Quote
gamoń Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witam serdecznie :hand: :hand: Czekamy na zdjątka i wiadomości. Bardzo się cieszę, że się zalogowałyście na dogo Quote
evita. Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dużo szczęścia na nowej drodze życia "różowy nochalku" :multi: :multi: :multi: , a nowy domek Lunki witamy serdecznie na dogomanii :lol: Quote
gamoń Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Rozmawiałam przed chwilą z Pania Lidką. Walczy z biegunka Luny :shake: . Tak jak przypuszczałam sunia załatwia się w domu, ale trzeba jej dać troche czasu. Jutro idzie do fryzjera. moge tylko napisać po tej długiej romowie, ze psinka trafiła na bardzo oddaną, wyrozumiała i odpowiedzialna rodzinę. :multi: :multi: :multi: Quote
mycha101 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Okazało się, że Luna aniołkiem nie jest i wymaga dużo pracy. Niestety nie traktuje dobrze swojej nowej właścicielki i to mnie martwi. Próbuję skontaktować się z treserką psów, może pomoże i Luna się troszczeczkę uspokoi. Myślę, że więcej na ten temt może napisać Ola, jeśli zechce. Zapewniam Was, że Luna jest bezpieczna i pomimo swojego złego zachowania nic jej nie grozi. Trzymam kciuki za resocjalizację. Quote
enia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Lunko bądź grzeczna, bo my sie martwimy........ Quote
Guen Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Luna to bardzo mądra sunia, szybko się uczy i tak naprawde wcale nie jest agresywna tylko nie zna umiaru w zabawie i nie umie kontrolować swojej siły. Widać że nie miała całkowicie obycia z ludźmi, wszystko jest dla niej takie nowe. Naszczęście pomógł mój chłopak, który zna się troche na tresurze i opanował tą "bestie" :eviltong: Luna jest naprawde kochana i nie chciała zrobić nic zlego.. dała się grzecznie (w miare) wykąpać i dziś byliśmy u weterynarza, żeby ją odrobaczyć i ocenić ogólny stan zdrowia. Wszystko jest teraz wporządku i nabieramy do siebie wzajemnie zaufania :) Mamy pare zdjęć, mam nadzieje że uda mi sie je wstawić :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts