Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowa pani Nerusia dzwoniła i mówiła, że Nero duuuużo śpi. A jej dziecko w tym czasie po nim chodzi i zagląda w zęby. A Nero dalej śpi.............. :loveu:

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy są jakieś nowe wieści z domku Nera? Jak się zaaklimatyzował, jak się zachowuje po tych kilku dniach/tygodniach....itd.
Czekamy na nowości!

Posted

NIe mam żadnych wieści o Nero... :placz: Pani nie odpowiada na moje smsy... Do Kamili również nie pisze... Po świętach ma być w Poznaniu, wiec trzymam siętej mysli... :shake:

Posted

Hala napisał(a):
NIe mam żadnych wieści o Nero... :placz: Pani nie odpowiada na moje smsy... Do Kamili również nie pisze... Po świętach ma być w Poznaniu, wiec trzymam siętej mysli... :shake:

:placz: :placz: :placz:
Matko!!! Oby nic się nie stało...:shake:

Posted

Hala napisał(a):
Mam!! Mam wieści o Nero!! Wlasnie przeczytałam maila od jego nowej pani!! :multi: :multi: :multi:

Halu!!!!!!!!!!! Nie trzymaj nas w napięciu...pisz proszę!!! :lol:

Posted

Wkelić listu nie wypada....ale pani pisała, że Nero się zaaklimatyzował... Jest tylko jeden problem..nie chce jesć i wg niej schudł. :shake:
Ona mu ponoć same smakołyki podsuwa, ale on wybrzydza i nei chce ruszyć. To ją martwi. Bo jak na takie duze psisko, to Neruś je jak ratlerek.

Podobno uwielbia chodzić na spacery, a na smyczy zachwouje się bardzo dobrze. Pani jednakn ie spuszcza go jeszcze ze sc\myczy w obawie,że mógłby sobie od niej pójsć.

Posted

No ja też się troszkę uspokoiłam...ufff...;)
I to samo pytanie chciałam zadać, czy była z nim u weta???
Nie dobrze, że nasz Księciunio nie je...:shake:

Posted

Albo to zdjęcie tak wyszło, albo zad ma zdecydowanie mniejszy. Może ma robaki albo coś jeszcze innego. Bezwzględnie trzeba zasięgnąc porady weta. Halu, podpowiedz pani. A może on tęskni?

Posted

Jest zdecydowanie chudszy...:-(
Wizyta u weta konieczna moim zdaniem...
Podpytaj ją Halu, czy może była już z nim, a jak nie, to niech jak najszybciej się wybierze...

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 5 months later...