Hala Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Nowa pani Nerusia dzwoniła i mówiła, że Nero duuuużo śpi. A jej dziecko w tym czasie po nim chodzi i zagląda w zęby. A Nero dalej śpi.............. :loveu: Quote
terra Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Kochany, wielgaśny, spokojny misio Nero!:loveu: Quote
Hakita Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Anielsko.....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
asiak Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 takie wieści są super:loveu: brawo Nerusiu kochany:multi: Quote
Hakita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Mamy jakieś nowe wieści, co u Księciunia??? :loveu: Quote
terra Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Czy są jakieś nowe wieści z domku Nera? Jak się zaaklimatyzował, jak się zachowuje po tych kilku dniach/tygodniach....itd. Czekamy na nowości! Quote
Hala Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 NIe mam żadnych wieści o Nero... :placz: Pani nie odpowiada na moje smsy... Do Kamili również nie pisze... Po świętach ma być w Poznaniu, wiec trzymam siętej mysli... :shake: Quote
terra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Oby nie było żadnych komplikacji. Tfu, tfu...:shake: Quote
Hakita Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Hala napisał(a):NIe mam żadnych wieści o Nero... :placz: Pani nie odpowiada na moje smsy... Do Kamili również nie pisze... Po świętach ma być w Poznaniu, wiec trzymam siętej mysli... :shake: :placz: :placz: :placz: Matko!!! Oby nic się nie stało...:shake: Quote
Hala Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Mam!! Mam wieści o Nero!! Wlasnie przeczytałam maila od jego nowej pani!! :multi: :multi: :multi: Quote
Hakita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hala napisał(a):Mam!! Mam wieści o Nero!! Wlasnie przeczytałam maila od jego nowej pani!! :multi: :multi: :multi: Halu!!!!!!!!!!! Nie trzymaj nas w napięciu...pisz proszę!!! :lol: Quote
Hala Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Wkelić listu nie wypada....ale pani pisała, że Nero się zaaklimatyzował... Jest tylko jeden problem..nie chce jesć i wg niej schudł. :shake: Ona mu ponoć same smakołyki podsuwa, ale on wybrzydza i nei chce ruszyć. To ją martwi. Bo jak na takie duze psisko, to Neruś je jak ratlerek. Podobno uwielbia chodzić na spacery, a na smyczy zachwouje się bardzo dobrze. Pani jednakn ie spuszcza go jeszcze ze sc\myczy w obawie,że mógłby sobie od niej pójsć. Quote
terra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ufff... Kamień z serca spadl mi na nogę!:lol: A była z nim u weterynarza? To nie dobrze, że nie je:shake: Quote
Hakita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No ja też się troszkę uspokoiłam...ufff...;) I to samo pytanie chciałam zadać, czy była z nim u weta??? Nie dobrze, że nasz Księciunio nie je...:shake: Quote
Hakita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Halu, Neruś chudziutki...nie podoba mi się to...:shake: Quote
terra Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Albo to zdjęcie tak wyszło, albo zad ma zdecydowanie mniejszy. Może ma robaki albo coś jeszcze innego. Bezwzględnie trzeba zasięgnąc porady weta. Halu, podpowiedz pani. A może on tęskni? Quote
Hakita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jest zdecydowanie chudszy...:-( Wizyta u weta konieczna moim zdaniem... Podpytaj ją Halu, czy może była już z nim, a jak nie, to niech jak najszybciej się wybierze... Quote
Hala Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Ona pisała, że jest odrobaczony i odpchlony....:-( . Nic więcej nie pisała. Tylko że nie ma chęci jesć. Wiele rzeczy odmawia. Quote
Hakita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Halu kochana, to porozmawiaj z nią i niech zabierze go do weta please, bo się martwię... :cool1: Quote
Hala Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 ciekawa jestem co u Nerusia? Bo nie mam żadnych wieści............ Quote
Hala Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 nadal nie mam żadnych wieści.... :placz: Oj..dziś napiszę do jego pani..że tak nie można zostawiać bez wieści.:cool3: Quote
Hala Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Idą święta, a może by tak odnaleźć maila do pani i zapytać co u Nera? :cool3: Quote
Recommended Posts