lupe Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ale wspaniałe wieści....taki piekny pies zasłużył na dobry domek niech mu się szczęści :lol: :lol: Quote
black sheep Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Nie było mnie kulka dni a tu takie wiadomości!!!! Hura:) Quote
black sheep Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 No czytam czytam:) Już się nie moge doczekać fotek, jak Nero będzie czysty i wyczesany:) Quote
terra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Przecież obiecałaś, że jak dostaniesz wieści z nowego domku to się nimi podzielisz. Może tez będą zdjęcia. Wierzę, że to nie ostatnie zdjęcie Nera. Quote
AniaB Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 wspaniała wiadomosć - i to w poniedziałek rano!!:loveu: nero - kochany - teraz bedzie juz tylko spokój i radosc! masz przeciez juz swoich ludzi! Quote
Hala Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Ania , nie masz pojećia jak ja się cieszęii... boję. Nero jest bardzo spokojny.. ale no..wiessz..setki pytań. Quote
Hakita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Bądź szczęśliwy Książę cudowny już zawsze...:loveu: Tak bardzo się cieszę i mam nadzieję, że już nic złego Cię w życiu nie spotka Słoneczko kochane...:loveu: Brawo Dziewczyny!!! :multi: Quote
AniaB Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hala napisał(a):Ania , nie masz pojećia jak ja się cieszęii... boję. Nero jest bardzo spokojny.. ale no..wiessz..setki pytań. no tak - psiak moze jeszcze sie zmienic i jego prawdziwy charakter ujawni sie dopiero za kilka chwil.. Dobrze byłoby, zeby nowa Pani Nerusia kontrolowała kontakt (przynajmniej na razie) psiaka z dzieckiem.. W koncu tak naprawde niewiele o nero wiemy.. Lepiej na razie zachować ostroznośc i przede wszystkim ustalić właściwą hierarchie w stadzie.. Ja jestem dobrej mysli, ale trzeba samemu kierować pewnymi sytuacjami dopóki psa sie lepiej nie pozna.. Quote
kaLOlina Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 tez sie ciesze za nero ma domek... ale tez boje..ojojojoj oby byl grzeczny...a nowi wlasciciele cierpliwi... Quote
asiak Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 witajcie, nie było mnie długo bo się pochorowałam ale coś jeszcze wam opowiem o Nerusiu: jak już wiecie byłam z Halą w sobote w schronisku w obornikach, najpierw spacerek z Lorą a nastepnie baczne przyglądanie się wyczynom dziewczyn próbujących wydobyc Nerusia...faktycznie cała sfora psiaków atakowała Go niemiłosiernie....no ale udało się...jak wyszedł na "wolność" to miałam okazję potrzymać Go na smyczy ależ było fajnie...to małe sprebrne KA na zdjęciu to moje autko, nie chwalę się tylko chce zadać pytanko co zrobił Neruś z moim autkiem??:lol: Quote
Hakita Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No wiadomo Cioteczka, że zostało ochrzczone...:evil_lol: Czy są jakieś wieści, co u Księciunia??? :loveu: Quote
asiak Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 brawo dla Hakity:multi: tak zostało nieźle oblane:evil_lol: ale nic to....wazne ze Neruś do domciu pojechał...:multi: Quote
Hala Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Nie mam żadnych wieści.. :shake: Ale Kamila dzis zadzwoni do nowej pani Nero (pod jakimś tam pretekstem) i zapyta o Nerusia! :loveu: Quote
Hakita Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Czekamy na wieści zniecierpliwieni...:cool1: ;) Quote
AniaB Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 tak - czekamy na wiadomosci a moze nawet i zdjecia..:lol: czy nowa Pani nerusia moze sie tu zalogować, zęby nam zdawac na bieżac relacje z jego zycia?:loveu: Quote
black sheep Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No to czekamy, co tam u psinki nowego:) Quote
Hakita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Halo, halo!!! Co tam u Nerusia??? Jakieś niusy??? :cool3: Quote
asiak Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 oj,oj a co u Nerusia taka cisza:shake: Halu kochana ja myślałam że nas zasypiesz info na temat Nerusia w nowym domku....:cool1: czy coś się stało? mam nadzieję że nie :lol: i że za chwilkę bede jakieś info.....czekamy z niecierpliwością;) Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :-( :-( :-( Cio u Nerusia, pięknego Księcia...??? Martwię się...:-( Quote
ellfica Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Hala w pracy teraz, więc pewnie dopiero wieczorkiem się na forum pojawi.... No ale wczoraj wspominała, że nowa pani Nerusia napisala sms`a, że Neruś, szczęśliwy śpi całymi dniami, że mąż i dziecko zakochali się w naszym przystojniaku... No, to chyba dobre wieści :cool3: :lol: :cool3: :lol: Halu, czekamy na więcej informacji !! Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ellfica napisał(a):Hala w pracy teraz, więc pewnie dopiero wieczorkiem się na forum pojawi.... No ale wczoraj wspominała, że nowa pani Nerusia napisala sms`a, że Neruś, szczęśliwy śpi całymi dniami, że mąż i dziecko zakochali się w naszym przystojniaku... No, to chyba dobre wieści :cool3: :lol: :cool3: :lol: Halu, czekamy na więcej informacji !! Nio to cudowne wieści!!! :multi: Ale czekamy na więcej informacji o naszym Przystojniaczku...:evil_lol: Quote
Recommended Posts