Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki że dbasz o mnie i o Nerusia. Mi się może jutro uda jechać do Obornik. Zobaczę co z nim. Może da się namówić na spacer?

Posted

Pokaz się Nero wszystkim jeszcze raz!

Nero ma 3 obserwatorów. Proponuję skontaktować się z wolontariuszką której e-mail jest podany w aukcji i schroniskiem, czy jest zainteresownie psem.

Posted

Super! Mam dziś jechać do schroniska, to się zapytam i po przyjeździe napiszę! Ale do mnie to nikt nie dzwoni. :shake:
Teraz Terra..mam nadzieję, że trafimy na dobry domek... :cool1: Bo schronisko to pewnie wyda pierwszemu lepszemu (nie chcę tu nikogo urazić)

Posted

z chęcią to zrobię, jesli tylko będzie chciał się ruszyć. Bo jak znowu nie będie chaił wyjsć na spacer, to ja nic nie poradzę. :razz:

Posted

hala - niepokoi mnie jedynie informacja, ze psy z jego boksu gryzą nerusia..

trzeba niestety bardzo uważac z wyprowadzaniem pojedynczego psa z boksu, bo na spacerze traci on zapach stada i po powrocie reszta moze potraktowac go jako obcego..

w krakowie np. wolontrariusze jada wiekszą grupa, zeby wyprowadzic cały boks..

inaczej moze sie to źle skonczyc.. niestety..

Posted

Ochłoń i opowiadaj, bo dostanę pypcia!

Dostałam zapytanie z allegro od Pani, ktora jest zainteresowana losem Nera. Odpisałam i zaprosiłam ją na dogo. Im więcej ludzie będzie szukać domku, tym większa szansa.
Nero ma 4 obserwatorów.