Hala Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Dzisiaj ma z nią rozmawiać Kamila, wolontariuszka z TOZu, tak jak już pisałam. Nie chcemy we dwie wydzwaniać, żeby pani nie czuła sięosaczona. Ale nie martwcie się, w złe ręce nie oddam mojego misiaczka. Pani ma dom z ogrodem, tak powiedziała. A pies ma jechać do Starg. Gdańskiego. Ja tamtedy czasem przejeżdżam ;) . Dlatego nie wyobrazam sobie, żeby nie zajrzeć. Quote
AniaB Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 wiemy, wiemy - na pewno w złe rece nie oddasz - jestem tego pewna:loveu: moze Pani da sie zaprosić na dogo, wtedy byłaby możliwosc pozyskania ciagłych informacji o nerciu.. Quote
ellfica Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Interesuje Interesuje !! Neruś nasz piękny, kochany ! :loveu: :loveu: Tak się cieszę, że prawdopodobnie będzie miał swój dom!:multi: :multi: Graguluję Wam Halu i Terro ! Jesteście WIELKIE !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Quote
Hala Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 to załśuga wszystkich dogomaniaków, kochających psiaki, Tych co je ogłaszają..tych co rrobią allegro, tych co robią benrki..tych co szukają domków! Wszyscy kochamy zwierzaki! :multi: Quote
iwop Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Będzie miał dom?! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
asiak Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ukłony dla przecudownych, oddanych i wspaniałych cioteczek Hali i Terry:loveu: Quote
Hakita Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dziewczyny tylko tyle mogę, ale to dla Was...:Rose: :Rose: :Rose: Brawo, brawo, brawo!!! :klacz: :klacz: :klacz: Jesteście WIELKIE!!! :multi: :multi: :multi: Mam nadzieję, że ten domek, będzie tym wymarzonym...trzeba to dobrze sprawdzić...:razz: Całuski dla Księciunia...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
agnieszka30 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 to zdjęcie to schron???? To takie grube psy tam są?????:crazyeye: W dzierżoniowskim schronie większośc na lekką anoreksję cierpi....... Quote
Hala Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 no co jak co..ale moim zdaniem głodne niesa... to takie rozleniwione grubasy Quote
agnieszka30 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Łomatko...........:crazyeye: :crazyeye: Quote
AniaB Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 hala - tam na zdjeciu po lewej stronie taki chyba rudy spanielek maszeruje.. moze by mu watek załozyć..? na spanielka moze chetni też sie jacyś znajda... Quote
Hala Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Rzecywiśce w schronisku jest spaniel. Dzieciaki mówią że potrafi złapać zebami. Quote
patch75 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 niech szybko idzie do domu, jak najszybciej, w moim typie takie wielgasne i lagodne miski:loveu: Quote
asiak Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nerusiu kochany domek już blisko......buziak w mokrego nochalka od cioteczki....... Quote
Hakita Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Wielkie całuski dla ukochanego Księciunia Nerunia...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hala Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 dzieki Hakitka...przekażę osobiście :loveu: Quote
terra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Czy rozmowy trwają? Wszystko idzie jak należy z adopcja? To kiedy ostatecznie się dowiemy czy wszystko zakończyło się szczęśliwie? O rety, ale pytań! Bardzo się boję ,ale i niecierpliwię. Nero w tej chwili ma 6 obserwatorow, to rekord. Mam nadzieję, że trafi do najlepszego domku. Quote
Hakita Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Hala napisał(a):dzieki Hakitka...przekażę osobiście :loveu: Dziękuję, dziękuję, dziękuję...:Rose: Jesteś Kochana!!! :loveu: Bardzo mocno proszę wycałuj Księciunia...:loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts