Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie tak! Inaczej to bedzie dla niego poprostu spacerek z nową pańcią. :evil_lol: I chłopak nie zakuma o co chodzi. :cool3:

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no - to rozumiem:)

bo ja sie bałam, ze on dzisiaj zanocuje u wolontariuszki, Pani go zobaczy dopiero jutro i zadecyduje czy tak czy nie
wtedy pies byłby naprawde skołowany
on i tak juz cierpi wystarczajaco w schronisku..:-(

Posted

Ania, nic nie bój... Zrobimy tak, aby Nero nie zauważył różnicy. Po prostu pani bardzo chce go poznać i nie mogła się już do jutra doczekać. Ale wolne ma dopiero po zajęciach, czyi koło 17. O tej godzinie schronisko zamknięte. I tu wielki ukłon dla TOZu obornickiego, że dziewczyny tak bardzo chcą pomóc. Stąd pomysł, aby zabrać Nero niby na spacer taki długi. I jakby nic z tego nie wyszło. Nero wróci po długim spacerku do schroniska. Wolontariuszka ma klucze. ;)

Posted

Lupe jak zwykle nieoceniona :diabloti:
Wielkie dzieki! Robisz piękne banerki :multi: :loveu: :Rose:
Byłam dziś u nero... opowiem wszystko wkrótce!

Posted

Tak jak mówiłam rano..pojechałam do schroniska. zabrałam ze sobą Miśka :razz: . No ale nie o nim mowa. W schronisku czekała już na mnie Aśka oraz Kamila z TOZu. Kamila była umówiona z tą zainteresowaną panią, że Kamila zabierze Nero do siebie, niby na dłuzszy spacer. A pani będzie mogła się zapoznać i zdecydować.
CDN

Posted

Po krótkim spacerze nad rzeką z Miśkiem, oraz schroniskowimi :Lorą i Kozakiem...wróciliśmy do schroniska i tu się dopiero zaczęło...

CDN...

Posted

Zanim Kamila weszła na wybieg, patrzyłysmy na Nero przez płot. Ale on nic..albo lezy, albo sobie wstanie. Zadnych reakcji na wołanie.

Posted

Kamila weszła na wybieg i złapała Nero. Co oczywiscie nie było trudne, bo przecież leżał sobie w miejscu i nic nie robił. Jednak to co zobaczylam za chwilę, zupełnie mnie osłupiło.... Kiedy Nero podniósł się z ziemi...wiele psów się na niego rzuciło z kłami. I nie było to żadne ajka ajka...tylko normalne żarcie jego dupska. Nie pomagały krzyki i odstraszania wolontariuszek. Psy uwzięły sięna Nero i koniec. Teraz wiem, dlaczego biedulek nie chciał wychodzić na spacery. :placz:
Walki z psami trwały bardzo długo. JUż szczerze powiedziawszy, myślami się poddałam. Byłam prawie pewna, że dziewczynom nie uda sięwyciągnąć Nero. ....

Posted

Ale udało się :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Dzeiwczyny są wielkie, naprawdę. Ja bardzo wątpiłam w powodzenie, kiedy zobaczyłam co tam się dzieje. A one jednak go wyciągneły...
Oto w nagrodę dla stęsknionych fanów :

Posted

No dobrze...nie ma nikogo to i opowiadać nie będę... A co mi tam siewysilać do samej siebie? A jest co opowiadać, oj jest. :mad:
Dobranoc wszystkim miłośnikom puchatego, łaciatego psa.

Posted

Teraz jednak przyśpieszę opowieść, bo chora jestem i spać chcę już :evil_lol: .
Jak jużNero przywitał się z Miśkiem i obwąchał okolice, Kamila wsadziła go do autka i pojechali do Kamili. Pani miała się zgłosić koło...16? Oczywiscie ja nie mogłam wytrzymać...i co jakiś czas dzwoniłam :cool3:

Posted

No i wreszcie o godzinie 20!! Dowiedziałam się! Pani była...ponad dwie godziny! Zapoznawała się z Nero i on z nią... Przypadli sobie do gustu, byli na spacerze, posiedzieli ze sobą i pomiziali się :). Pani powiedziała, że Nero początkowo będzie mieszkał w domu, dopóki nie zrobią budy porządnej dla niego. Przeciw odwiedzinom nie ma nic przeciw. I postara się słać fotki z nowego domku Nerusia!

Posted

Jutro spotykamy się wszyscy u Kamili. Bo nero w takim razie zostaje u niej na noc. Pewnie sięchłopak cieszy, że wreszcie poza schroniskiem.
Jutro go pożegnamy...:placz: