terra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 I bardzo dobrze! Miłość nie zna granic. Tylko niech lepiej zadzwoni do schroniska i się umówi, bo żeby nie wydali go do adopcji a ona pojedzie na darmo taki kawał drogi. Quote
Hala Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 wstepne rozmowy...były takie.... kobieta jest zainteresowana, a wręcz zdecydowana na Nero. Ma dom z ogrodem i małe dziecko. Mogłaby go odebrać dopiero w niedzielę. A tam schronisko zamnkiete... :angryy: Ale zadzwoniłam do TOZ działającego na tym terenie..Jeśli kobieta sie zdecyduje, to one specjalnie przyjadą otworzyć schronisko. Teraz wysłałam jej maila i prowadzę rozmowy z TOZem. Quote
AniaB Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 hala - to cudowna wiadomosc, cudowna! zeby tylko Pani sie zdecydowała.. a skad jest ta osoba? Quote
black sheep Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Aniu daj sobbie małą wersję bannerku Nera i obok tego kudłacza:) To tak masz za duży podpis. Ja to chyba się robie jakąś strażniczką podpisów, mam nadzieję, że nie jestem upierdliwa ;) Quote
agnieszka30 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ja se wypraszam!!! Ja dopiero wczoraj około pólnocy się przezakochałam... nie za szybko mi spirza????:cool3: Quote
AniaB Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 black_sheep napisał(a):Aniu daj sobbie małą wersję bannerku Nera i obok tego kudłacza:) To tak masz za duży podpis. Ja to chyba się robie jakąś strażniczką podpisów, mam nadzieję, że nie jestem upierdliwa ;) black sheep - nic mi sie nie udaje:placz: musiałam wyrzucić nerusia bo nie miesci mi sie nawet mniejsza wersja.. co teraz? moze jakąś spacje sztuczna mam wstaioną.. ja bym bardzo chciała nero jeszcze zostawic, dopóki nie pojdzie do domu.. Quote
black sheep Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ania, z tego co widze, wydaje mi się, że mniejsza wersja i to co zrobiła lupe, jeden z tych małych powinno się zmieścić, a jak nie no to linksam daj Quote
AniaB Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 o - udało sie - dzieki kasiu!! jak zwykle pomocna dłon z twojej strony.. teraz bede spokojniejsza - nie lubie zbyt wczesnie usuwac banerka - niech nero najpierw w ta niedziele pojedzie faktycznie do domu i niech tam sie zaaklimatyzuje.. wtedy zdejmiemy... Quote
terra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało! A Nero ma 5:crazyeye: Quote
AniaB Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 terra - co oznacza, ze nero ma 5? pieciu obserwatorów?:multi: Quote
black sheep Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 AniaB napisał(a):o - udało sie - dzieki kasiu!! jak zwykle pomocna dłon z twojej strony.. teraz bede spokojniejsza - nie lubie zbyt wczesnie usuwac banerka - niech nero najpierw w ta niedziele pojedzie faktycznie do domu i niech tam sie zaaklimatyzuje.. wtedy zdejmiemy... Prosze bardzo:) Widziałam jak kombinujesz, raz ten raz drugi Ci się pojawiał:) Zawsze zamin zaakceptujesz daj podgląd podpisu:) Taki ładny bannerek, to trzeba jeszcze ponosić:):D Terra co 5? Lat? To młodzieniaszek! Quote
AniaB Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 oby chociaż jeden domek z tego był jeden ale wspaniały.. Quote
Hala Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Rozmawiałam znowu z tą Pania... Pytała jak Nero znosi podróz autem. Bo przecież będzie go wiozła 300 km. Jak się okazuje, mieszka w Stargardzie Gdańskim. To się dobrze skąłda, bo ja co roku jeżdżę na wakacje przez Stargard. Bedę mogła sprawdzić jak się ma Nero. :cool3: Rozmawiałam z dziewczyną z obornickiego TOZu. Chce go zabrać do siebie w sobotę, aby ta pani mogła przyjechać po Nera do domu a nie do schroniska, gdzie siedzi cały czas apatyczny. Ja z Poznania mam jechać z tą panią do Obornik, ponieważ ona aż tak dobrze to okolicy nie zna. Mam tremę moje drogie...Nero jest moim psiakiem dopiero od grudnia :placz: Quote
AniaB Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 zawsze mozna poprosić o kontrole poadopcyjną dziewczyny które są w okolicy tylko trzeba by znalexć na mapie dogo kto tam ma najbliżej.. Quote
black sheep Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Zapowiada saię super!!!! Hala dasz rade!!! Quote
Hala Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 ależ ja jestem przejeta :multi: Oby pani okazała sie dobra dla mojego pieseczka. Terra!! To wszystko dzieki Tobie. Kochani! To Terrusia wystawiła Nera na allegro! :loveu: Quote
kaLOlina Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 łeee banerek mi sie nie wkleil..z kudlaczem moim kochanym...nerus 3mam kciuki bardzo mocno!! :) Quote
terra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Hala, cieszę się, że mogę pomóc. Każdy robi tyle ile może. Quote
Hala Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Terra, to naprawdę Twoja zaśługa. A potem to mnie jeszcze na duchu podtrzymywałaś. Dzisiaj wolontariuszka z TOZu obornickiego, ma dzwonić do tej pani, aby ustaliś szczegóły niedzielnej wizyty. Mam nadzieję, że wszyscy przypadniemy sobie do gustu. :multi: I Nero pani..i pani mi...:eviltong: Quote
AniaB Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 tak- to dzieki terra, która wystawiła nero na allegro moze teraz psiak bedzie miał dobry dom..:loveu: oby wszystko sie udało!! ps hala - zapytaj proszę Pani, czy istnieje mozliwosc kontroli poadopcyjnej - czy Pani wyraza na to zgode..Zawsze to dodatkowa informacja .. A gdzie Nero bedzie mieszkał? W ogrodzie w budzie czy w kojcu? Czy moze w domu???:loveu: Quote
Recommended Posts