AniaB Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 cudownie!:loveu: nero - twój dzień przyszedł sprawuj sie dobrze w nowym domu!:loveu: Quote
terra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Przeczytałam następny "odcinek serialu" i serce rośnie. Z wybuchem radości poczekam do zakończenia. Ale jestem baaaaaaardzo szczęsliwa. :loveu: I z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy. Hala, Ty piszesz scenariusze do seriali?;) Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Hej Terra..nie, nie piszę, ale bardzo chciałam, aby wreszcie ktos tu zajrzał :evil_lol: Jestem ciekawa, jak to dziś wszystko będzie wyglądłao. Mam tremę. :cool3: Quote
terra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Trzymaj się, na pewno wszystko się uda! Wierzę w to! A Ty zdrowiej, bo zwierzaczki Cię potrzebują! Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Terra bardzo Ci dziękujemy za cudowne allegro. Dzieki Tobie o Nerusiu dowiedziało się wiele osób. :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Na razie go nie ściągaj, dopóki Nero nie wyjedzie. Bo wiesz...:cool3: A tak na marginesie mnie zastanawia, tylu obserwatorów i odezwała się jedna pani. A nasz Neruś dziś do nowego domku! :painting: Quote
Ada-jeje Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wielkie dzieki osobom ktore byly zaangazowane w adopcje Nerusia. Chociaz do tej pory nie wlaczylam sie do tego watku ale sledzilam go. I na populudniowe wiesci tez jeszcze czekam. pozdrawiam. Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Ja tu nie chcę oczywiscie zapeszać wczesnymi podziękowaniami. Ale tak się cieszę . :loveu: Ze to kochane psisko znajdzie domek. Tylko mi żal, że z moim cudownym banerkiem będę musiałą sie rozstać. Dziewczyny, może byście mnie nauczyły robić takie cudeńka? :loveu: A poza tym, tyle osób pobrało banerek Nera, że wszedzie go było widać. Opowiem Wam wszystko jak wrócę od Kamili. Quote
terra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dotąd, az nie będzie we własnym domu, będzie miał allegro, chociaż muszę tutaj powiedziec, że niestety są ludzie, którzy bawią się nieszcześciem innych. Pewna osoba zalicytowala kilka psów na moich aukcjach, w tym Nera i u innych wystawiających też. Tym samym może przyczyniła się do tego, że pies nie został adoptowny przez kogoś innego. A takich ludzi na allegro funkcjonuje sporo. Quote
AniaB Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 troche sie denerwuje, ale cały czas wierze, ze bedzie dobrze w koncu wczorajszą próbe generalną nero przeszedł pomyslnie.. teraz tylko aklimatyzacja w nowym domu.. Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: CDN... Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Pojechał sobie do nowego domku... :loveu: Quote
terra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ale mnie wystraszyłaś !!! Pojechał ?:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Hurrraaa !!! Ale jestem szczęśliwa !!! Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Pojechałam do Kamili tak jak byliśmy wszyscy umówieni. Nero spał sobie spokojnie w kuchni. Reszta psów Kamili zaakceptowala Nero i spokojnie koło niego się kręciły. Przywitałam się z Nerusiem. Nie mogłam się nim nacieszyć. A on jak zawsze , ze stoickim spokojem przyjmował moje pieszczotki i mizianka. :loveu: CDN... Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Pani przyjechała po około godzinie. Przywitała się z psem. Wszystko było omówione już wczoraj i podpisane. Dlatego pożegnanie przebiegło bardzo szybko. :placz: Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Naero grzecznie poszedł ze swoją nową pania do samochodu. Wsiadł i ruszyli.... Pani obiecała, że będzie przysyłać nowe, bieżące zdjecia Nera. Oby jak najczęsciej. Quote
terra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ale wielgaśny! Zajął połowę kuchni! Na pewno będzie szczęśliwy w nowym domku! Czekam na wieści, jak będziesz coś nowego wiedziała, pisz. Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Pani dojechała do domu z Nero! Zadzwoniła! Nero pierwsze co zrobił po wyjeździe z osiedla od Kamili, to zwymiotował. :crazyeye: Teraz są już w domku i wszyscy go już kochają. I maż i córeczka. Która podobno zagląda śpiącemu Nerowi w zęby. :loveu: Quote
terra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Kochany biedaczek, to zapewne ze stresu. Tyle nagłych zmian w jego monotonnym życiu. Ale teraz może być już tylko lepiej. Bądź szczęśliwy, kochany psie! Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Terra..bardzo dziękuję Tobie i wszystkim co pomagali.! Banerki były cudne! Quote
terra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Największą satysfakcję mam, gdy pies znajdzie nowy dom i kochających go ludzi. Cieszę się, że mogłam się do tego przyczynić w przypadku Nera. Mam nadzieję Halu, że nasze dogomaniackie drogi jeszcze wiele razy się skrzyżują. Quote
Hala Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 O..własnie jak jużo tym mowa :diabloti: . Mam nowego psa pod opieką... http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/213/lp/2 Quote
Recommended Posts